Cartman Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Poliestri in karboni narejeni že par mesecev nazaj, pri Mac Moto Plastic Parts iz Zagreba. Kot zanimivost naj povem, da jih je BMW izbral med natečajem na katerega se je prijavilo 72 proizvajalcev oklepov. Eden od kriterijev je bil da morajo biti vsi deli oklepa odstranjeni v 2 minutah in 30 sekundah. Tako zadnji del-rep Mac moto plastik snameš v 6 sekundah, prednji del oklepa z banjo vred v 20 sekundah. Kar v redu,ane? tile hrvati kar razturajo. če se ne motim, so tudi dobavitelj SERTu. ful lični izdelki. Ker se poliestri redno lomijo in drobijo, jih najbrž dela še kdo drug....
rdeci_vragec Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Tukile so testiranja sistemov in samega motorja na cesti ter dirkališču... http://www.youtube.c...h?v=tkSIPrGdnvI http://www.youtube.c...h?v=tkSIPrGdnvI Senna in nejcgs 2
rdeci_vragec Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Pa testiranja v tovarni... http://www.youtube.c...h?v=wQuLgjLi2Vg
bagio Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Tudi sam sem si ga ogledal včeraj v Selmar-ju v Celju,ja sploh ni napačen,cena pa z kar nekaj opreme 16.022€. Je pa po geberitih bolj podoben kakšni 600 klasi kot 1000,pa še en opazek,obut v conti sport attack ,si pa verjetno zasluži kaj boljšega! Ervin93, Prevtzer, cvetkamarjetka in 1 other 1 3
rdeci_vragec Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Nekaj vragolij s pošastjo... :trance_27_notworthy: xyznanixyz, Senna in macak333 3
motolover Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Poliestri in karboni narejeni že par mesecev nazaj, pri Mac Moto Plastic Parts iz Zagreba. Kot zanimivost naj povem, da jih je BMW izbral med natečajem na katerega se je prijavilo 72 proizvajalcev oklepov. Eden od kriterijev je bil da morajo biti vsi deli oklepa odstranjeni v 2 minutah in 30 sekundah. Tako zadnji del-rep Mac moto plastik snameš v 6 sekundah, prednji del oklepa z banjo vred v 20 sekundah. Kar v redu,ane? Hrvati pa Arrow gor dajo, aj, aj, aj... Kam je šel njihov nacionalni ponos?
hilton Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Tudi sam sem si ga ogledal včeraj v Selmar-ju v Celju,ja sploh ni napačen,cena pa z kar nekaj opreme 16.022€. Je pa po geberitih bolj podoben kakšni 600 klasi kot 1000,pa še en opazek,obut v conti sport attack ,si pa verjetno zasluži kaj boljšega! in kaj manjka contiju????? ne nabijaj nekaj v 3 prazne......... pa malce kakšen test preberi...... Prevtzer in bmw M3 2
macak333 Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 2min in 30s...hud kriterji. Kar se pa tiče motocikla, ja pa res lep, osebno mi je ta nesimetrije zelo všeč. Sej je še en njihov motor, kateri ima nesimetrične luči (endurca če se nemotim).
Gorgh Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Tudi sam sem si ga ogledal včeraj v Selmar-ju v Celju,ja sploh ni napačen,cena pa z kar nekaj opreme 16.022€. Je pa po geberitih bolj podoben kakšni 600 klasi kot 1000,pa še en opazek,obut v conti sport attack[img]http://www.motosvet.com/tabla/public/style_emoticons/default/headbang.gif ,si pa verjetno zasluži kaj boljšega! Bitje, ki si bo privoščilo ta motor, da ga ponuca 100% bo prvo kar bo nareddilo zamenjalo obutev......tako kot pri kawi, suzi, yami, hondi, jawi, apnn6s,...etc.....za na cesto je dovolj tudi kamen,........... Ervin93 in sesir 1 1
motolover Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 100% nikoli ničesar ne ponucaš.. Večina jih bo delala km na cesti, ne na dirkališču. sesir 1
sesir Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 (popravljeno) Ni mi najbolj jasno,da si to lahko privošči ena firma! In sicer so zaradi enega primera pričeli v vse nove motocikle in pa v že sestavljene pred 16.2 ugrajevati čip.In sicer blokado na 7000obr prvih 300km in blokado na 9000obr med 300 in 1000km.Ker v primeru nepravilnega utekanja lahko pride do blokade mašine,kar pa je seveda smrtno nevarno! No te še ajde.Ni mi pa jasno kako si lahko privoščijo,da vsem,ki se niso držali tega utekanja ne velja garancija (računalnik beleži vrtljaje v času utekanja) No vsi tisti,ki kujete bmw v zvezde aprilijo pa v nič!Pri apriliji vsaj dobiš nov agregat in ponovno 5let garancije,ne pa ti k...ki ti jo celo odvzamejo,čeprav je pa vprašanje,če je to sploh pravno dovoljeno... Popravljeno Marec 2, 2010. Popravil sesir
sergini Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Sesir : Ker v primeru nepravilnega utekanja lahko pride do blokade mašine,kar pa je seveda smrtno nevarno! Nisem glih mehanik, ampak do blokade najbrž ne pride na tak način, da ti zategne bremze, ampak kot pri mojih izkušnjah pri avtu izgleda tako kot, da odvzameš gas dokler obrati ne padejo na določen nivo. Verjetno so pa naredili tako, da moraš motor pripeljat na servis pri takšni izkušnji. Naj me kdo popravi.
