Mary Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) Ko se bo prestel zadnji, se pripravi predracun. Manj kvalitetni tisk + majica za 1 kom je cca 8,x eur, kvalitetnejsi pa cca. 15 eur. P.S. Te cene so zelo okvirne! Se bom spogajala za 8 eur! Upam, da mi ne bo treba majcke slect :kva2: Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil Mary Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Dobro zgleda tale majčka. Vsa čast, da si tko lepo zrihtala. Naročilo sem ti oddal na PM lp, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Noro!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 A je kaksna možnost da se da napis: The power of CBF tk bolj na sredino, da pride pod oba krilca? Se mi zdi da pride lepse na majici. Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 A je kaksna možnost da se da napis: The power of CBF tk bolj na sredino, da pride pod oba krilca? Se mi zdi da pride lepse na majici.Lp, Sanja Zal je malo pozno za popravke. Lahko pa prosim DM, da pokomentira tvoj predlog :whistle: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Zal je malo pozno za popravke. Lahko pa prosim DM, da pokomentira tvoj predlog :whistle: :) Ok, thanks, no če je mozno, ČE na je pa tudi ok. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dm Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 nobene :devil: če bi bilo bolje, da je na sredini, bi tam bil že od začetka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) nobene :devil: če bi bilo bolje, da je na sredini, bi tam bil že od začetka :D Sem kar pricakovala tak odgovor :OK: , zato sem pa rekla, da je prepozno :D Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil Mary Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 ok Prosim, brez zamere, res. DM je narisal to slikco, je profi, in ve kaj dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Zdaj se morajo pa samo še ostali zbudit in naročit. Da jih čim prej oblečemo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Prosim, brez zamere, res. DM je narisal to slikco, je profi, in ve kaj dela. Eh :rolleyes: ok je, sam vprasala sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Eko pa sem tudi jaz naroču maje :worship: Aja hvala Mary za trud :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Že kdo ve kam gremo na gir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Čao. Mam eno vprašanje. A kdo ve kje se da najceneje gume dobit? Metzeler Hvala, pa lepo se mejte Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Vreme v soboto bo. Gremo na ...Povejte, jaz bi v Avstrijo v hribe. LP vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Jaz bom še preveril, če mi gume še zdržijo. Sicer se odpravim v Radlje po zamenjavo lp, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) Zivjo, bomo videli kako bo z GG. Drugace pa predvideni zbor ob 7ih na Petrolu v Podkornu ali ob 6:30 na Agipu v Vodicah. Jutri tocno dorecemo, spremljajte post-e. Ales pride direkt z morja, z navigacijo :) Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil Mary Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Zivjo, bomo videli kako bo z GG. Drugace pa predvideni zbor ob 7ih na Petrolu v Podkornu ali ob 6:30 na Agipu v Vodicah. Jutri tocno dorecemo, spremljajte post-e. Ales pride direkt z morja, z navigacijo :) Že spremljamo. In čakamo lepo vreme. Gume bojo že morale zdržat še tale izlet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 nobene :devil: če bi bilo bolje, da je na sredini, bi tam bil že od začetka :D Itak je ful grdo, da je znak CBF dvakrat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dm Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) Itak je ful grdo, da je znak CBF dvakrat ... :D :D :D :D :D :D :naughty:, ti, ti šalivec :fredy: Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil dm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Itak je ful grdo, da je znak CBF dvakrat ... Bravo! In kaj mas ti veze s tem CBF-om SPLOH??? :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Predlog za turo v soboto, 09.08.2008: Škofja loka-Cerkno-Most na Soči-Učeja-Rezija-Tolmezzo-prelaz A in spust v Kötschach Mauthen-Villach (možen obisk Louis?)-Faaker See (kopanje!!)-Ljubelj-Kranj (pivo po potrebi-nujno!) in razhod po izbiri. Zainteresirani zbor ÖMV Škofja Loka ob 7.00a.m. :worship: Vabljeni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Predlog za turo v soboto, 09.08.2008: Škofja loka-Cerkno-Most na Soči-Učeja-Rezija-Tolmezzo-prelaz A in spust v Kötschach Mauthen-Villach (možen obisk Louis?)-Faaker See (kopanje!!)-Ljubelj-Kranj (pivo po potrebi-nujno!) in razhod po izbiri. Zainteresirani zbor ÖMV Škofja Loka ob 7.00a.m. :worship: Vabljeni! 7:00 :yea1: ni vec problem! Priporocam vam, da zeljo po pivu pustite doma. Ni lepsega, kot pivo ob razgreti masini na domacem dvoriscu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 :D :D :D :D :D :D :naughty: , ti, ti šalivec :fredy: Jah, sej sam veš, da je tko, k si profi :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se