Mary Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 hvala mary.Danes sem dvignil majčke in moram pohvalit ,da so super. Malenkost, z veseljem :)
Mary Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 Solist O:-) , v soboto bomo naredli precej km, a si zato, da bi sla skupi z enim, lahko z mojim, lahko s tvojim, po zelji, v vsakem primeru dam za benz, pa se ce bo kdo od naju mal zmatran, menjava... sam ce bom jaz vozila, gres ti k alesu, simona k men :OK:
Trbiz Objavljeno Avgust 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 Midva greva za dva dni ali ti ni Mary povedala menda greste vi samo do Orlovega gnezda potem pa se vrnete lahko pa se nama pridružiš,če hočeš.Mary kaj si ti mislila o neki menjavi?Evo poglejte si nekaj zanimivosti ,če se nama pridružite na dvo dnevni poti. http://www.eagles-nest.de/ www.ebners-waldhof.at www.schafberg-bahn.at www.salzwelten.at www.dachsteinhoehlen.at www.fahrzeugmuseum.at to je le nekaj znamenitosti,ki se jih splača ogledati.
Mary Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Zivjo, Igor, upam da dovolis... Bi rada v najinem imenu povedala, da smo nekateri precej obremenjeni, in zato imamo ze tako ali tako malo prostega casa. Nam nedelja veliko pomeni, da opravimo tistih nekaj najnujnejsih obveznosti doma. Se nedvomno strinjam, da so predlagani ogledi za furo ta vikend zelo zanimivi, in bi se jih rada udelezila, ce bi le lahko. Tako pa sem se osebno odlocila za nek kompromis. Spremljam vas v soboto, tako da vas pospremim, da nas je vsaj en dan malo vec, in da se imamo vsaj ta dan vsi skupaj tako lepo, kot smo cisto vsakic imeli. Kar se tice skupnih vozenj in njih najavo... Menim da je dovolj, ce se v enem odgovoru poda kraj in cas zbora, smer in potek dogajanja, in naj se na podlagi tega vsak sam odloci ali gre zraven ali ne. Nekaj na silo forsirat in prepricevat v naslednjih 10 odgovorih res ne zgleda. Trenutno za ta vikend so naslednje opcije: A. motozbor Pula - odhod z Branetom v petek popoldne, 1-2-3dni B. Orlovo gnezdo - 1 dan C. Orlovo gnezdo - 2 dni (+ogledi) V kolikor bodo planirani ogledi ovirali plan B, v smislu, da se bomo cakali in zaradi tega prestavljali cas povratka, se lahko formiramo v dve skupini. Drugace pa vse interesente vabim na plan C, ce le imate cas, sigurno vam ne bo zal.
GETRIEBE Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 na kratko. do vznožja Orlovega gnezda šterje motorji. dalje dva motorja na Orlovo gnezdo. (poročilo in slike sledijo) dva motorja Salzburg (Mozartovo mesto) bilo je super, družba super... pa hvala navigatorjema (en na poti tja in en na poti nazaj) in vodički, da nas je peljala po Salzburgu.
imlakar Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 na kratko. do vznožja Orlovega gnezda šterje motorji. dalje dva motorja na Orlovo gnezdo. (poročilo in slike sledijo) dva motorja Salzburg (Mozartovo mesto) bilo je super, družba super... pa hvala navigatorjema (en na poti tja in en na poti nazaj) in vodički, da nas je peljala po Salzburgu. Res je blo zlo lepo, ampak vodička po Salzburgu bi nas pa lahko mal šparala :lol: Smo naredili pa 650 km
Mary Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 (popravljeno) No ta cudovita reka cez Salzburg se imenuje Salzach. Drugic sledi organizirano vodenje na motorju (beri: z motorjem se bomo zapeljali v vzpenjaco, ki nas bo popeljala na grad, okoli gradu organizirana vleka motorja). :naughty: Popravljeno Avgust 31, 2008. Popravil Mary
imlakar Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 No ta cudovita reka cez Salzburg se imenuje Salzach. Drugic sledi organizirano vodenje na motorju (beri: z motorjem se bomo zapeljali v vzpenjaco, ki nas bo popeljala na grad, okoli gradu organizirana vleka motorja). :naughty: To mi delaj :worship: To pa z lahkoto vedno :naughty: Hecam se. Blo je zlo luštno in lepo. Pa še pivo in večerja za konec :yea1:
Mary Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 (popravljeno) Mislim, da manjka se nekaj slik :xx: Popravljeno Avgust 31, 2008. Popravil Mary
Apache Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 (popravljeno) dobre ture ste naredili....svaka čast ima kdo plan iti na fakersee? Popravljeno Avgust 31, 2008. Popravil Apache
imlakar Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 dobre ture ste naredili....svaka čast ima kdo plan iti na fakersee? Res je blo prav lepo. :worship: Škoda, da te ni bilo zraven, da se končno spoznamo :naughty: lp, Igor
Mary Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 dobre ture ste naredili....svaka čast ima kdo plan iti na fakersee? Draga Sanja, podaj predlog, doloci termin, in gremo za tabo! Lp, mary
Trbiz Objavljeno September 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2008 Vrnili smo se srečno iz potovanja po Nemčiji-Orlovo gnezdo in Avstrije bilo je čudovito dosti desnih in levih ovinkov in lepo vreme,kar samo po sebi vabi na še upam ,da kmalu.Evo nekaj slik.
Apache Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 ker sem trenutno v hudi guzvi se do jutri ne vem kak bo.....................predvidevam soboto da bi sla gor in ostanem, ker v nedeljo pa je parada. Ali bo 1 dan ali dva ne vem še. v glavnem ko bom 100% ziher, pa javim kdaj in kako. LP
imlakar Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 :yawn: :lol: eni pa garamo :headbang: oziroma smo :naughty:
Mary Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Ce gre kdo v nedeljo na gospodarsko razstavisce (avto moto show) naj se javi, gremo grupno.
imlakar Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Ce gre kdo v nedeljo na gospodarsko razstavisce (avto moto show) naj se javi, gremo grupno. Jaz, če bom pri sebi bi šel popoldan
GETRIEBE Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 Ce gre kdo v nedeljo na gospodarsko razstavisce (avto moto show) naj se javi, gremo grupno. jest bi tut šel :rolleyes:
Apache Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 lep pozdrav vsem!!!! jaz se opravičujem za zatajitev, ampak sta imela starša prometno z motorjem, pa imam celo štalo doma, ker sta v bolnici na okrevanju. ja js bi sla jutri na ta motoshow ali karkkoli je v ljubljano. pa me zanimajo kdaj imate v planu iti?
brankom Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Pripopam samo slikico iz Zadra in pozdrav vsem! Včeraj pa lepih 35okm po Slo: Kr-Bogenšperk-Trebnje-Žužemberk-Dvor-Kočevje-Cerknica-Postojna-Ajdovščina-Col-Idrija-Logatec-Rovte-Žiri-Škofja loka-Kr. Način vožnje bi rekel SS, s postanki bilo končano v 5H, zato brez slikic.LP
Mary Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Brane, super sliko ste urihtali :lol1:
imlakar Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Čao. Me zanima, če slučajno kdo jutri kam gre? Jaz bi se namreč kam odpeljal. lp, Igor
Mary Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Čao. Me zanima, če slučajno kdo jutri kam gre? Jaz bi se namreč kam odpeljal. lp, Igor Igor, ce lahko v cetrtek po 13-ti (13:01)?
imlakar Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Igor, ce lahko v cetrtek po 13-ti (13:01)? Seveda. Ti sam povej kje te čakam ob 13:01?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se