Zok Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 5 minutes ago, Borutt said: Zato sem ti pa prilepil nekaj iz TSV, da ne boš okoli razlagal, da imaš na avtu vetrobransko steklo spredaj in zadaj. Ampak očitno želiš imeti prav in me spominjaš na ljudi, ki jim FB diktira življenje. Ej, ne da se mi, itak nikoli ne prides do konca. Samo nekaj screenshotov zadnje sajbe zeninega avta bom prilepil, pa si poglej kaj pise na deklaracijah - kolikor je po ZKP in po TSV mene ne zanima, jaz sem stranka (oz. izvajalec), ki ta zadnji vetrobran kupi, kupi pa tudi vinjeto, in jo na vetrobran po navodilih nalepi. Itak pravis, da smo ljudje ovce, in drugo kot to, kar reces ti ali tvoji nadrejeni, itak ne drzi. Ko bom na sodiscu zaradi tega, se bom pa zgovarjal na dejansko zmoto. Vem, zavajam, lazem, kradem, bolhe jem. Glede na to, na koga te spominjam, pa imava drug o drugem zelo podobno mnenje.
Vin Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 Tako piše v zakonu o cestninjenju: Cestnino [..] plača cestninski zavezanec tako, da pred vstopom na cestninsko cesto kupi vinjeto za ustrezen cestninski razred in veljavno vinjeto na predpisan način nalepi na sprednje vetrobransko steklo vozila. Zok 1
Borutt Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 pred 31 minutami, Zok pravi: Ej, ne da se mi, itak nikoli ne prides do konca. Samo nekaj screenshotov zadnje sajbe zeninega avta bom prilepil, pa si poglej kaj pise na deklaracijah - kolikor je po ZKP in po TSV mene ne zanima, jaz sem stranka (oz. izvajalec), ki ta zadnji vetrobran kupi, kupi pa tudi vinjeto, in jo na vetrobran po navodilih nalepi. Itak pravis, da smo ljudje ovce, in drugo kot to, kar reces ti ali tvoji nadrejeni, itak ne drzi. Ko bom na sodiscu zaradi tega, se bom pa zgovarjal na dejansko zmoto. Vem, zavajam, lazem, kradem, bolhe jem. Glede na to, na koga te spominjam, pa imava drug o drugem zelo podobno mnenje. Prilepil sem ti, kako je uradno, ti pa z nekim katalogom okoli mahaš. Res swašta.
Zok Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 Kot sam rad javno pravis - ljudje smo ovce. 21 minutes ago, Vin said: Tako piše v zakonu o cestninjenju: Cestnino [..] plača cestninski zavezanec tako, da pred vstopom na cestninsko cesto kupi vinjeto za ustrezen cestninski razred in veljavno vinjeto na predpisan način nalepi na sprednje vetrobransko steklo vozila. To je pa nekaj drugega.
Borutt Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 (popravljeno) pred 1 minuto, Zok pravi: Kot sam rad javno pravis - ljudje smo ovce. Ovce niso nič krive Vinjeto še nimam. Tega ni treba praviti gospodu v sivem. Popravljeno April 27, 2019. Popravil Borutt Zok 1
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2020 Opozori Objavljeno Marec 31, 2020 A DARS bo po vzoru turističnih podjetij, letalskih družb in podobnih dogodkov, ki so odpadli, tudi vračal recimo 1/3 vrednosti letne vinjete? Pošteno bi blo. maus in notranc 1 1
TakeALookAround Objavljeno Marec 31, 2020 Opozori Objavljeno Marec 31, 2020 Bo klinac ja. ? Za motor je itak naujo dobil. DAMI34 1
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 31, 2020 Opozori Objavljeno Marec 31, 2020 Lani sem vzel letno, letos če bom vzel polletno bom lahko vesel. maus in DAMI34 2
notranc Objavljeno Marec 31, 2020 Opozori Objavljeno Marec 31, 2020 jest sem kakor zgleda letos že v temo brcnu, k sem letno nabavu, ampak me ne bo konc lp, n maus, Mavti in DAMI34 2 1
MARE 65 Objavljeno Marec 31, 2020 Opozori Objavljeno Marec 31, 2020 A fantje in punce saj bo, še jo bomo rabil. DAMI34, RobiRoberto, Mavti in 1 other 4
