Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kako da si se pa potem kar odloču narest generalno?? A je blo tok kilometrov že?

Ne ne kilometrov ni dosti ma lih kr je bla mašina odprta sm si pol mislu mah sej nima veze in pol sm nardu. Je pa bolši tko k zej vsaj vem da bo motor 100% delal in da se nimam kaj bat...,prej pa sm kupu od enga tacga lastnika k nism biu lih 100%.Kar je je.

Objavljeno

Ne ne kilometrov ni dosti ma lih kr je bla mašina odprta sm si pol mislu mah sej nima veze in pol sm nardu. Je pa bolši tko k zej vsaj vem da bo motor 100% delal in da se nimam kaj bat...,prej pa sm kupu od enga tacga lastnika k nism biu lih 100%.Kar je je.

Je skrivnost kok si dau za use skup?

Objavljeno

Je skrivnost kok si dau za use skup?

ja čuvam zasetrance_33_sleep.gif,hec.Brez ležajev gredi,brez honanja,brez prešanja brez dela je prišlo vse ostalo 450€

Objavljeno

ja čuvam zasetrance_33_sleep.gif,hec.Brez ležajev gredi,brez honanja,brez prešanja brez dela je prišlo vse ostalo 450€

Uf . Že kr poštena generalka :P zkai pa si honau, če je meu bat lufta pa nič ni zarezalo?

Objavljeno

Uf . Že kr poštena generalka :P zkai pa si honau, če je meu bat lufta pa nič ni zarezalo?

Ja glej sej z cilindrom ni blo nč narobe, sam kr sm dau nov bat notr je mi je majstr reku da bi blo fajn da bi še pohonali, itk je blo honanje free tko da...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ko se husqvarna wre 1998 na dyno pelje... 35km z 34 mikuni fergijem in vertex batom (od CR modela)

prepričajte se še sami

22169d1266416387-husqy-9vww-7.jpg

boobies.gif

Objavljeno (popravljeno)

ko se husqvarna wre 1998 na dyno pelje... 35km z 34 mikuni fergijem in vertex batom (od CR modela)

prepričajte se še sami

22169d1266416387-husqy-9vww-7.jpg

boobies.gif

No,torej niso sanje 30km.Ej impulz a je mela ta husa tud auspuh drugi?Če bi mela mikunija 38 kot TM in honca cr bi mela 40km ali večwhistle.gifwhistle.gif

Popravljeno . Popravil janstyle
Objavljeno (popravljeno)

No,torej niso sanje 30km.Ej impulz a je mela ta husa tud auspuh drugi?Če bi mela mikunija 38 kot TM in honca cr bi mela 40km ali večwhistle.gifwhistle.gif

So, če odvzameš 34mm ferg in bat od kroske, ki je verjetno raven z enim ringom (v tem primeru bi mogla bit tudi glava druga kar ni podano je pa precej možno)... Učash je blo to močnej, odkar so pa omejitve glede vsega pa motorji z 28 fergazarji so pa to zgolj le sanje. Dons 125 odprta nardi okol 24-25 konj in nič več (brez predelav seveda)

Popravljeno . Popravil Kvasko
Objavljeno

meni se zdi brezveze dajat not neke ogromne fergazerje... kupš na začetku WR (38) pa si zmagal (:

poraba s 35 fergijem pa je tud...worship.gif

tist na diagramu je 100% mel drug izpuh, z orginalnim prerezanim ni šans da prideš do 30!trance_44_wink5.gif

ko smo že pri izpuhih...

moje darilo za bd je tü (:

dsc00233.jpg

Objavljeno

meni se zdi brezveze dajat not neke ogromne fergazerje... kupš na začetku WR (38) pa si zmagal (:

tist na diagramu je 100% mel drug izpuh, z orginalnim prerezanim ni šans da prideš do 30!trance_44_wink5.gif

Če hočeš da se ti bo resonanca zares svetila kupi Plurol pasto ali katerokoli drugo za kovine in ga na mrtvo spoliraj,usaj js sm ga in če se rabim pogledat se pogledam v auspuhtongue.gifbiggrin.gif,bom slikau.

ko smo že pri izpuhih...

dsc00233.jpg

Če hočeš da se ti bo resonanca zares svetila kupi Plurol pasto ali katerokoli drugo za kovine in ga na mrtvo spoliraj,usaj js sm ga in če se rabim pogledat se pogledam v auspuhtongue.gifbiggrin.gif,bom slikau.

Objavljeno (popravljeno)

ko smo že pri izpuhih...

dsc00233.jpg

Js se ti upam trdit da nebo žru več k 6l/100 km z 34mm fergom. Zdj žre okol 5,5l. Mogoče se ti zdi brez veze sam ni, seveda če odmislš da ni lih zaston ;)

Objavljeno

Js se ti upam trdit da nebo žru več k 6l/100 km z 34mm fergom. Zdj žre okol 5,5l. Mogoče se ti zdi brez veze sam ni, seveda če odmislš da ni lih zaston ;)

lol zakaj pa ne če so finance?smile.gifsej to ni nič narobe kvečjemu motor bolj zrihtan sam pr prodaji pa izgubiš.

Objavljeno

lol zakaj pa ne če so finance?smile.gifsej to ni nič narobe kvečjemu motor bolj zrihtan sam pr prodaji pa izgubiš.

