YZFgeorge Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Halo, halo....... To sem čakal :!:
perimund Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Če se koga kaj zanima naj kr vpraša, ni panike. Aja pa lep pozdrav vsem iz foruma.
raje Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 Glede na to, da je tle velik pametnih in izkušenih, bi en mal bolj zabit vprašal eno vprašanje: Predelat hočem zadno feltno moje drekpumpe. Rad bi dal gor obroč, ki je za 3 cole manjši, pa dosti širši. Problem so šprikle. Originalne so predolge, pa tudi debelejše bi lahko ble... kje bi se dalo dobit krajše? Ima kdo kakšen nasvet ali pozna koga, ki bi to uredil? Hvala.
Saint Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 Dej ti tole raj komu ke je velik v Avstriji zatež, se po moje tam dobi kaka primerna feltna za dober denar, jaz ne bi ravno šprikle ščipal. Na Triester Str. na Dunaju sem videl eno trgovino, ke prodaja tudi nachbau feltne, sam nisem čist sigurn, če so prave. lp Rudi
raje Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 Ščipanje šprikel ni ravno varianta, ker imajo šprikle valjan navoj. Če bi jig odrezal in vrezal navoj, potem nipelni ne bi pasal gor in smo spet na istem. Če ne bo druge, bo treba res v tujino, ker mam res že poln kufer tistga tabularčka zadej. Bi pa rad zadevo rešil čim bolj enostavno. Ne hodim ravno ven, pa tud ne poznam nobenga, ki hodi v avstrijo "redno". Pa še nekaj, na 30 let staro drekpumpo ne mislm dajat ne vem kolk denarja. Sej štekate, hehe.
raje Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 še neki, a pozna kdo v trstu kakšno štacuno kjer bi lohk kej tazga dobu? v trstu sem bolj "doma".
Ice Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 in ce probas dobiti rabljeno platisce?
kp-kp Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Kolega je dal na KLE spredaj 17 col (prej 21) in je špice porezal, nov navoj in tastare matice gor. Važen je korak navoja, ne pa tehnologija obdelave. V čem je problem?
raje Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Baje je valjan navoj drugačen od vrezanega, zato naj ne bi matice pasal gor... tako so mi rekli. sicer pa je zadeva rešena. Dobil sem 16 colsko feltno :) Zdaj mam za prodat 15 colski obroč. Zeeeelooooo širok :) Hvala za pomoč
Leteči Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Baje je valjan navoj drugačen od vrezanega, zato naj ne bi matice pasal gor... tako so mi rekli. sicer pa je zadeva rešena. Dobil sem 16 colsko feltno :) Zdaj mam za prodat 15 colski obroč. Zeeeelooooo širok :) Hvala za pomoč Ima večjo trdoto, pa malo bolj gladek je od urezanega, vendar nimna to veze al gre matica gor ali ne. Če je recimo navoj M6 mora it gor matica M& pa naj bo urezan, valjan al karkoli že LP Leteči
Ktm Supermoto Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Kje dobr vedo poravnati navadno feltno,sem klical v par kolesarskih servisov tega ne delajo.Če ima nekdo kakšne izkušnje.Prosim HVALA!
spidy Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Kje dobr vedo poravnati navadno feltno,sem klical v par kolesarskih servisov tega ne delajo.Če ima nekdo kakšne izkušnje.Prosim HVALA! Popravilo platišč: Iztok Kuret s.p. - Kamnik
Ktm Supermoto Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 (popravljeno) http://www.kuret.com/ Žal mi je gospod povedal da ravnajo lita platišča ,feltne z špicami pa ne štelajo. Lp Hvala Popravljeno September 3, 2004. Popravil Ktm Supermoto
Kucan Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Če jih ne boš mogel zrihtat mam jest obroč viška!
pegaso Objavljeno September 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2004 Če imaš zvit oz. udarjen obroč, ti ga ne bo popravil nihče, ker ga je problem vpeti v center, drugače je pri litih platiščih. Kupi obroč (zna bit kar drago) potem pa prestaviš pesto in špice, ter napneš in scentriraš. Sam sem 2 leti nazaj dal za pegasota cca 55.000 za oba obroča, je pa zelo odvisno od tipa motorja, npr. za hondo pride samo zadnji 80.000. Torej se pozanimaj za najcenejši obroč, ki je enak tvojemu. lp pegaso
Ice Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Tale naredi vse okoli obrocov in naper.
MAČKON Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Kje dobr vedo poravnati navadno feltno,sem klical v par kolesarskih servisov tega ne delajo.Če ima nekdo kakšne izkušnje.Prosim HVALA! TOMO v Mariboru.Popoldanski servis zraven Baumaksa.
Jebediah Objavljeno Januar 16, 2005 Opozori Objavljeno Januar 16, 2005 am.... a ma kdo kako idejo kolk to stane? kolk cajta traja? jz bi tut dal jih nanovo pobarvat..za na skuterja
Nagaya Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 da ne bomo odpirali nove teme: Iščemo mojstra, ki po naročilu izdeluje in "umetniško" oblikuje aluminijasta platišča. Iščemo pa tudi koga, ki ima "odveč" platišča za V-Maxa in bi jih želel prodat
grk Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) Kupim 21" prednji obroč za Yamaho TTR600 letnik 2003! NUJNO! Popravljeno September 27, 2005. Popravil grk
Ni3ous Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Na žalost pa nobeden od teh mojstrov ne popravlja platišč z naperami(šprikle) :angry: Če kdo ve za takega mojstra....
moto rider Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Na žalost pa nobeden od teh mojstrov ne popravlja platišč z naperami(šprikle) :angry: Če kdo ve za takega mojstra.... A misliš kromane feltne s špriklami? Če je to, to, pojdi k biciklarkemu mojstru.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se