Andrejcer Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 (popravljeno) počasi ampak ziher! Super. Samo tega načela se je treba držat tudi, ko mimo tebe piči kaka dobra ritka. :grim Da ne boš potem slučajno pospešil!!! :grrr Popravljeno Januar 27, 2014. Popravil MP3500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Super. Samo tega načela se je treba držat tudi, ko mimo tebe piči kaka dobra ritka. :grim Da ne boš potem slučajno pospešil!!! :grrr Potem si rečem, hiti počasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Prjatu pojačej hrano drugače bo sam še obešalnik hodu okrog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Prjatu pojačej hrano drugače bo sam še obešalnik hodu okrog evo sad ču, samo da nisam :yes: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 evo sad ču, samo da nisam :yes: Lahko greš z mano danes 10-ko. Tako izgledajo recimo moji tek treningi v mesecu Januarju, ko sem znižal intenzivnost zaradi poškodbe, a obdržal kilometrino: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Lahko greš z mano danes 10-ko. Tako izgledajo recimo moji tek treningi v mesecu Januarju, ko sem znižal intenzivnost zaradi poškodbe, a obdržal kilometrino: Treningi Januar.png ej alo počasi dohtar.... nisem ti jaz superman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Lahko greš z mano danes 10-ko. Tako izgledajo recimo moji tek treningi v mesecu Januarju, ko sem znižal intenzivnost zaradi poškodbe, a obdržal kilometrino: Treningi Januar.png .... stari, pa sej ti več kilometrov prelaufaš, kot jih prevoziš z mopedom .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 .... stari, pa sej ti več kilometrov prelaufaš, kot jih prevoziš z mopedom .... Za ta mesec bo to držalo. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Sej na Urgenci pa spijo pol pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 A to zunej laufas al na traku v fitnesu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 A to zunej laufas al na traku v fitnesu? Tečem na prostem, ni pomembno če je -10˙C, dež, sneg, led, ...., glavno da se teče. Ravnokar odtekel 10km, počutje vrhunsko, ne spomnim se kdaj sem bil nazadnje bolan. Sej na Urgenci pa spijo pol Zato pa imamo take voznike, kot si ti, da nas občasno prebudijo. Kmet2 in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Js se ne morm spravt tect....prevec na psiho seka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Js se ne morm spravt tect....prevec na psiho seka. Maš praf.... ampak pozitivno, stimulativno in antidepresivno. .) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2014 Deli Objavljeno Januar 28, 2014 Js se ne morm spravt tect....prevec na psiho seka. Stari.... veš kok časa se jaz nisem mogu spravt tečt.... Pa mi je v nedeljo kr kliknlo da to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 Sam glej da ne bo sam pr nedelji ostal TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 Sam glej da ne bo sam pr nedelji ostal :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 A teces MZ? :grrr Sel bi tect recimo, tut dons lahko, ce gre ksna huda zenska rit pred mano... Ampak ker je navadna sreda, si bom naredu en top shit sendvic rajs in ga z veseljem potamanil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 A teces MZ? :grrr Sel bi tect recimo, tut dons lahko, ce gre ksna huda zenska rit pred mano... Ampak ker je navadna sreda, si bom naredu en top shit sendvic rajs in ga z veseljem potamanil.... Malo prej prišel nazaj not Andrejcer in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 Bo treba kondicijo nabrat za motor.....zacnem v nedeljo z basketom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 Sneg sem zlopatal, zdaj pa grem tečt: - cca. 2km za ogrevanje, - 6x750m intervali (nekaj sekund čez 4min/km), - vmesni 3 minutni izteki med intervali, - in cca. 2km ohlajanja (skupno 10km). Pa še močno sneži zunaj. Gre kdo z mano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 Po moje bi kakšnega psihijatra še mogoče pregovoru :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 Po moje bi kakšnega psihijatra še mogoče pregovoru :grim .... ja, psihijatra bi s tem res mogoče pregovoru, da je prtegnen .... .... za laufat dons bi pa kvečjemu kšnga psihopata pregovoru .... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 V Tivoliju sem jih par srecal.... :notworthy: pik1 in Andrejcer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 Svoj trening lahko opišem tako: - kidanje snega 30 minut, - slaba 2km teka za (d)ogrevanje, - 6 x 3 minutni intervali (4:10 min/km), - vmesni 3 minutni izteki med intervali (cca. 6 min/km), - slaba 2km izteka nazaj domov (skupno 10,4km), - ponovno kidanje 15 minut, saj je ta čas na novo zapadlo 2-3cm snega. Snežilo je pa tako močno, da sem nekaj snežink kar vdahnil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 Ko sem danes prišel domov, je bila kapa in jakna dobesedno zamrznjena na meni, saj so se kaplje dežja ob stiku s podlago takoj spreminjale v led (-2,5˙C + veter). :blink: Kljub posebni previdnosti, sem 16km končal s tempom pod 5min/km ob samo 143 povprečnega pulza. Zaključek: odlično počutje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se