Andrejcer Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 @pajkica, a ti tudi tečeš? Moj program trenutno znaša kombinacijo tekov 4-5x/teden, kar znese približno 40-50km/teden. Kmet2 1
pajkica Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 sem tekla ja ko sem še lahko, zdaj pa se matram da sploh začnem še ne gre .. u pm
Andrejcer Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Saj bo :spider:, samo vztrajati treba. bzq 1
I30 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 A lohk neki prašam? Koga qrca mate motorje, da se lavfat matrate? Pa če tud se peš matrate, prej štartite, pa nau treba teč! Madonca, tud z bemflo se je bolš slab pelat kot pa dobr tečt!
Andrejcer Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 A lohk neki prašam? Koga qrca mate motorje, da se lavfat matrate? Pa če tud se peš matrate, prej štartite, pa nau treba teč! Madonca, tud z bemflo se je bolš slab pelat kot pa dobr tečt! Ja iz katerega časovnega obdobja oz. zaostalega kraja pa si ti, ko take sprašujejš? :blink: Kmet2 1
VS800 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Ja iz katerega časovnega obdobja oz. zaostalega kraja pa si ti, ko take sprašujejš? :blink: Iz kje pa ti, ko v tem cajtu še peš hodiš I30 1
Andrejcer Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Iz kje pa ti, ko v tem cajtu še peš hodiš
pajkica Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 morm cesto do skreta nardit... da se bom lohka pelala.... jaz sem verjetn tut še iz prazgodovine
VS800 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 morm cesto do skreta nardit... da se bom lohka pelala.... jaz sem verjetn tut še iz prazgodovine Tut,tut...
I30 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Iz kje pa ti, ko v tem cajtu še peš hodiš :lol: :lol: To mi deli!
Andrejcer Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 (popravljeno) Kakšno veselje mora biti, ko se najdeta dva pametnjakoviča, ki ne ločita hoje od teka. Popravljeno Januar 7, 2014. Popravil MP3500 Kmet2 1
pajkica Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 problem rata ko ne ločta več vožnje od seksa... pa se pol sam še vozta Kmet2 in Andrejcer 2
pik1 Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 problem rata ko ne ločta več vožnje od seksa... pa se pol sam še vozta ... po vožnji se pa še hvalta, kolk seksata ... Kmet2 in Andrejcer 2
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 In sta tok prepričljiva da jim partnerke celo vrjamejo,da sta sexala :grim
VS800 Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Kakšno veselje mora biti, ko se najdeta dva pametnjakoviča, ki ne ločita hoje od teka. problem rata ko ne ločta več vožnje od seksa... pa se pol sam še vozta ... po vožnji se pa še hvalta, kolk seksata ... In sta tok prepričljiva da jim partnerke celo vrjamejo,da sta sexala :grim zdej so pa pešaki skup stopil... Kmet2 1
pajkica Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 v temi TEK laufamo...hoja je nek drugje.... Andrejcer 1
VS800 Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 v temi TEK laufamo...hoja je nek drugje.... Aja, vi ne laufate peš?
Andrejcer Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Aja, vi ne laufate peš? Kot si ugotovil, TEK ni tematika za vse. Zato je zaželjeno, da tisti ki tega ne razumete, ne vtikate nosa tja, kjer mu ni mesto. Pojdi smetit v druge teme s takimi brezveznimi. DAN, Kmet2 in VS800 3
VS800 Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Kot si ugotovil, TEK ni tematika za vse. Zato je zaželjeno, da tisti ki tega ne razumete, ne vtikate nosa tja, kjer mu ni mesto. Pojdi smetit v druge teme s takimi brezveznimi. Ja šef
Andrejcer Objavljeno Januar 19, 2014 Opozori Objavljeno Januar 19, 2014 Danes odtekel umirjen polmaraton s tempom 5 min/km. Kmet2 1
pajkica Objavljeno Januar 21, 2014 Opozori Objavljeno Januar 21, 2014 najboljši glukozamin je tist, k najde taprav kolen k ga mora zrihtat ta druga dobra stvar glukozamina pa je da podpira gospodarstvo.... ta tretja še boljša pa da misliš da ti to pomaga tolk o odgovorih na vprašanje mojmu dohtarju a naj jemljem glukozamin k mi je fitnismatrač reku da naj ga... ajej... včas tud zrdravniki ne podpirajo farmacevtov kam smo prišli.... p.s. ko j*** vse možne preparate, uteži so čist dost pa brisača k mi začne dol tečt ......
Andrejcer Objavljeno Januar 22, 2014 Opozori Objavljeno Januar 22, 2014 Mah, to so sami izgovori. Na desnem prednjem delu stopala imam sveži žulj (že obrezan) velikosti 3x3cm, ki peče kot svija, pa grem zdaj tečt.
Andrejcer Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 Danes 14km teka pri -5˙C v prijetnem 4:55min/km tempu . Mraz ubija viruse. :grim motozajebant in Kmet2 2
motozajebant Objavljeno Januar 27, 2014 Opozori Objavljeno Januar 27, 2014 Jaz zadnje čase dobivam čudne prebliske ob poznih urah Včeraj sem se odloču, da se spravim nazaj v formo, v kakršni sem bil par let nazaj... dons po šihtu v BTC, nakupu mal zimske opreme in se po dolgem času spravil tečt....paše... počasi ampak ziher! Andrejcer 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se