Sej to pa vem ja... ei decembra sm ga hotu prodat sm dau ceno 3000 kar se mi zdi fuul mal glede na to da je biu motor v akciji 4200 s tem da sm meu že rave pa arrow izpuh kar je že 700 eurov blo (pa še par malenkosti pri deblokaciji snorkel za filtr, deli za ferg, svečka...)in ni blo zanimanja sploh. Hotu sm pa kupt sxv aprilio 450. Sam fotr ni pustu (čeporu bi sam financeru) tko da sm se pol tega odloču mal doterat. In pomoje ga sploh nebom prodaju, bo kr pri men ustou, itk je pa tmau naredu izpit sam kolk je to začetniku pametno dat za furat je pa druga pesm hehe.

Objavljeno (popravljeno)

6 litrov?

grrr.gif

Da ti povem... 11kw 4,8l nekako kolikor sm računu usakič ko sm tanku... odprt z rave ventilom (165 diza, d54 igla na drugi zarezi s45 pilot jet NEVEM SLOVENSK) je blo 5 litrov... nism mogu verjet oky če sm fajn tišu kšn deci več... +arrow k spodi ne uleče je blo pa najveć mal mn k 6l. Z 10 litrskim tankom delam po 180km. Ta ferg zdj 34mm ma serijsko notr 160 dizo in bo z športnim filtrom rabu vsaj ene 10 večjo dizo seprau ene 175 recmo največ. Dobi pa več navora spodi in v srednjih vrtljajih pa že zard vforca se pozna da motor spodi ni treba več tok odperat... Oky praksa bo pa pokazala svoje :P

Drugač pa hud avspih stari :P

Objavljeno (popravljeno)

pr husqvarni je 165 z orginal dellorto 28 fergijem, tk kot pr tebi.

z 35mikuni fergijem je... 310-350 glavna diza, eni majo celo 410 not (fmf fatty, se pozna :P)

pri meni se z avspuhom konča, itak bom kupu kaj močnejšega pol.

jaz že zdaj ne naredim več kot 150km z tankom menda. pa mam 8kw loly (:

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

pr husqvarni je 165 z orginal dellorto 28 fergijem, tk kot pr tebi.

z 35mikuni fergijem je... 310-350 glavna diza, eni majo celo 410 not (fmf fatty, se pozna :P)

pri meni se z avspuhom konča, itak bom kupu kaj močnejšega pol.

Zanimiv evo komentar lastnika aprilie z youtuba (isto vhm glava, v ferce lamele, 34 ferg) js mam od suzuki rm 125 replica bat pa drugo vhm glavo tko da neke hude razlike nebo.

"think needle was the K57 on the 2nd notch from top, main jet was 155, idle jet was 34B.

You should buy main jets from 150 to 170 for testing."

Objavljeno

Tudi jaz naredim okoli 150km z enim tankom. Mogoče če bi šou čist dokonca bi mogoče do ene 160 km. 

Objavljeno

Tudi jaz naredim okoli 150km z enim tankom. Mogoče če bi šou čist dokonca bi mogoče do ene 160 km. 

Kolk l pa ma tank??

Objavljeno (popravljeno)

Kolk l pa ma tank??

9.5 l z rezervo, se mi zdi. Je pa res da ponavadi, ko grem tankat natočim 8 litrov, sepravi da je še vsaj 1l notri. Vendar grem raje prej tankat, ker se mi je že naredilo, da sem enkrat ostal na cesti, ko se mi je mudilo v šolo, k sreči, da mi je brat pripeljal hitro bencin in sem vseeno ujel vlak :). Je pa napaka to, da Husqvarna nima nič lučke za bencin, ima samo rezervo. Jaz si pomagam s tem, da vedno ko grem tankat vključim dnevni števec, in vem potem približno kdaj it tankat. 

Popravljeno . Popravil pevecm
Objavljeno

9.5 l z rezervo, se mi zdi. Je pa res da ponavadi, ko grem tankat natočim 8 litrov, sepravi da je še vsaj 1l notri. Vendar grem raje prej tankat, ker se mi je že naredilo, da sem enkrat ostal na cesti, ko se mi je mudilo v šolo, k sreči, da mi je brat pripeljal hitro bencin in sem vseeno ujel vlak :). Je pa napaka to, da Husqvarna nima nič lučke za bencin, ima samo rezervo. Jaz si pomagam s tem, da vedno ko grem tankat vključim dnevni števec, in vem potem približno kdaj it tankat. 

Ja pol pa kr neki požre. A maš to blokerano še?? Sej aprilia tut nima lučke pa js se skoz na rezervi furam ker mi pri 7 litrih crkne na navadni poziciji in je zoprno da ti pri 90 začne trokerat pa sam boooooooo. Tko da mam skoz na rezervi pa un števc resetiram usakič ko tankam tko da ni panike :P Tanka ma pa 10l

Objavljeno

Ja pol pa kr neki požre. A maš to blokerano še?? Sej aprilia tut nima lučke pa js se skoz na rezervi furam ker mi pri 7 litrih crkne na navadni poziciji in je zoprno da ti pri 90 začne trokerat pa

Ja blokerana je še, kr velik požre za blokerano, ane. 

Objavljeno

Ja blokerana je še, kr velik požre za blokerano, ane. 

Men je odprta z ravom isto žrla ko blokerana tko da se ne sekerat :P

Objavljeno (popravljeno)

Men je odprta z ravom isto žrla ko blokerana tko da se ne sekerat :P

pol jo pa premalo teraš ;)

in pa zaprta bi naj trošila 7-7,5L.

odprta pa vidi tud 10L če jo nonstop tišiš pune hakle trance_30_punk.gif

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

pol jo pa premalo teraš ;)

in pa zaprta bi naj trošila 7-7,5L.

odprta pa vidi tud 10L če jo nonstop tišiš pune hakle trance_30_punk.gif

Dost teram mislm ovinke mam kr naštuderane ;) po ravnini mi je pa brez veze pa še za mašino ni kul.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!