impulz Objavljeno Julij 27, 2010 Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 če imaš 2005 ti ni treba vozit k pooblaščenemu. matic se ti da prijit do racelanda v nedeljo? jurca ti se tui pripelji če maš voljo pa čas rs125black in dejann 1 1
jurca Objavljeno Julij 27, 2010 Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 če imaš 2005 ti ni treba vozit k pooblaščenemu. matic se ti da prijit do racelanda v nedeljo? jurca ti se tui pripelji če maš voljo pa čas dej mi mal bl točno razlož kje je to pa mogoče bi res pršu..če ni predeleč od mene
budacki Objavljeno Julij 27, 2010 Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 (popravljeno) dej mi mal bl točno razlož kje je to pa mogoče bi res pršu..če ni predeleč od mene Raceland je pri Krškem. http://www.raceland.si/ Od vrhnike dobrih 100km Beno kako bo vreme? xD Popravljeno Julij 27, 2010. Popravil budacki
impulz Objavljeno Julij 27, 2010 Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 (popravljeno) če bo tako kot zadnič neka se bo treba z onim konjom tam zgori zmenit da nebo scal po pisti ko smo mi tam samo naj nebo kaka dobra čaga v soboto, pridem zjutraj že ob 9, ziher raceland je na poti do nuklearne, 300m oddaljeno Popravljeno Julij 27, 2010. Popravil impulz dejann in rs125black 1 1
jurca Objavljeno Julij 28, 2010 Opozori Objavljeno Julij 28, 2010 Raceland je pri Krškem. http://www.raceland.si/ Od vrhnike dobrih 100km Beno kako bo vreme? xD aha aha pol pa vem kje sam nism biu zihr
budacki Objavljeno Julij 28, 2010 Opozori Objavljeno Julij 28, 2010 če bo tako kot zadnič neka se bo treba z onim konjom tam zgori zmenit da nebo scal po pisti ko smo mi tam samo naj nebo kaka dobra čaga v soboto, pridem zjutraj že ob 9, ziher raceland je na poti do nuklearne, 300m oddaljeno Magar pri meni prespiš pa se ga ulijeva :naughty: Gume si že menjo?
impulz Objavljeno Julij 28, 2010 Opozori Objavljeno Julij 28, 2010 Magar pri meni prespiš pa se ga ulijeva :naughty: Gume si že menjo? znacepava se lahko kdajkol, ti samo reči, jaz sem vedno za ej zaj lih iščem kje bi dobu gume Avon Distanzia v supermoto forumih jih nemorejo prehvalit x) če pa ne dobim teh pa dunlop mutant alpa pirelli diablo..nvm še dejann in rs125black 1 1
budacki Objavljeno Julij 29, 2010 Opozori Objavljeno Julij 29, 2010 (popravljeno) znacepava se lahko kdajkol, ti samo reči, jaz sem vedno za ej zaj lih iščem kje bi dobu gume Avon Distanzia v supermoto forumih jih nemorejo prehvalit x) če pa ne dobim teh pa dunlop mutant alpa pirelli diablo..nvm še Definitivno. Sprobau sm jih na SX 125 Ni da ni xD Na Mutantkah si takoj na robu, ker je dost jajčasta guma. Jst bi se je izogibau Vsaj za moj stil vožnje. Si dobil tisto gumo za na ketno? Kje si naroču? Aja ko je edn za servise sprašvau ... pelj na Hrvaško V Karlovcu je en tak SUPER servis...use delajo v takih belih zdrauniških rokavičkah in en motor šeraufa 5 mojstrov! Superca so! Pa lastnik je meu na tunanju eno SXV 550 xD http://www.moto-trade.hr/default.asp?nav=servis na zadnji slikci bi celo moja lohk bla xD Popravljeno Julij 29, 2010. Popravil budacki
jurca Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 sori sam mam še en uprašanje..zadn fedr je ful ful mehak tko da za sovoznika lih ni a bi se dal to kj naštelat da bi biu trši:D
impulz Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Prednastavitev se da naredit na "trše" vendar trdota ostane ista. Tako da v principu NE. Jaz sem kupil drugo fedro k se da nastavlat trdota in reebound x) rs125black in dejann 1 1
budacki Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Prednastavitev se da naredit na "trše" vendar trdota ostane ista. Tako da v principu NE. Jaz sem kupil drugo fedro k se da nastavlat trdota in reebound x) Čak ti maš od TE 610 fedr? Pa kok nastavitev za rebound ima?
jurca Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Prednastavitev se da naredit na "trše" vendar trdota ostane ista. Tako da v principu NE. Jaz sem kupil drugo fedro k se da nastavlat trdota in reebound x) aha aha kok pa je kj..kaj pa ketna kero kj priporočaš k mam pretegneno in je treba zamenat zobnika sta pa uredu..
