urkoman Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 lepe nagrade za slinaste tipe, a mas to u mislih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 lepe nagrade za slinaste tipe, a mas to u mislih? ... ne, nisem take nagrade mislu .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 učer je bil močan vetr,tko da ni blo volje več kot 25km narest s kolesom tako da sm se šla duatlon in jih še 5 odlavfala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 učer je bil močan vetr,tko da ni blo volje več kot 25km narest s kolesom tako da sm se šla duatlon in jih še 5 odlavfala Sanda,kaj ti sploh še ostane? IRON WOMAN triatlon! vodoimašzaritjopress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 ja sej sam še not bi mogla skočit zato pa sta dva prsta kao duatlon ja mičkna iron woman,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MGolob Objavljeno Maj 1, 2013 Deli Objavljeno Maj 1, 2013 prav zanimivo je gledati ljudi ki pridejo na rekreacijo, kot močeradi po dežju. Kot strokovnjak na področju kondicijskih priprav, hujšanja itd... vam priporočam trajne rešitve na temo fit. kvalitetne spremembe načina prehranjevanja (brez diet) in aktivnosti. Odsvetujem tek daljših tur v kolikor niste napravili dobre baze na kondicijskih pripravah, da ne govorim o nogometu... av kolena gležnji... počasi korak za korakom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Sem se tolk zredu na Balkanu ,da še hiter ne morem hodit,tečt tečt,to je pa znanstvena fantastika trenutno MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Jao, dandanes si človek kot kaže niti riti ne zna več obrisat, brez da bi se prej posvetoval z nutricionistom. Pa kratkega sprehoda do trgovine niti pod razno brez intenzivnega ogrevanja in predhodnega kardia in kaj vem kaj še vse. Da pa bi kdo malo zdrave kmečke pameti vklopil pa je preveč utopično pričakovati. Dobra obutev, redna ampak zmerna aktivnost pa se da tudi občasne izlete na jug sanirat Vsaj za silo P.s. Pa lepinje ni treba vedno cele pojest, bolje več mesa pa manj kruha. Oz. najbolje nič kruha ostane več placa za meso. Pa zraven čevapov kislo mleko, pivo pa malo kasneje v obilnejših dozah, ne obleži toliko v želodcu. pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Nutricionist se posvetuje z mano ne jaz z njim,treniram že 18 let od tega sem licenciran trener že 10 let tako ,da Kec te pridige lohk pridigaš komu drugemu ne men če te pa kej zanima pa kar vpraš ti bom razložu o raznih sanacijah :evilgrin: P.S. moreš pa kdaj izločit satiro od resnega posta,da se ne boš vžigov preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Uf sploh ni blo namenjeno tebi govorim na splošno kako se folk sedaj spomladi oz. pred poletjem loteva športa takšnega in drugačnega in ob tem pretirava v vseh pogledih. Tebi je bil namenjen nasvet glede lepinj Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Uf sploh ni blo namenjeno tebi govorim na splošno kako se folk sedaj spomladi oz. pred poletjem loteva športa takšnega in drugačnega in ob tem pretirava v vseh pogledih. Tebi je bil namenjen nasvet glede lepinj Zabeleženo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 Jaz opažam, da zadnje čase vse več tečem, predvsem pa na kratke relacije in v moto opremi,saj tečem ponavadi v garažo! Kmet2, MARE 65 in cedevita 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 26, 2013 Deli Objavljeno Maj 26, 2013 8km in na pol zimske razmere ob 8 zjutraj, okoliško hribovje zasneženo :blink: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 26, 2013 Deli Objavljeno Maj 26, 2013 komi čakam, da bom spet lahko..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Maj 26, 2013 Deli Objavljeno Maj 26, 2013 (popravljeno) Jaz poleti treniram Tek(W)naDom ! Pomaga............. Popravljeno Maj 26, 2013. Popravil bambi61 cedevita 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Junij 2, 2013 Deli Objavljeno Junij 2, 2013 komi čakam, da bom spet lahko.....Pazi, so mokre in spolzke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Junij 2, 2013 Deli Objavljeno Junij 2, 2013 Pred kosilom sem napravil 12m po gozdu. Blaten do kolen, zabu kramparce obut. Vlage je bilo preko vseh mej, no ja, ni ravno sušno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 2, 2013 Deli Objavljeno Junij 2, 2013 ... glih kar naredu par kilometrčkov .... .... v idealnih razmerah .... ... po suhem, v tapravi temperaturi, s spremljavo primerne muske ... ps. .... samo priznam .... ... to ni blo v naravi .... cedevita 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Julij 28, 2013 Deli Objavljeno Julij 28, 2013 Ma kaj ste krepali, ste moghli it z mano danes ob poudne na urco teka po Panovcu, pa bi vas predramlo! Je pa bilo borbeno, pulz na 175-180, nekajkrat sem vmes hodil, da je padel na 150, preventivno, če bo še napraj tako toplo, nam čez zimo ne bo potrebno kuriti. Pa po pameti. Ciao. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2013 Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 a ma kdo mogoče slo navodila za Compex mi sport? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2013 Deli Objavljeno Avgust 11, 2013 Zunaj 40 stopinj jaz pa staknil virozo in vročino, zmaga No preboleli smo in ta vikend po parih tednih prvih 10km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Avgust 11, 2013 Deli Objavljeno Avgust 11, 2013 a ma kdo mogoče slo navodila za Compex mi sport? http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=compex+mi+sport+navodila+za+uporabo&source=web&cd=5&ved=0CD8QFjAE&url=http%3A%2F%2Fsi.pdf-instructions.com%2Fnavodila-za-uporabo%2CCOMPEX%2CMI%2BSPORT%2C2184885.pdf&ei=-mwHUreyE-fO4QThy4CwBw&usg=AFQjCNEHFMzbUmdbwIXedc_qUc2gpG7UZQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 11, 2013 Deli Objavljeno Avgust 11, 2013 http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=compex+mi+sport+navodila+za+uporabo&source=web&cd=5&ved=0CD8QFjAE&url=http%3A%2F%2Fsi.pdf-instructions.com%2Fnavodila-za-uporabo%2CCOMPEX%2CMI%2BSPORT%2C2184885.pdf&ei=-mwHUreyE-fO4QThy4CwBw&usg=AFQjCNEHFMzbUmdbwIXedc_qUc2gpG7UZQ hvala sam ta so zlo slabo čitljiva sem medtem že dobila, original navodila od prodajalca compexa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 20, 2013 Deli Objavljeno Oktober 20, 2013 Včeraj nabiral km-je z motorjem, danes pa tekaških 6km. Gre uživaško če imaš takšno kuliso: pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 komi čakam, da bom spet lahko..... pa je 1 km.... pa še mal ..... ampak ratal je :hooray: cilj odtehta vse bolečine :wacko: Kmet2 in Tedybear 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se