RSTDRIVER Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Ni mi najbolj jasno,da si to lahko privošči ena firma! In sicer so zaradi enega primera pričeli v vse nove motocikle in pa v že sestavljene pred 16.2 ugrajevati čip.In sicer blokado na 7000obr prvih 300km in blokado na 9000obr med 300 in 1000km.Ker v primeru nepravilnega utekanja lahko pride do blokade mašine,kar pa je seveda smrtno nevarno! No te še ajde.Ni mi pa jsno kako si lahko pri voščijo,da vsem,ki se niso držali tega utekanja ne velja garancija (računalnik beleži vrtljaje v času utekanja) No vsi tisti,ki kujete bmw v zvezde aprilijo pa v nič!Pri apriliji vsaj dobiš nov agregat in ponovno 5let garancije,ne pa ti k...ki ti jo celo odvzamejo,čeprav je pa vprašanje,če je to sploh pravno dovoljeno... pogruntal so, da tist kar napišejo v user manual ne velja nič... ker vsak domač mehankar ve več od tistih, ki so mašino sestavljal... poglej malo po netu univerzalna navodila za 'hitro' utekanje in 'dolgo' življensko dobo... po mojem s čip omejitvijo obratov niso zgrešil in jim bodo sledili tudi drugi... druga zadeva: bmw pa ribne? ja pa jade... zato pa ne velja garancija ker si svinjsko delal z njim (po mojem so jo na kakšnem sodišču dobil po p.... in je posledica v vgrajevanju čipa)
rdeci_vragec Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Ni mi najbolj jasno,da si to lahko privošči ena firma! In sicer so zaradi enega primera pričeli v vse nove motocikle in pa v že sestavljene pred 16.2 ugrajevati čip.In sicer blokado na 7000obr prvih 300km in blokado na 9000obr med 300 in 1000km.Ker v primeru nepravilnega utekanja lahko pride do blokade mašine,kar pa je seveda smrtno nevarno! No te še ajde.Ni mi pa jasno kako si lahko privoščijo,da vsem,ki se niso držali tega utekanja ne velja garancija (računalnik beleži vrtljaje v času utekanja) No vsi tisti,ki kujete bmw v zvezde aprilijo pa v nič!Pri apriliji vsaj dobiš nov agregat in ponovno 5let garancije,ne pa ti k...ki ti jo celo odvzamejo,čeprav je pa vprašanje,če je to sploh pravno dovoljeno... To, da so zavarovali mašino zaradi butastih uporabnikov se mi zdi povsem na mestu. Pa četudi bi to naredu en Kymco al kdorkoli. Tisti ki se ne morejo kontrolirat niti teh prvih 1000km (3 furce pa je že mimo...), pol najbrž boljše zanje, da si takega brutalnega stroja sploh ne umislijo. Drugače pa mi ni jasno, zakaj že v tovarnah ne utečejo motorjev? Bi jih priklopli na računalnike in konstantno gnali 12 ur pa bi blo rešeno? Je to res, da na hondi recimo imajo voznike, ki vsak motor utečejo pred prodajo?
