Skoči na vsebino

1000 kubikov ali 600???

Priporočene objave

Objavljeno
Zakaj je boljše ? Daj mi povej...........

Glede menjavanja je nekaterim všeč da veliko menjavajo. Četudi se zdim vsam to ne vem kako težko - neprijetno - MENI JE VŠEČ.

A ti je všeč moč 1000 ki pri 600 je ni ? Probaj mi spizdit pa boš vidu.......

Ker motor dejansko potegne tudi tja do 8k rpm, tudi če je malo klančka in sta gor dva.. Jaz se ne bi branil 1000 za na cesto, pa ne da bi bil hitrejši, ampak ker mi je všeč, če gre motor že iz nule. Če hočeš pa tiščat je pa čisto vseeno ali je 600 ali 1000 ker sta za na cesto oba PREHITRA.

Objavljeno
Ker motor dejansko potegne tudi tja do 8k rpm, tudi če je malo klančka in sta gor dva.. Jaz se ne bi branil 1000 za na cesto, pa ne da bi bil hitrejši, ampak ker mi je všeč, če gre motor že iz nule. Če hočeš pa tiščat je pa čisto vseeno ali je 600 ali 1000 ker sta za na cesto oba PREHITRA.

No, a 600 ne potegne ? Sej ti pravim lahko grem v dveh, on na tisočki pa sam pa bova videla koliko bo TE RAZLIKE.

Objavljeno
No, a 600 ne potegne ? Sej ti pravim lahko grem v dveh, on na tisočki pa sam pa bova videla koliko bo TE RAZLIKE.

ma daj nehaj se kurčit šmrkavec, ko boš res na enga rejserja naletel ko zna pelat, pol bo pa jok in stok ko se boš spet pobiral in iskal plastike tak ko na ridah :headbang:

Objavljeno
ma daj nehaj se kurčit šmrkavec, ko boš res na enga rejserja naletel ko zna pelat, pol bo pa jok in stok ko se boš spet pobiral in iskal plastike tak ko na ridah :headbang:

No daj dokaži tole kar govoriš da že enkrat zapremo to temo ...

Pa ne govori tako, če mi imaš kaj za povedat si mi mogu takrat povedat, na koncu vojne se mrtvi štejejo...

Objavljeno
No daj dokaži tole kar govoriš da že enkrat zapremo to temo ...

Pa ne govori tako, če mi imaš kaj za povedat si mi mogu takrat povedat, na koncu vojne se mrtvi štejejo...

ja pridi v maribor pa ti bom pokazo ja, men se res ne da zarad enga šmrkavca na drugi konec slovenije vozit, da bo pol še razbil motor od sile :D

Objavljeno (popravljeno)

V Maribor ? Pohorsko bosno naj hodim ? Ma daj, poserem se jaz na vašo bosno. Pa oprosti, sam si začel pljuvati...

Popravljeno . Popravil Gsx600
Objavljeno (popravljeno)
V Maribor ? Pohorsko bosno naj hodim ? Ma daj, poserem se jaz na vašo bosno. Pa oprosti, sam si začel pljuvati...

poserjem se i ja na vaših 46,6 km obale, po dolgem in počez hahah...oz. samo še enih 36, ker ostalo so vam tak že hrvati vzeli haha

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno
poserjem se i ja na vaših 46,6 km obale, po dolgem in počez hahah

Zato pa hodite k nam vsak vikend...Sej ko bo meja na Črnem Kalu, Udinah in Mirni bo super. NEODVISNA REPUBLIKA ISTRA. Brez naše luke propade cela vaša jugoslavija.

Na našo obalo se lahko posereš, potem pa hodiš dol.

Fant moj tako je, zapret je treba te meje, potem pa izjeme samo nekatere spustit sem. Na tem forumu se jih ne manjka, 3/4 je pa dreka takšnega kot si ti.

Objavljeno (popravljeno)
Zato pa hodite k nam vsak vikend...Sej ko bo meja na Črnem Kalu, Udinah in Mirni bo super. NEODVISNA REPUBLIKA ISTRA. Brez naše luke propade cela vaša jugoslavija.

Na našo obalo se lahko posereš, potem pa hodiš dol.

