Samorai Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Po 3h matranja sem zadnjo feltno že polepil. :010
suhi Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Kaj maš v enem kosu za celo stran? ajd
HyperJack Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Za lepoto je treba potrpet , jaz sem se z eno eno feltno mučil dve uri, z rezultatom več kot zadovoljen Lepo počas pa gre . Samuell, Cofko Cof in Gasperr 3
sand66 Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Po 3h matranja sem zadnjo feltno že polepil. :010 Za sprednjo pa je fajn,da sta dva,motor daš na tace pol pa se en vsede in fino lahko montiraš, velik lažje je če lahk kolo sučeč...malo potrplenja pa gre..
Demon Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Škoda, da si tako zakomplicirate to delo..
Kolen Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Ko tole berem me je že minilo da bi se lotil lepljenja. nisem glih pri poterpežljivih , tako da
suhi Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Pa ni tako hudo no, samo nabavite tiste nalepke, ki so iz večih kosov pa gre z lahkoto. Jz sm nabavil na e-bayu takšne, da je bilo 4 kose za vsako stran platišča in je bilo povsem lahkotno delo, kakšnih pol urce dela za vse in zelo lepo narejeno. Ajd JMatic in Samuell 2
Samuell Objavljeno Februar 12, 2011 Opozori Objavljeno Februar 12, 2011 Pa ni tako hudo no, samo nabavite tiste nalepke, ki so iz večih kosov pa gre z lahkoto. Jz sm nabavil na e-bayu takšne, da je bilo 4 kose za vsako stran platišča in je bilo povsem lahkotno delo, kakšnih pol urce dela za vse in zelo lepo narejeno. Ajd Se popolnoma strinjam,trak lepše nalepiš če je deljen oziroma sestavljen iz 4 delov pa še lepši se dajo dobit lepo narezani,zaščitna folija narezana na širino roba nimaš kaj sfalit,obe felni nalepljeni v pol ure z čiščenjem. Sliko sem prilepil nekaj postov prej pa je sedaj nebi, da ne smetim po forumu...
Kolen Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 ali je kdo že probal tole http://www.louis.de/_30ef11d4a61a697bf2bc4f73c15015db8a/index.php?topic=search&searchterm=10010812&cmd.x=0&cmd.y=0 ?
Samorai Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 ali je kdo že probal tole http://www.louis.de/_30ef11d4a61a697bf2bc4f73c15015db8a/index.php?topic=search&searchterm=10010812&cmd.x=0&cmd.y=0 ? Jaz ti povem da sem bodobno zadevco lepil na svoj motor in porabil zelooo veliko časa da sem naravnost nalepil trak. Glede na pripovedovanja drugih ti veliko bolj priporočam deljene trakove.
bajkr88 Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 js res nevem kwa tolk komplicirate s tem lepljenjem ... men se je zdel čist u izi tole nalept. fajn spucaš feltno pa daš trak na toplo da je bl upogljiv in nalimaš brez problema. Js sm meu moped na stojalu zato sm mogoče kakšen milimetr sm pa ke faliu.... sam se ne opaz skor nč.naleplene sm meu pa obe feltni u pol urce. No če pa bi hotu met res u nulo naleplen bi blo pa mogoč še najbol feltne dol snet ...sm pomoje bw komplicerat. tk p zgleda .. Gasperr in bentley 2
hilton Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 vidim da eni nimate okusa pa lepite te grde trake po felnah roko, sand66, Kor13 in 13 others 2 14
mopedist5 Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 vidim da eni nimate okusa pa lepite te grde trake po felnah a ti si pa lep? aja saj res...ti si paris hilton xyznanixyz, drjanez, hilton in 4 others 3 4
hilton Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 (popravljeno) a ti si pa lep? aja saj res...ti si paris hilton wauuuu zdaj si pa toplo vodo odkril :notworthy: sem mogoče jaz kje domneval da sem lep? izrazil sem svoje mnenje da mi je za kozlat da si nekdo ta trak nalepi na felno... če pa imaš težavo z razumevanjem tega kar sem jaz napisal, ti priporočam da se vrneš v 1 razred ponoviš abecedo in podobne zadeve..... no pa če imaš malo ročnih spretnosti nalepiš ta trak v 3 minutah max........ Popravljeno Februar 13, 2011. Popravil hilton BLACKACES, Kor13, Urbii in 9 others 3 9
Demon Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 no pa če imaš malo ročnih spretnosti nalepiš ta trak v 3 minutah max........ Hmmmmmmmmm, no, to pa bi te rad videl ja... bajkr88 1
Samorai Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 wauuuu zdaj si pa toplo vodo odkril :notworthy: sem mogoče jaz kje domneval da sem lep? izrazil sem svoje mnenje da mi je za kozlat da si nekdo ta trak nalepi na felno... če pa imaš težavo z razumevanjem tega kar sem jaz napisal, ti priporočam da se vrneš v 1 razred ponoviš abecedo in podobne zadeve..... no pa če imaš malo ročnih spretnosti nalepiš ta trak v 3 minutah max........ Nalepiš ga že, vendar kako je pa drugo vprašanje. Trakove pa nisem dal na platišča le iz lepotnih razlogov ampak tudi varnostnih(vozniki te bolje vidijo). Urbii, bajkr88, xyznanixyz in 1 other 2 2
