Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Po videnju na samsem prizorišču je bilo tudi res tako. V ovinku je naletel na motor drugega in na srečo ni padel v pesek, ampak vožnja po mehkem pesku vseeno pobere veliko časa.

Drgače pa sta se na treningu dobro držala.

Nekaj fotk iz dirke v Brnu MD teama Jerman:

post-7110-1216740981_thumb.jpg post-7110-1216740986_thumb.jpg

post-7110-1216740990_thumb.jpg post-7110-1216740996_thumb.jpg

post-7110-1216741004_thumb.jpg post-7110-1216741009_thumb.jpg

Srečno v Angliji in dobre nastavitve na obeh tekmah!!

PriMoŽ

Popravljeno . Popravil PriVal
Objavljeno

Jap, bo kar držalo, Maretu je uspel neverjeten štart iz 32. pozicije in mislim, da je kar prilezel do ene dvajstega mesta v prvem ovinku, pol je pa na zaviranju pred prvo šikano nekdo pred njim padel in v izogib kontaktu je mare moral odviti na travo :/ Letos se ga smola drži kot svinja koruze.

Meni pa je tudi uspel sicer dober štart, ampak sem v drenjanju v prvi ovinek mel probleme, ker sta se dva pred mano lih da ne ustavla na notranji strani, da ju nebi kdo nasadu na vhodu ampak smo se nekak zdrenjal, tko, da sm pršu prvi krog čez cilj na 28. mestu...

Zdej pa drug vikend norija u brands hatch, komi čakam, da vidm ta rollercoaster od dirkališča :)

Objavljeno
Zdej pa drug vikend norija u brands hatch, komi čakam, da vidm ta rollercoaster od dirkališča :)

Komaj čakam! Bom gledu na TV. :unsure:

Objavljeno

gorgh danes 20, jerman na 27. mestu v Brands Hatchu!

Čestitke! Predvsem Gorghu, 20. mesto pa je že zeloooooo lep rezultat :worship:

Objavljeno

Uuu hud napredek..... svaka čast  :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Superca Gorgh :010, bi rekla da ti mal moker asfalt leži, čakamo na tvojo reportažo :whistle:

Popravljeno . Popravil kat
Objavljeno

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Juuuuuuuuuuuuuuuuure!!!! :worship: :worship: :worship:

Čestitke!!!!

Objavljeno (popravljeno)

Gorgh zgleda, da ti je res krenulo, po cajtih sodeč. :-). Pa še prvič na pisti - well done. Ps. Brands ena mojih najljubših pist, še posebno prvi levi po ciljni. ;-).

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

Na enem od "mokrih treningov" v Branch Hatch-u, se je na koncu na Big Screen-u, Juretovo (Štibilj) ime izpisalo kar na 12. mestu! :worship: :worship:

Fajn, a ne...!

Objavljeno

Sem prebral blog - zakon!

Zanimajo me vtisi/primerjava med hondo, suzukijem in kwakom, ter ali peljete z gumami enakimi kot jih dobijo top vozniki?

Sibke tocke honde?

Cestitam za rezultate in zelim veliko uzitkov naprej!!!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Marko je dans na Grobniku pokazal, kako se pele na svetovnem. Zmagal. upiral se mu je le Pelizon, Meklava in ostale sta pustila daleč za sabo. Štibilju nekako ni šlo. . . ampak mislim da se je tud on spustil pod 1:32:00 Marko pa fantastičnih 1:30:175, če sm spikerja prow razumu. RESPECT! STOCK 100 dirka je bla res prva liga, škoda da nista odpeljala tud superbika. z ponovljeno predstavo(iz dirke stock) bi bila še kako konkurenčna.

Objavljeno

bravo markooo :worship:

Objavljeno
Marko je dans na Grobniku pokazal, kako se pele na svetovnem. Zmagal. upiral se mu je le Pelizon, Meklava in ostale sta pustila daleč za sabo. Štibilju nekako ni šlo. . . ampak mislim da se je tud on spustil pod 1:32:00 Marko pa fantastičnih 1:30:175, če sm spikerja prow razumu. RESPECT! STOCK 100 dirka je bla res prva liga, škoda da nista odpeljala tud superbika. z ponovljeno predstavo(iz dirke stock) bi bila še kako konkurenčna.

Wow še čist čist mal pa bo že pod 1.30.00 :worship:

Objavljeno
Wow še čist čist mal pa bo že pod 1.30.00 :worship:

Neuradno je šel že pod 1:29,... :worship:

Objavljeno
Neuradno je šel že pod 1:29,... :worship:

..da ne bo pomote, neuradno naj b šel pod 1:30, se pravi č 1:29,...

(malo dvoumno sem napisal v prejšni objavi -skuzi)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Menda šibajo zopet dirkat'?! :worship:

šibajo v Donington.

Objavljeno

nč šibamo, smo že tle en dan :)

Vreme ga biksa, dež, veter, trenutno sonce z močno oblačnostji okrog. Avionov, ki vzletajo in prstajajo na manj kt 5minut točno nad nami mamo že vsi poln k...., konja sta že pripravljena in čakata na tehničnega ki bo čez 2 uri...do takrat pa mal počit (poslušat grmenje letal)

viva!

pozdrav iz mokrega otoka

Objavljeno
nč šibamo, smo že tle en dan :)

Vreme ga biksa, dež, veter, trenutno sonce z močno oblačnostji okrog. Avionov, ki vzletajo in prstajajo na manj kt 5minut točno nad nami mamo že vsi poln k...., konja sta že pripravljena in čakata na tehničnega ki bo čez 2 uri...do takrat pa mal počit (poslušat grmenje letal)

viva!

pozdrav iz mokrega otoka

To pomeni da je vreme zate perfektno, malo dežja malo sonca... :D

Objavljeno

Hehe, ja, vreme je več kot navdušljivo, fovš ste nam lohk vsi po vrst...

No, tehnični so šli skoz brez kompliciranja, tko, da zdej sam še čakamo na jutro ob 9h (ob 10h po vašem času) da se podamo prvič na pisto....smo glede na naše optimistične poglede obuli kar navadne gume za suho vreme, tko, da bo kar suho :)

Pisto sem si že ogledu in se navozu, sicer na skuterju ampak nekaj šteje :P

that's it for today, zdaj pa še en lonc makaronov pojest pa spat :)

Objavljeno (popravljeno)
Hehe, ja, vreme je več kot navdušljivo, fovš ste nam lohk vsi po vrst...

No, tehnični so šli skoz brez kompliciranja, tko, da zdej sam še čakamo na jutro ob 9h (ob 10h po vašem času) da se podamo prvič na pisto....smo glede na naše optimistične poglede obuli kar navadne gume za suho vreme, tko, da bo kar suho :)

Pisto sem si že ogledu in se navozu, sicer na skuterju ampak nekaj šteje :P

that's it for today, zdaj pa še en lonc makaronov pojest pa spat :)

Srečno,pa dobr vozta!!! :)

aja pa dobr tek ;)

Popravljeno . Popravil Zorman

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!