pevecm Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 aha aha kok pa je kj..kaj pa ketna kero kj priporočaš k mam pretegneno in je treba zamenat zobnika sta pa uredu.. Odbrusi enega ali dva člena. Sej a se to drugač lahko naredi?? Da odbrusiš člen? Saj nima bit kaj narobe.
pevecm Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Kdorkoli rabi kolešček za verigo se ga da dobiti na naslednjem linku http://www.mx-shop.si/product_info.php?products_id=1119&osCsid=up4iv888sogus6uiggqo1upg62 Beno nevem ali ga že maš al ne, drgač ga lahko tle naročiš.
dejko39 Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Odbrusi enega ali dva člena. Sej a se to drugač lahko naredi?? Da odbrusiš člen? Saj nima bit kaj narobe. Ubistvu bi ti lahko zard prenategnjene ketne zjebalo zobnik,ker imajo členi več lufta.Tak sem slišal,pa tudi na tomosih je blo vedno tako. Nwm,js sm jo skrajšal pa mi zaenkrat še nč ne kaže na kako povečano obrabo. Skrajšaj pa samo za en člen,ker js sm meu prej prelosano z španarjem na čist zadni poziciji,pol k sm pa skrajšal za en člen sm pa mogu dat koles čist naprej in je bla ketna ql pol. Sm kr mal cviknu d nism preveč odrezal
jurca Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Odbrusi enega ali dva člena. Sej a se to drugač lahko naredi?? Da odbrusiš člen? Saj nima bit kaj narobe. am ma ne ni to problem ketno mam jst prou našponano samo ko probaš na zobniku ma ful lufta in pravjo da to ni uredu..če veš kaj mislm
impulz Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Čak ti maš od TE 610 fedr? Pa kok nastavitev za rebound ima? Od te450 je 10 Kdorkoli rabi kolešček za verigo se ga da dobiti na naslednjem linku http://www.mx-shop.si/product_info.php?products_id=1119&osCsid=up4iv888sogus6uiggqo1upg62 Beno nevem ali ga že maš al ne, drgač ga lahko tle naročiš. Za 10€ se znapijem IN zakadim ko rambo xD Tnx da mislis name, sem ze zrihtal :*** dejann in rs125black 1 1
DT50X Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 Kakšen mesec nazaj sm kupil novo huso zdej me pa zanima glede gum. Dejte mi prosim predlagat, povedat katere so najbolš gume za husqvarno sms 125. ker je original trda različica jaz pa bi raje imel mehko hvala za odgovore. LP.Denis
jurca Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 Kakšen mesec nazaj sm kupil novo huso zdej me pa zanima glede gum. Dejte mi prosim predlagat, povedat katere so najbolš gume za husqvarno sms 125. ker je original trda različica jaz pa bi raje imel mehko hvala za odgovore. LP.Denis jst razmišlam da k zrabm te moje k so gor bi dau gor al dunlop-mutant al pa dunlop-qualifier rr al pa qualifier navadne uglavnm dunlop
impulz Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 (popravljeno) Kakšen mesec nazaj sm kupil novo huso zdej me pa zanima glede gum. Dejte mi prosim predlagat, povedat katere so najbolš gume za husqvarno sms 125. ker je original trda različica jaz pa bi raje imel mehko hvala za odgovore. LP.Denis dunlop alpha 10 imaš gor? te so res za kurac. v vsakem ovinku lezejo ven pa še celo večnost rabijo da se ogrejejo, pa ne zdržijo več ko 5000 in bi lahko nadaljeval.................................... pirelli diablo za po cesti, mutant za 90% cesta 10% offroad. Popravljeno Avgust 1, 2010. Popravil impulz rs125black in dejann 1 1
DT50X Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 js bi samo za cesto, pa da je res oprijem da se nimam česa bat. LP.Denis
pevecm Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 js bi samo za cesto, pa da je res oprijem da se nimam česa bat. LP.Denis Najbolše za ta motor so seveda Pirelli Diablo/Dragon. Samo tudi cena teh gum je 200€+ . Jaz sem jo obul v Continental ContiSport Attack. Nekako jih še ''utekam'', ampak vseeno so prvi vtisi kar v redu, upam da me kasneje še bolj presenetijo.
budacki Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 Najbolše za ta motor so seveda Pirelli Diablo/Dragon. Samo tudi cena teh gum je 200€+ . Jaz sem jo obul v Continental ContiSport Attack. Nekako jih še ''utekam'', ampak vseeno so prvi vtisi kar v redu, upam da me kasneje še bolj presenetijo. Qualifier ... al pa še boljše ... Pirelli Dragon EVO ( al pa kerakol supercorsa xD )
DT50X Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 hvala za odgovore. najbrž se bom odločil za dunlop qualifier
rs125black Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 dunlop qualifier so res dobre gume:worship: dejann 1
Priporočene objave