RSTDRIVER Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Drugače pa mi ni jasno, zakaj že v tovarnah ne utečejo motorjev? Bi jih priklopli na računalnike in konstantno gnali 12 ur pa bi blo rešeno... boh ved, kolk je izdelovalni čas ene mašine... + 12ur (ok, tvoja ocena) = ??? (še enkrat več?) konkurenčnost? klinc, po moje je čip cenejši, uporabnik pa glih tako oviran... (med utekanjem) am, kam smo prišli... de še za motor rabmo konfekcijo... kokr golf 2.0 s 70 konji... kva mu lohk fali... če daš zraven še ene 150 konj ma pa lohk že resne probleme(ok, brez veze, off topic)
sesir Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 No te še ajde.Ni mi pa jasno kako si lahko privoščijo,da vsem,ki se niso držali tega utekanja ne velja garancija (računalnik beleži vrtljaje v času utekanja) No vsi tisti,ki kujete bmw v zvezde aprilijo pa v nič!Pri apriliji vsaj dobiš nov agregat in ponovno 5let garancije,ne pa ti k...ki ti jo celo odvzamejo,čeprav je pa vprašanje,če je to sploh pravno dovoljeno... To je bistvo in ne čip.Čip je zaradi mene lahko v vsakem novem!Čeprav je tudi moje mnenje,da bi mašine morale priti utečene iz tovarne! @seghini večina tega je napisano v smislu ameriškega trga!Tak,da si ne razbijaj preveč glave s tem,če teh stvari ne slediš.
MihaJ Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Hm, a ni pri vseh proizvajalcih opozorilo, da če se ne držiš utekalnega roka, da garancija ne velja? Sicer pa povsem pravilno. Ker je nemalo ljudi, ki ob prvem zagonu podijo motor v uberture, naslednji lastnik pa jambra da ''pije olje'' in da je BMW/Kawa/Honda/... jajc. Malo ščitenja poprodajne vrednosti ali imidža je v igri. Tudi M3 npr. ima elektronsko omejene vrtljaje prvih nekaj tisoč kilometrov, vsaj v ZDA.
motolover Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Hm, a ni pri vseh proizvajalcih opozorilo, da če se ne držiš utekalnega roka, da garancija ne velja? Sicer pa povsem pravilno. Ker je nemalo ljudi, ki ob prvem zagonu podijo motor v uberture, naslednji lastnik pa jambra da ''pije olje'' in da je BMW/Kawa/Honda/... jajc. Malo ščitenja poprodajne vrednosti ali imidža je v igri. Tudi M3 npr. ima elektronsko omejene vrtljaje prvih nekaj tisoč kilometrov, vsaj v ZDA. Osebno uživam v utekavanju motorja in nimam nič težav s počasnejšo vožnjo prvih 1.000km in potem s postopnim dodajanjem. Vsaj motor bolje spoznaš. Moj starejši brat mi je vedno dajal motorje za utekavati, ker sam ni imel živcev za kaj takega. On se je usedel in gasa od lokala do lokala.
sesir Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 (popravljeno) Hm, a ni pri vseh proizvajalcih opozorilo, da če se ne držiš utekalnega roka, da garancija ne velja? Mogoče res!Čeprav v Italijanski servisni od suzuki tega ne piše!Drugih nisem predelal Vendar se to ne preverja oziroma beleži V bistvu je bolj neprijetno,če kupiš leto starega in imaš potem Bo rabljena rsv4 kar aktualna z 5let garancije Popravljeno Marec 2, 2010. Popravil sesir
rot Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Mogoče res!Čeprav v Italijanski servisni od suzuki tega ne piše!Drugih nisem predelal Vendar se to ne preverja oziroma beleži V bistvu je bolj neprijetno,če kupiš leto starega in imaš potem Bo rabljena rsv4 kar aktualna z 5let garancije In kje ti dajo na RSV4 pet let garancije ? Avto Triglav, ki je uradni zastopnik Aprilije, jo da samo dve leti.
bmw Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 ena dobra reklama...... xyznanixyz in Senna 2
motolover Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Ideja za reklamo je odlična. Ostalo se da vse zmontirati, samo to niti ni tako važno. Važen je rezultat, da si ljudje rakleamo zapomnijo in, da vedo za kateri motor je pri njej šlo.
bmw Objavljeno Marec 9, 2010 Opozori Objavljeno Marec 9, 2010 najnovejše o predragem bavarcu in makini sportivi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se