Vale Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 ... pol na konc koncou pa ugotoviš, da še motorja nima A un od freze velja ... motor mislim :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) marsiktera pa se hvalla da je taprava bikerice, pol na konc koncou pa ugotoviš, da še motorja nima tako je. .....al je pa pametna za 3, pa še motocikla ne ve spelat :grrr :devil: Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Vse ok sam da je na konc. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 A un od freze velja ... motor mislim :hmm: Po moje ja. Če je na bicikel montiran. :) Pa ne ugibam. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Po moje ja. Če je na bicikel montiran. :) Pa ne ugibam. .) O hvala prjatolo RAN ... :004 od kje si pa ti zdej uletu??? @Kec => kaj je konc? .....al je pa pametna za 3, pa še motocikla ne ve spelat :grrr :devil: A bloge tudi mora brat prava bikerica al kako??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 O hvala prjatolo RAN ... :004 od kje si pa ti zdej uletu??? @Kec => kaj je konc? A bloge tudi mora brat prava bikerica al kako??? Ma skoz sm tle, sam nč ne pišem. Evo jz tebi dva cmoka. :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 :eek: Konec je z mano, zdaj mi že na forumu pravijo da sem star. :cry: Katastrofa!!!!! :kva2: joj uprost, sj veš da nism tko mislla no :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 joj uprost, sj veš da nism tko mislla no :grrr če mi plačaš pivo ti oprostim. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 če mi plačaš pivo ti oprostim. :grim zmenjeno, sam če se ga napijeva, da nam pol jz kej kriva :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 zmenjeno, sam če se ga napijeva, da nam pol jz kej kriva :D si boma delila krivdo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 si boma delila krivdo. :D :OK: zmenjeno, jz sm za :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 evo to je taprava bikerica hehe :OK: hmmmm ni nujno :nono: motor je na miru torej je lahko samo prikolica, pod tolko ledra in čelado pa tu ne veš če je kak tip al pa janica kostelič. mene slika ne prepriča :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 hmmmm ni nujno :nono: motor je na miru torej je lahko samo prikolica, pod tolko ledra in čelado pa tu ne veš če je kak tip al pa janica kostelič. mene slika ne prepriča :grrr Ne bodi malenkosten :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Ne bodi malenkosten :nono: pol pa je tip, al pa še hujše janica kostelič al pa v najhujšem primeru prikolica :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 evo to je taprava bikerica hehe :OK: Če nima silikonskih airbaggov, državnega gepisa, za sabo najmanj 10 liftingov, na sebi 10 kil pleskarske barve in umetnih trepalnic je samo motoristka. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) u bemu sm se zmotla ja, res je Janica Kostelič evo vam prave bikerke, te pa sigurno obvladajo motor u nulo :worship: Slika z neprimerno vsebino je odstranjena. Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 hmmmm ni nujno :nono: motor je na miru torej je lahko samo prikolica, pod tolko ledra in čelado pa tu ne veš če je kak tip al pa janica kostelič. mene slika ne prepriča :grrr In če dobiš potrditev od mene da je motoristka, da zna vozit? In da definitivno luštno zgleda? Za ostalo pa ne bom govoril.... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 In če dobiš potrditev od mene da je motoristka, da zna vozit? In da definitivno luštno zgleda? Za ostalo pa ne bom govoril.... D. sprejemam slikovni material kot dokaz - če je v pomankljivih oblačilih lahko tudi brez motorja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 legendarni bartola.. mislim, da je pubec celo diplomo ali magisterij pisal iz te teme.. Pubec je len in je do sedaj spisal le kakih 60 strani. Ampak knjiga bo nekoč zagotovo nastala. Zato previdno v izjavah, mogoče se bo kdaj kakšen citat znašel v njej :devil: Zgolj mimogrede - gre za moško ime, torej se konča z a! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 http://www.bikersworld.si/revije/stevilka0...filozofija.html Če si v Ameriki ali Angliji si "Biker". Če si v Nemčiji si "Motorradfahrer". Če si v Sloveniji, si pa "Motorist". Če bi bil rad kaj drugega, si pa preoblečena žaba. - Skratka, človek brez lastne identitete. :o :o :o :yes: :P Ne drži! Če v materinem jeziku ni pravega izraza in če se je uveljavila tujka, bo pač ostala tujka. Kakšen pa je slovenski prevod npr. za CD-player? Predvajalec zgoščenk? Morda, ampak zveni butasto. Kako pa pravimo pripadnikom heavy metal subkulture? Ali sploh obstaja prevod tega v naš jezik? Rečemo jim metalci. Pa rap, jazz in še in še bi lahko našteval... Sicer pa nikakor ne smemo enačiti motorizma z bikerstvom (ali pa bajkerstvom - potrebno se bo dogovoriti, kateri izraz je primernejši). Punca iz Ptuja, ki je prevozila skorajda ves planet (v Vietnam je niso spustili, torej ni prevozila vsega), je zagotovo motoristka in pol. Ampak bikerica pa nikakor ni. Zakaj? Ker ne pripada tej subkulturi! Ne akceptira norme te subkulture. Kako naj enačimo semaforaše (izraz nastal v Dubrovniku in označuje motoriste, kateri divjajo od od ene rdeče luči na semaforju do druge rdeče luči) s člani nekega kluba, ki živijo in delujejo po nekih zapisanih ali nenapisanih pravilih? Bikeri so samo tisti, ki pripadajo subkulturi, nastali v štiridesetih letih prejšnjega stoletja v ZDA. Vsi ostali so motoristi (tudi bikeri so motoristi, da ne bo pomote)! Ni vsak motorist biker in (kar je še zanimiveje) ni vsak biker motorist! Za konec: tudi v ZDA poznajo različne klube - motorcycle club in riders club ... to je bajker :D To je motorist! Najbliže bikeru je takrat, ko ga ustavi na cesti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 z najmanj 30-imi vijaki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 z najmanj 30-imi vijaki :OK: inox,pa farmo bikov mora imet :kva2: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Pojma nimate! Edini pravi bik er je Papak! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 :OK: Drži,al PAPAK se piše al PA PA K ? (BY BY Q)=dvojni Bajker po domače no vidiš vse se izide :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 jest :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se