zupteam Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Hvala Jure za pojasnila...malo se bom posvetoval tudi z osebnim mehanikom .. pri pregledovanju foruma sem opazil, da je kar dosti ponudbe rabljenih gum. Kje je tle fora....? Komu pridejo prav te gume? nekateri jih celo ponujajo za 30€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) Tisti, ki se gredo vožnjo po pisti bolj resno imajo ponavadi radi na motorjih frišne gume. Rabljene, ki so še dobre, se pač proda. Je pa čisto odvisno za kakšen namen jih rabiš in kaj kupiš. Če se misliš vozit po Novem Marofu je za tja marsikaj dobro in dejansko lahko dobiš gumo za 30€ s katero se boš brez problema vozil cel dan ali še kaj več. Grobnik po drugi strani obrablja gume kot nor in ne boš veliko naredil če boš dal gor neko precej izrabljeno gumo, ker boš po dveh izhodih na pisto že na platnu. Kar se tiče prodaje rabljenih gum je na trgu precej šrota. Ampak se da dobiti pa tudi zelo solidne gume za zelo pameten denar in je nakup lahko dejansko zelo smiseln. Sploh če si začetnik in itak ne pelješ takih časov, da bi izkoristil tisto dodano vrednost na oprijemu, ki ti jo da nova guma. Po drugi strani je pa ravno za začetnika mogoče pametno, da raje kupi novo, ker še ne pozna gum, zmesi, etc. in se lahko pri rabljenih kaj hitro zajebe in kupi sranje. Razsodba glede rabljenih gum bi torej bila, da vsekakor da, če je cena prava glede na ohranjenost in predvsem, če veš kaj kupuješ! Popravljeno September 8, 2014. Popravil Jure matija1234, gsxf750, MoTo G_P in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 zdravo...eno vprašanje.metzeler k2 slike za grobnik je to vredu ali ni najbolše...sicer kupo sm motor pa so gor nove take gume in jih ne mislim dol jemat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 pa še to...quickshifterji so za vsak model motorja drugi ali ni važno paše na vsak motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 razlika je mislm da samo v pull in push lp maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 jaz imam tudi že narejenega...zadeva deluje (sprobano na mojem motorju, zdaj pa gre na kolegovega), ampak je problem ker sem dobil časovnik z 100ms najmanjšim odklopnim časom.....zadeva deluje, če je čas okoli 50ms, samo lotit se moram pa sprobat par kombinacij pa bo Evola link za digitalno nastavljiv - 68ms - bo v redu!! http://www.conrad.si/Nastavljivost-casa.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=115975&ci=SHOP_AREA_17362_2408010 k0ci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 super, v bistvu je čas od 8,4ms, več kot dovolj kratko za tole ....če se prav spomnim, potem pride material s tem vred manj kot 30€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 super, v bistvu je čas od 8,4ms, več kot dovolj kratko za tole ....če se prav spomnim, potem pride material s tem vred manj kot 30€ Ni tolk super, ker pri 8,4ms zviješ prest. vilico in ostaneš brez zob na zobnikih - naslednji čas je 33,6ms in zatem 67,2ms. Za prvo in drugo prestavo rabiš daljši čas, za ostale krajši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok Jamnik Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 No sej vidm da ste že majstri pri tem hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Ni tolk super, ker pri 8,4ms zviješ prest. vilico in ostaneš brez zob na zobnikih - naslednji čas je 33,6ms in zatem 67,2ms. Za prvo in drugo prestavo rabiš daljši čas, za ostale krajši. aja vidiš sploh nisem pogledal točno, sem mislil da je čas potem brezstopenjsko nastavljiv v posameznih območjih....še vedno se pa da točen čas nastavit z menjavo upora oz. kondenzatorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yunksi Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 (popravljeno) Kolko pride približno stroškov na sezono za povprečnega amaterskega dirkača oz. povprečno število dirk, brez hujših padcev? Popravljeno November 12, 2014. Popravil Yunksi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 povprečno število dirk je za nekoga 2 za nekoga pa 30.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yunksi Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 No sepravi ta dva skupaj povprečno odvozita 16 dirk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 (popravljeno) No sepravi ta dva skupaj povprečno odvozita 16 dirk Kr prštimajta vsak od vaju min. od 3-4 jurje, če se ne vozita glih turistično. Padci niso všeti Edit: to je bilo mišljeno, če dva vozita en motor in to na pravi pisti (npr. Grobnik). V kolikor vozi vsak svojega dodaš x2 . Popravljeno November 12, 2014. Popravil bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Realnost je taka, da zapraviš toliko kot pač imaš, oz.lahko zapraviš... DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Kolko pride približno stroškov na sezono za povprečnega amaterskega dirkača oz. povprečno število dirk, brez hujših padcev? Za 16 dirk da sezono, če se boš počasi vozil in nič razbijal bo morda 20 tisocakov dovolj. Če že imaš motor seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Za 16 dirk da sezono, če se boš počasi vozil in nič razbijal bo morda 20 tisocakov dovolj. Če že imaš motor seveda. Zato sem šel v supermoto . No, pa tudi všeč mi je . matija1234 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockson Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Zato sem šel v supermoto . No, pa tudi všeč mi je . Tako je. poceni dirkanje je supermoto ali karting, pogojno tudi cross. sicer sem bil na grobniku samo enkrat, pa sem ugotovil, da če si zelo varčen prideš skozi s 500€ na vikend; jasno motor moraš imet... Za 500€ sem s SM vsaj 5 dni na progi (to je za mene celo sezono ). matija1234 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cekada Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Če gdo potrebuje predelavo motorja in vzmetenja za dirkališče, nardim po ugodnih cenah. več info na zs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok Jamnik Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 Ma kdo ali pa pozna koga ki prodaja grelce za gume? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 Ma kdo ali pa pozna koga ki prodaja grelce za gume? Če rabiš rabljene poglej na avto net ali ebay, če kupuješ nove pokliči Čarmana ali Eliso. Priporočam iz lastih izkušenj znamke TTSL ali Capit :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok Jamnik Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 na avto netu nism nč najdu včerej...sej če nam najdu rabljenih bom pač primoran it k čarmanu po capit hvala drgač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 (popravljeno) Imam Thermal Technology, in moram rečt, da so odlični, pred tem sem imel TTSL in so tudi super. Tukaj sem kupil Thermal Technology grelce: http://www.carpimoto.it/en-SI/41866_CMTERMOPITXLN-Thermal-Technology-Performance-Motorcycle-Tyre-Warmers.htm Te črno oranžne imam sam in so XL velikost. Lp Popravljeno November 19, 2014. Popravil speed svobodnaptica01 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Ima kdo oziroma je že kdo probal launch control? http://www.ebay.co.uk/itm/SP-FULL-RACE-UNIT-Yamaha-YZF-R6-R1-Launch-Control-Quickshifter-Speed-Limiter-/281500859737?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item418ac23d59 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 (popravljeno) Stanje gum je sledeče, za dirkat pa rekorde postavljat več niso ( razen če ti ni ime Crusty :lol: ), za mal potrenirat pa so še ok. Crusty se s tako gumo lohk 1,35 pele, da k Ivota vulkanizerja upraša, če je še dobra za par krogov ga upraša, če ga jebe ( no to je blo res ni šala ) Popravljeno December 8, 2014. Popravil RVT bojc84, BIZIXXX in kewo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se