maus Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 Jaz sem tudi sred februarja letno kupu, ker sem mislil, da se bom marca že vozu ... jebiga ... se bom pa z dvojno hitrostjo po AC vozu, da not prinesem a bodo oprostila kazni in točk tud v temu megakoronazakonu MARE 65, DAMI34, notranc in 1 other 2 2
skalar36 Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 No jest sm tud letno kupu. Sm jo že parkrat nucu. Zdele, ke jo pa ne, pa nej bo za takrat k je nism jemu pa sm se vseen pelu Povprečje bo. notranc, Quest, DAMI34 in 1 other 2 2
MARE 65 Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 pred 3 urami, maus pravi: Jaz sem tudi sred februarja letno kupu, ker sem mislil, da se bom marca že vozu ... jebiga ... se bom pa z dvojno hitrostjo po AC vozu, da not prinesem a bodo oprostila kazni in točk tud v temu megakoronazakonu Boš pa decembra in januarja na polno DAMI34 in maus 1 1
DAMI34 Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 pred 17 urami, DinDiin pravi: Bo klinac ja. ? Za motor je itak naujo dobil. še mal potrpim, bom lahko polletno kupil. 50% off. fakju DARS pred 49 minutami, MARE 65 pravi: Boš pa decembra in januarja na polno mal nas je takih TakeALookAround 1
TakeALookAround Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 Ah, letos bo agent se prosil, da registriram ? DAMI34 1
MARE 65 Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 pred 3 urami, DAMI34 pravi: še mal potrpim, bom lahko polletno kupil. 50% off. fakju DARS mal nas je takih Ti primorc pa tih bod k maš cel let toplo, kako zgleda sneg sploh nimaš pojma DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 pred 20 minutami, MARE 65 pravi: Ti primorc pa tih bod k maš cel let toplo, kako zgleda sneg sploh nimaš pojma tk kot moja letošnja vinjeta..ni ni.. MARE 65 1
maus Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 pred 6 urami, DAMI34 pravi: še mal potrpim, bom lahko polletno kupil. 50% off. fakju DARS DAMI34 1
Mavti Objavljeno April 1, 2020 Opozori Objavljeno April 1, 2020 (popravljeno) Fotografije - Google Foto.htmlProdam malo rabljeno ,prvi lastnik Popravljeno April 1, 2020. Popravil Mavti
thumper Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 https://www.rtvslo.si/slovenija/e-vinjete-za-osebna-vozila-naj-bi-slovenija-uvedla-z-decembrom-2021/524043 kaj ko bi naredili tole na voznika..itak se ne morem vozit na dveh naenkrat.. če bi pa nekomu posodil drugi motor bi pa on moral imeti svojo ali pa jaz dve.. pa motor je najmanjši uničevalec..
TakeALookAround Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Pol bi mogu osebno nalepit na sipo al neki, da bo na dalec videl s kamero, kdo vozi
MARE 65 Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Se pravi to je predpriprava za plačilo po dejanski porabi ? GoBobi 1
thumper Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 pred 37 minutami, MARE 65 pravi: Se pravi to je predpriprava za plačilo po dejanski porabi ? ne še.. še zmeraj je vinjeta le brez nalepke.. pred eno uro, DinDiin pravi: Pol bi mogu osebno nalepit na sipo al neki, da bo na dalec videl s kamero, kdo vozi če jaz živim v srednjem veku kar se tiče novotarij je tvoje vprašanje iz časa mostiščarjev.. simpl..če boš hotel voziti po ac se prijaviš v aplikacijo preden zapelješ na ac.. tudi če bi bila vezana na voznika se vpiše lastnik vinjete in registrsko vozila in lahko takoj preverijo ker si prijavljen v sistemu.. enako preverjajo na madžarskem z branjem reg.tablic..simpl bolj kot pasulj skuhat..
MARJA Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 pred 5 urami, thumper pravi: https://www.rtvslo.si/slovenija/e-vinjete-za-osebna-vozila-naj-bi-slovenija-uvedla-z-decembrom-2021/524043 A nimajo to že Madžari? Nobene nalepke, rregistrsko vnesejo v sistem in gasa. maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se