greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Jutro :zzz: ....grem si prvo kavo zvarit... :zzz: zdej še smetit ne morem tok sem :zzz: Še dober, da nisem na servisu, ker ob taki postrežbi :nono: kot je bila učeri jim vmes zaspim na sedežni preden kej dobim če dobim :BUA: Hehe jaz na tvojem mestu nebi tam zaspala. Resda se k servisiranju ne spravi najhitreje, ampak se vidi, da mu ne gre za zaslužek. Ko se posveti se posveti in se ne da motit kot smo lahko videli včeraj. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hehe jaz na tvojem mestu nebi tam zaspala. Resda se k servisiranju ne spravi najhitreje, ampak se vidi, da mu ne gre za zaslužek. Ko se posveti se posveti in se ne da motit kot smo lahko videli včeraj.:grim jap...če bi zaspal....bi ziher še naslednje jutro na šiht zamudo...ker ga kelner sploh opazu nebi.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 jap...če bi zaspal....bi ziher še naslednje jutro na šiht zamudo...ker ga kelner sploh opazu nebi.... :krneki: Mogoče bi lahko takrat rekel: "Sem srečnež, ker me ni opazil, ko sem ležal na kavču." :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hehe jaz na tvojem mestu nebi tam zaspala. Resda se k servisiranju ne spravi najhitreje, ampak se vidi, da mu ne gre za zaslužek. Ko se posveti se posveti in se ne da motit kot smo lahko videli včeraj.:grim Mogoče bi lahko takrat rekel: "Sem srečnež, ker me ni opazil, ko sem ležal na kavču." :naughty: Zato pa pravim še dobro da nisem tam....od zdaj drug servis al pa tja it naspan :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Zato pa pravim še dobro da nisem tam....od zdaj drug servis al pa tja it naspan :krneki: Bom kar jaz kafe kuhala pa bo najbolje za vse. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 @ RAF: ČKOMI! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 @ RAF: ČKOMI! nope...neću.... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Mah, naj kuha, saj bi pasalo...kufe...terasa...gibanica :naughty: :naughty: (se bo kmal premislila) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Bom kar jaz kafe kuhala pa bo najbolje za vse. :grim jap...sam če boš jutranjo kuhala...boma v decafom v delirij pala....od pomanjkanja kofeta...al pa pride do vžiga v kuhnji...naslednji dan pa v Slo. novicah...ŠOKANTNO....kuhala kavo, zaspala za štedilnikom in zažgala kuhinjo :naughty: :krneki: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 jap...sam če boš jutranjo kuhala...boma v decafom v delirij pala....od pomanjkanja kofeta...al pa pride do vžiga v kuhnji...naslednji dan pa v Slo. novicah...ŠOKANTNO....kuhala kavo, zaspala za štedilnikom in zažgala kuhinjo :naughty: :krneki: :naughty: :lol1: ne deluje mi taksna da bi zaspala zraven štedilnika :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 :lol1: ne deluje mi taksna da bi zaspala zraven štedilnika :unsure: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 O:-) Nikoli ne grem v kuhinjo zaspana. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Šefe...help...ovi dans ne morem do živega.. :alien1: :alien1: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Šefe...help...ovi dans ne morem do živega.. :alien1: :alien1: :alien1: Če ti lahko kaj napol mrtvi pomaga...kava še kr ne prime pa sem že 3 al 4 ruknu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Če ti lahko kaj napol mrtvi pomaga...kava še kr ne prime pa sem že 3 al 4 ruknu! In neglede na zadremanost- ta teden držiš z mano! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Šefica milosti.... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Šefica milosti.... :eek: Milost je izginila, ko sem mogla ponoči šetati po Velenju, ko sem mogla na druga dan ZATEM KO SEM ŽDELA V KUHINJI na moped v pasji vročini, ko me je pral dež na poti do baze,... Kaka milost torej? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Milost je izginila, ko sem mogla ponoči šetati po Velenju, ko sem mogla na druga dan ZATEM KO SEM ŽDELA V KUHINJI na moped v pasji vročini, ko me je pral dež na poti do baze,... Kaka milost torej? :evilgrin: A je sam tebe pral dež? :evilgrin: Božja....A pozablaš...da smo skupaj molili v fiat formuli.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 A je pomembno sam s kom držati...da bi se pa kdo sekiru če sploh zdržim to pa ne :cry: :cry: :whistle: gužva :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 A je pomembno sam s kom držati...da bi se pa kdo sekiru če sploh zdržim to pa ne :cry: :cry: :whistle: gužva :angry: E ne jamraj. :winkiss: Bova kmalu nazaj na dopust pobegnila pa bo spet bolje. In dragi..... :wub: ČE SI KJE PREBRAL TOLE IN TE SKRBI: "Znanstveniki so odkrili hrano, ki ženski za 90% zmanjša željo po seksu. Imenuje se poročna torta." - TO JE MIŠLJENO KOT VIC. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 poroka bo pa to :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 no danes bi pasal kaksen kafe pa to. kdo se javi za sponzorja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 no danes bi pasal kaksen kafe pa to. kdo se javi za sponzorja :whistle: Sponzor bi se našu...sam tja :zzz: se mi pa danes ne da na servis....do celja kamot :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Sponzor bi se našu...sam tja :zzz: se mi pa danes ne da na servis....do celja kamot :naughty: eh danes sem prepozno videl lahko pa ju3 komot :trance_33_sleep: samo glej da so kelnarce oukej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 @RAF: jebemtiš je teh receptov.. A si vedo da obstaja tudi prleška? :wacko: Vse nam hočejo vzet samo pirana pa ne damo! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se