hilton Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 Nalepiš ga že, vendar kako je pa drugo vprašanje. Trakove pa nisem dal na platišča le iz lepotnih razlogov ampak tudi varnostnih(vozniki te bolje vidijo). dokazano je da te hitreje opazijo z čelado svetle barve in kombinezonom svtlejših barv , da pa zaradi trakcev na felni :glare: daj no.... Samuell, domina, roko in 5 others 4 4
Kolen Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 a ni dobro da imamo različen okus ! :closedeyes: Urbii, bajkr88 in Samuell 3
Samorai Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 dokazano je da te hitreje opazijo z čelado svetle barve in kombinezonom svtlejših barv , da pa zaradi trakcev na felni :glare: daj no.... Zakaj so potem vsi trakci svetlikajoči? Verjetno že imajo nek namen... bajkr88, hilton, Urbii in 1 other 2 2
Samuell Objavljeno Februar 13, 2011 Opozori Objavljeno Februar 13, 2011 (popravljeno) Zakaj so potem vsi trakci svetlikajoči? Verjetno že imajo nek namen... Trakci bolj kot za varnost,poskrbijo za tisto praznino na felnah.Motoristi radi pač okrasimo svoje "ljubice" na tak ali drugačen način.In meni osebno je prav lepo videti lepo spedinan motor,kot verjetno marsikateremu na tem forumu. Hilton Če te trakci motijo si jih pač ne nalepiš na felno oziroma se sploh ne udeležiš določenih tem na motosvetu kot je naprimer tale namenjena trakcem...mar ne.... Popravljeno Februar 13, 2011. Popravil Samuell Andro82, Kor13, xyznanixyz in 2 others 5
Racemaniak Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 torej še do zdj se nism spravu tega popravt, zdj mam pa čas in vreme bo... počas bo... torej g. Jerman se trenutno nahaja v Avstraliji... kakšna alternativna možnost? recimo dokaj blizu ljubljane... rabim majhno popravilo feltne (odškrtnena je) ter preverjanje če je kj kriva (čeprav mislim da ni).
ankh Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 torej še do zdj se nism spravu tega popravt, zdj mam pa čas in vreme bo... počas bo... torej g. Jerman se trenutno nahaja v Avstraliji... kakšna alternativna možnost? recimo dokaj blizu ljubljane... rabim majhno popravilo feltne (odškrtnena je) ter preverjanje če je kj kriva (čeprav mislim da ni). Iztok Kuret iz Kamnika? sesir 1
T1cK0 Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 (popravljeno) A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit krom trakove (Pri Louis-u sem videl, da imajo tudi krom trak, samo so zelo tanki...) cca. 1,5 cm široke pa da so na tako foro narjeni http://www.tc-motoshop.si/si/odsevni-trak-za-platisce-i4372.shtml da se ga pol tkole "u izi" gor nanaša http://www.youtube.com/watch?v=wRmNctDvFk4&feature=player_embedded Se mi zdi, da se s tem še vedno lepše linija lovi, kot pa da grem v Črnuče po narezane trakove pa potem čist na golo roko nanašam. Popravljeno Marec 7, 2011. Popravil T1cK0
Samorai Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit krom trakove (Pri Louis-u sem videl, da imajo tudi krom trak, samo so zelo tanki...) cca. 1,5 cm široke pa da so na tako foro narjeni http://www.tc-motoshop.si/si/odsevni-trak-za-platisce-i4372.shtml da se ga pol tkole "u izi" gor nanaša http://www.youtube.com/watch?v=wRmNctDvFk4&feature=player_embedded Se mi zdi, da se s tem še vedno lepše linija lovi, kot pa da grem v Črnuče po narezane trakove pa potem čist na golo roko nanašam. S to mašinco ne gre tako hitro kot je ta prikazal, no vsaj naravnost ne:D
HyperJack Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 (popravljeno) A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit krom trakove (Pri Louis-u sem videl, da imajo tudi krom trak, samo so zelo tanki...) cca. 1,5 cm široke pa da so na tako foro narjeni http://www.tc-motoshop.si/si/odsevni-trak-za-platisce-i4372.shtml da se ga pol tkole "u izi" gor nanaša Se mi zdi, da se s tem še vedno lepše linija lovi, kot pa da grem v Črnuče po narezane trakove pa potem čist na golo roko nanašam. Če bolj podrobno pogledaš, je tip že v štartu zajeb** linijo . Lahko je še nevem kakšen plastičen pripomoček zdraven z megagalaktičnim držalom, vendar če se sam ne potrudiš ne bo nikoli narejeno v piko. Recimo jaz sem kupil omenjene trakce, sem takoj potrgal iz plastičnih pomagal in nalepil po svoje .... počasi pa z užitkom! Popravljeno Marec 7, 2011. Popravil HyperJack bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se