Fant moj tako je, zapret je treba te meje, potem pa izjeme samo nekatere spustit sem. Na tem forumu se jih ne manjka, 3/4 je pa dreka takšnega kot si ti.

haha, da nea res ki hodim ja v tisto vašo svinjarijo od morja, celo sposcano in posrano, dosti raje grem na kake dalmatinske otoke ali črno goro...tisto je morje ne pa ta vaš 3 krat 3 krat 2 metre bazen haha...v slovenskem morju sn se samo enkrat v življenju al dvakrat kopal, pa še to pozimi, ker poleti je itak ko golaž... :lol1:...pa mejte vi ja republiko istro, 5 kvadratnih kilometrov haha

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

Pa saj sem rekel, da če greš tiščat in motor držiš na območju največje moči in navora, gresta 600 in 1000 preveč.. Verjetno si s kakšnim lahkim 600 po kakšnih ovinkih res še hitrejši kot s 1000. Ampak to na cesti probavat je največja bedarija, ker ne z enim ne drugim ne moreš vozit na meji in dejansko izkoriščat največjo moč motorja, vsaj če se imaš kaj rad ne.. Če se pa zmenimo, da se gremo furat v dvoje in da je zgornja meja obratov 8k rpm sem pa prepričan, da te že moj 750 pusti zadaj, pa ne vzet to napačno, ampak pri večji kubikaži je pač motor v nižjih obratih bolj prožen. In jaz po cesti ne vidim nobenega užitka, če vrtim motor nevem kam. Jaz sploh ne bi hotel SS za po cesti, če bi si lahko privoščil dva motorja bi raje imel kakšno enduro ali pa 1200ccm nakeda s 100km in tono navora. In nisem samo jaz takega mnenja. Ne trdim, pa da to velja za vse, če je tebi pač všeč motor vrtit v višave, več menjat, ipd, pa tudi prav. Tebi je pač bolj všeč 600, ampak nekomu drugemu (npr. meni) pa ne. Kateri bi bil pa hitrejši je pa sploh irelevantno, saj se ne menimo o dirkališču ampak o vsakdanji vožnji v prometu.

Objavljeno

E zdej, blokada na 8 ne pride v poštev. Kaj bi delal ti z dirkalnim konjem ki mu daš lisice gor, potem pa ga pošljem na galopske dirke.

Fant moj, tisto kar maš lahko izkoristiš. Jebeš ti tvoj navor, če potem jaz ne smem dat gasa :D

haha, da nea res ki hodim ja v tisto vašo svinjarijo od morja, celo sposcano in posrano, dosti raje grem na kake dalmatinske otoke ali črno goro...tisto je morje ne pa ta vaš 3 krat 3 krat 2 metre bazen haha...v slovenskem morju sn se samo enkrat v življenju al dvakrat kopal, pa še to pozimi, ker poleti je itak ko golaž... :lol1:...pa mejte vi ja republiko istro, 5 kvadratnih kilometrov haha

Mouči bebec, s tako pa res nimam kaj debatirat. IGNORE

Objavljeno (popravljeno)
E zdej, blokada na 8 ne pride v poštev. Kaj bi delal ti z dirkalnim konjem ki mu daš lisice gor, potem pa ga pošljem na galopske dirke.

Fant moj, tisto kar maš lahko izkoristiš. Jebeš ti tvoj navor, če potem jaz ne smem dat gasa

Pa ravno v tem je fora! Ni nam vsem v veselje motorja na cesti tiščat v višave, pa čeprav gre za dirkalni motocikel. Enim je bolj važen navor in da motor lepo gre iz nule in ne vem zakaj si ne bi nekdo tak pač omislil 1000 in lepo užival, dal v 6. v Postojni in se v njej lepo pripeljal do morja :)

Če mene vprašaš je je SS motor samo za na cesto imet itak neumnost. Udoben ni, pretiranega navora nima, pa še zaradi pozicije in konstrukcije motorja ta ker mami v hitro vožnjo. Ampak če greš pa občasno tudi na progo obrnit pa pač sprejmeš to in imaš SS motor ker ti omogoča oboje, tako vožnjo po cesti kakor tudi po pisti. Ne razumem pa tistih, ki vedo, da piste niti od daleč ne bodo videli, pa si vseeno nabavijo nevem kakšno 1000ccm SS raketo. Sicer je to njihova stvar, mogoče jim je motor tako zelo všeč, mogoče hočejo bit kul pa frajerji, mogoče se hočejo it Rossije po cesti. Čisto njihova stvar, če jim tako ustreza, naj :) Samo jaz tega ne razumem, ker izključno za po cesti bolj odleže kakšen drug tip motorja :)

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno (popravljeno)
Pa ravno v tem je fora! Ni nam vsem v veselje motorja na cesti tiščat v višave, pa čeprav gre za dirkalni motocikel. Enim je bolj važen navor in da motor lepo gre iz nule in ne vem zakaj si ne bi nekdo tak pač omislil 1000 in lepo užival, dal v 6. v Postojni in se v njej lepo pripeljal do morja :)

