hajoktejn Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Kako se torej reče voznikom motornih koles, ki nismo iz LJ??? = Lokalpatriotki :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 = Lokalpatriotki :grim Nebikerji :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 :hmm: A je kdo tapametnega videl :? Le kje je? Najbrz se mu custom made computer sesuva :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Najbrz se mu custom made computer sesuva :P Zadnje cajte ga res nekaj kompjuter jebe. :? Odkar je med ostalo nepotrebno navlako, odstranu tut neko škatlico ko se not neki propeler vrti (motlo ga je šumenje), mu nonštop crkuje. Dela sicer ne tak ko bi mogu, ampak zgleda pa :OK: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 če bi bila beseda biker slovenska potem bi bila razlaga po moje približno takšnale... biker - človek, ki je bikovo meso, zrawn pa pije pir ker pa bi se bikir slišalo preveč albansko, bi "i" nadomestili z "e" A wam je daj jasno .) tastar sam da je s hrano povezan. :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Jaz pa sem iz štajerskega konca in nisem in nočem biti žaba (pa primorci in še kdo drug tudi ne.... :grim ) Kako se torej reče voznikom motornih koles, ki nismo iz LJ??? vi ste pa "vozniki motornih koles, ki niste iz Ljubljane" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 (popravljeno) Zdravo ljubitelji Čuka Tlorisa (Chuck Norris ang), Rambota, cvetličnih kotičkov, domačih ljubljenčkov, njam njama, pohotnic, piva in mogoče motorjev. :lol1: Berem, da ste nekateri zaskrbljeni zaradi mojega računalnika. Brez razloga. Res da ful ropota (skoraj kot moj motor) ampak ni panike. Ljubiteljem Kr´neki kluba pošiljam par fotk, da boste imeli nov razlog za izločanje odvečnih tekočin (bruhanje, scanje, pljuvanje...) Motorno kolo (Enfield) prihaja iz daleke in lepe Indije in je produkt kolonijalistične Anglije iz prejšnjega stoletja. Predelve so iz Nokialanda (Finska), Indije in 51. države ZDA oz. nekdaj Velike Britanije. Želim vam obilo zabave. :kva2: Popravljeno Avgust 3, 2006. Popravil baddad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Daj dete, to sem videl že '78 leta v motokatalogih. Pa saj to niso (večina) predelave ampak oldtajmerji (muzejska roba). Torej so možje na slikah starinarji in ne bajkerji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 (popravljeno) Daj dete, to sem videl že '78 leta v motokatalogih. Pa saj to niso (večina) predelave ampak oldtajmerji (muzejska roba). Torej so možje na slikah starinarji in ne bajkerji. Čiča! Globoko se motiš! Enfield po naravi sodi med oldtajmerje , samo nikoli ni delal cafe racerja, chopperja, springer vilice, HD zadnji blatnik,hard tail, kromiran tank..... Popravljeno Avgust 3, 2006. Popravil baddad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Mah, teh Enfieldov je pr nas kokr češ ... 25, če se prav spomnim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Evo, novo spoznanje..... Kdo je pravi bajker? Tist kreten, ki se ubije z motorjem! Z manj kubikaze ko so ubije, vecji bajker je :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Enfield po naravi sodi med oldtajmerje , samo nikoli ni delal cafe racerja, chopperja, springer vilice, HD zadnji blatnik,hard tail, kromiran tank..... Krneki. Ena stara jajca, ki so jih v Indiji zaceli delati nanovo. Potem jih pa nekateri v SVAMZu registrirajo kot nova starodobna jajca. In kaj je kle novega? Razen motorjev? Ali po domace: nova jajca registrirajo kot starodobnika. Bravo! Veze in poznanstva: :SS Pizda, slabo mi je od vseh svinjarij! Zbruham se pa lahko samo na tiste meni blizu! Vse ostale pa...... ce bi jih zbruhali tisti, ki so jim blizu.... pa jih ne.... Tko da: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Čiča! Globoko se motiš! Enfield po naravi sodi med oldtajmerje , samo nikoli ni delal cafe racerja, chopperja, springer vilice, HD zadnji blatnik,hard tail, kromiran tank..... Pa dej že prilimaj svojo predelavo gor, da vidimo če si sploh motorist, pa da povemo če si pravi biker. Evo moje predelave. Aja je ni, sem turing konfekcijski voznik :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Pa dej že prilimaj svojo predelavo gor, da vidimo če si sploh motorist, pa da povemo če si pravi biker. Evo moje predelave. Aja je ni, sem turing konfekcijski voznik :lol1: :lol1: :lol1: predlagam nujno predelavo s katero boš postal pravi biker pa še koristno bo - ojačaj zadnji amortizer :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 to je bajker :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 to je bajker :D mogoče, zelo verjetno pa odličen motorist.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Ali pa je pravkar postal zelo v zadregi motorist. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 mogoče, zelo verjetno pa odličen motorist.. evoga pravi biker :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Da se navežem na dve drugi temi kaj pa so prave bikerce? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Da se navežem na dve drugi temi kaj pa so prave bikerce? :krneki: evo to je taprava bikerica hehe :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Hmm a to spada pod dobro blago se samo hvali? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 evo to je taprava bikerica hehe :OK: Prave bajkerce ne vozijo motorja z ABS-om. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Hmm a to spada pod dobro blago se samo hvali? :whistle: nope, jz se prov nč nočm hvalt, sam mam pa se za bikerico, sj mam motor, marsiktera pa se hvalla da je taprava bikerice, pol na konc koncou pa ugotoviš, da še motorja nima Prave bajkerce ne vozijo motorja z ABS-om. :P tastar če bi ti vedu kokat mi je že guzico spasio tale ABS, sm kr vesela, da ga mam, če ne ne vem če bi bla med živim :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 tastar če bi ti vedu...... :eek: Konec je z mano, zdaj mi že na forumu pravijo da sem star. :cry: Katastrofa!!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 nope, jz se prov nč nočm hvalt, sam mam pa se za bikerico, sj mam motor, marsiktera pa se hvalla da je taprava bikerice, pol na konc koncou pa ugotoviš, da še motorja nima Hm na koncu? No takrat ne vem če bi me še motilo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se