Tedybear Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 Kapo dol. Očitno boš med tistimi, ki imajo to srečo, da zdravi umrejo. pik1 in Andrejcer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 Kapo dol. Očitno boš med tistimi, ki imajo to srečo, da zdravi umrejo. .... imaš pa tud velik šans, da te dost prej pobere kt unga, k se je dons na toplem pred televizijo pretegvau ..... . ps. .... stari, vidm da si čist zasvojen .... ... ne morš vsa zamujena leta pol kar v enem letu not prnest .... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Februar 1, 2014 Deli Objavljeno Februar 1, 2014 @pik1, jaz nič ne zamujam. .) pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 2, 2014 Deli Objavljeno Februar 2, 2014 @pik1, jaz nič ne zamujam. .) .... sam tud prehitevat ni pametno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 .... Jaz lahko tečem v šusu samo 15 min nepretrgoma... .....ko pa ujamem bus.... pa komi čakam da bo kak stol prazen,da se dol vsedem...da do zraka pridem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 .... Jaz lahko tečem v šusu samo 15 min nepretrgoma... ... če bi jest laufu za tabo.... verjem , da bi dlje zdržala..... ampak ne bi hotla ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 ... če bi jest laufu za tabo.... verjem , da bi dlje zdržala..... ampak ne bi hotla ... hahhaaaaa.... ja valda itak... dej pejt spat zivnorc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 hahhaaaaa.... ja valda itak... dej pejt spat zivnorc tu je debata o teku... ne o spanju... pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 (popravljeno) Danes 18km v času 1h:25min, kar znese tempo 4:45/km, pa še so rezerve. Prejšnjič pa 10km v tempu 4:30/km. Kdor pozimi ne počiva, spomladi profitira. :grim Popravljeno Marec 2, 2014. Popravil MP3500 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) Kaj zdaj, a se vsi samo vozite? Nihče več ne teče? Moj trening danes je bil dolg 15km in se končal pri tempu 4:30/km. Skratka 1 uro in dobrih 7 minut. Prejšnji vikend pa 25km v 2 urah in 2 minutah. Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil MP3500 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 si zgresu forum...sicer pa svaka cast. do lepega vremena sport za 4 stenami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Kaj zdaj, a se vsi samo vozite? Nihče več ne teče? Moj trening danes je bil dolg 15km in se končal pri tempu 4:30/km. Skratka 1 uro in dobrih 7 minut. Prejšnji vikend pa 25km v 2 urah in 2 minutah. stari dober si. kolk pa pol greš na (pol)maratonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 stari dober si. kolk pa pol greš na (pol)maratonu? S tempom med 4:30 - 4:45/km bom na polmaratonu čisto zadovoljen. Do Ljubljane Oktobra pa upam, da se spravim pod mejo 4:30. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 S tempom med 4:30 - 4:45/km bom na polmaratonu čisto zadovoljen. Do Ljubljane Oktobra pa upam, da se spravim pod mejo 4:30. ... stari, pazi mal .... ... pod 4:30 imaš lahko cilj na urgenci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 S tempom med 4:30 - 4:45/km bom na polmaratonu čisto zadovoljen. Do Ljubljane Oktobra pa upam, da se spravim pod mejo 4:30. če boš načrtno delal, potem brez problema, glede na to, da si že zdaj v dobri formi... jaz sem lani šel na ljubljanskem 1.36,xx, pa mislim, da sem s svojim načinom in količino treninga po moje nekje na limitu, mogoče še minuta,dve manj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 ... stari, pazi mal .... ... pod 4:30 imaš lahko cilj na urgenci ... Jaz sem vsak dan na urgenci. če boš načrtno delal, potem brez problema, glede na to, da si že zdaj v dobri formi... jaz sem lani šel na ljubljanskem 1.36,xx, pa mislim, da sem s svojim načinom in količino treninga po moje nekje na limitu, mogoče še minuta,dve manj... Tek mi ni tuj pojem, treniram 5x/teden, cca. 50km/teden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Jaz sem vsak dan na urgenci. Tek mi ni tuj pojem, treniram 5x/teden, cca. 50km/teden. se vidi ja...hotel sem ti sam povedat, da glede na intenzivnost treninga 4:30 ne bi smel bit noben problem, še posebej ne do oktobra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 4:30/km je za rekreativca že ubijalski tempo, vsaka ti čast ... v takem času meni rata kaki ''hiter krog odpelat'', drugače pa tam okrog 5:00 - 5:15 pa mi že uspe skupaj spravit na 10 km ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Js sm lihkar teku!!! Ubijalski tempo zame, 5.6 kilometra, 32 minut. :naughty: goggy99 in Andrejcer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Js sm lihkar teku!!! Ubijalski tempo zame, 5.6 kilometra, 32 minut. :naughty: Zihr je bil pir na drugi strani! :beer1: TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Js sm lihkar teku!!! Ubijalski tempo zame, 5.6 kilometra, 32 minut. :naughty: Super! :notworthy: TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Goggy, tokrat ne. goggy99 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Ma kokr mi je suffer tect, je kul k prides na cilj....Pa v klanc bi lahko skos sam klel, sam ne morm, k komi diham. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Human loop: http://youtu.be/OTcdutIcEJ4?t=2m8s Človek lahko doseže marsikaj, samo želja mora biti dovolj močna. umetnica51 in maratonac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se