Če mene vprašaš je je SS motor samo za na cesto imet itak neumnost. Udoben ni, pretiranega navora nima, pa še zaradi pozicije in konstrukcije motorja ta ker mami v hitro vožnjo. Ampak če greš pa občasno tudi na progo obrnit pa pač sprejmeš to in imaš SS motor ker ti omogoča oboje, tako vožnjo po cesti kakor tudi po pisti. Ne razumem pa tistih, ki vedo, da piste niti od daleč ne bodo videli, pa si vseeno nabavijo nevem kakšno 1000ccm SS raketo. Sicer je to njihova stvar, mogoče jim je motor tako zelo všeč, mogoče hočejo bit kul pa frajerji, mogoče se hočejo it Rossije po cesti. Čisto njihova stvar, če jim tako ustreza, naj :) Samo jaz tega ne razumem, ker izključno za po cesti bolj odleže kakšen drug tip motorja :)

Se podpišem, sedaj pa imaš prav. Sedaj pride zadi zobnik zelo zelo velik - (spredaj 14!) , tako da motor ne bo dejansko šel čez 200km/h. Pospeški ? Ne sprašuj....... Ker dejansko po cesti ne voziš nikoli več kot 200, pa še to kadar koga prehitevaš. Me ne moti pa to ker ga rad vrtim, zato sem ga tudi kupil...1000 proti 600 ? S tem končnim razmerjem - POZABI... Sicer tega ne potrebujem, ampak bom zrihtal zato ker mi je všeč se s tem bavit.

Popravljeno . Popravil Gsx600
Objavljeno

Očitno ti je res všeč, da se stvar vrti :) Meni se že pri serijskih prenosih zdi, da se že pri 130km/h lagane vožnje vse skupaj previsoko vrti, pa čeprav se ne :) Vidiš kako smo si različni, jaz sem vajen v2 in globokega zvoka pri nizkih vrtljajih, se lepo pelješ 120 proti morju in motor lepo nizko globoko brni, ni boljšega zame :)

Objavljeno (popravljeno)

Pohorsko bosanski pijanci, in koperško popederišeni sluzavčki. oboji so isti pederi. sam de eni smrdijo po švicu, drugi pa po banjatoluk gelčku in sprejčku baj dolčeingabana. oboji so enaki vase zaverovani pol sposobni degeni. lokalni frajerji, za šankom prvaki, v resnici siromaki.

Zieg.

Ps: za večino bi blo 500ccm pošteno preveč. ampak brez R1+akrapovic+powerkomander jim živeti ni.

Popravljeno . Popravil tomkruz
Objavljeno
Ja sam ta prestiž se konec tedna pojavlja v črni kroniki :D

Peesda... pa sm reku polcajem, da ne smoje pisat v črno kroniko. Zdej bodo pa vsi vedl, da sm stolku Ferrarija :lol:

Objavljeno
Peesda... pa sm reku polcajem, da ne smoje pisat v črno kroniko. Zdej bodo pa vsi vedl, da sm stolku Ferrarija :lol:

Ferraria - Da. Eni si pa privoščite :yea1: :naughty:

Objavljeno
Mouči bebec, s tako pa res nimam kaj debatirat. IGNORE

sn vedo da ste primorci kratke pameti, oz. so se vam možgani skisali od pretiranega sonca :D

Objavljeno
Pohorsko bosanski pijanci, in koperško popederišeni sluzavčki. oboji so isti pederi. sam de eni smrdijo po švicu, drugi pa po banjatoluk gelčku in sprejčku baj dolčeingabana. oboji so enaki vase zaverovani pol sposobni degeni. lokalni frajerji, za šankom prvaki, v resnici siromaki.

Zieg.

Ps: za večino bi blo 500ccm pošteno preveč. ampak brez R1+akrapovic+powerkomander jim živeti ni.

ti pa si to vse v enem ha?? bravo majstore :OK:

Objavljeno
Probaj mi spizdit pa boš vidu.......

Lupći, kadarkoli :evilgrin: . Pri 700+ km trasi ti bom pobegnu. Pa naslednji dan tud. Pa naslednji,... in ko bos ti ze brez riti ostal, se bom jst se naprej vozil :D Pa ti sploh ne bom hotu spozdit :D

Objavljeno
Lupći, kadarkoli :evilgrin: . Pri 700+ km trasi ti bom pobegnu. Pa naslednji dan tud. Pa naslednji,... in ko bos ti ze brez riti ostal, se bom jst se naprej vozil :D Pa ti sploh ne bom hotu spizdit :D

pa da ne bos kej spet pameten, tvoj post v temi Grossglockner:

Jaz tudi definitivno enkrat v kratkem grem. Definitivno bo problem na moto sportivi narest 800km iz Kopra približno. Najbrž ga en teden ne bom povohal potem, bom pa šel, ker mi je všeč.

Predlagan termin ? Jaz bi šel enkrat ko bo najbolj toplo, saj gor najbrž ni tako zelo...

Objavljeno

Svašta ej :headbang:

jaz bi enim omejil moč motorja na glede na starost, 1KM na dopolnjeno leto starosti :whistle:

Objavljeno
post-498-1213012179.gif

:hmm:

post-498-1213012179.gif + :beer1:

:yea2: :fight2: :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!