RHonda Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Pa zanima me, kje je v bolnici, da bi šel na obisk. Sporočite !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 kej novega v zvezi z Martinom?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Pa zanima me, kje je v bolnici, da bi šel na obisk. Sporočite !!! martin je v brežiški bolnci.. vsaj na začetku je biu, in misl da je še zdj.... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 cvičko drži se!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 ali nas lahko nekdo mal updejta s stanjem cvičkarja? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Ja, mene tud zelo skrbi, ker sva bila in sva še zelo dobra kolega. Glih zadnjič mi je pisal pm, če bi se šla kam zapeljat. Zdej pa to :cry: Ja, mene tud zelo skrbi, ker sva bila in sva še zelo dobra kolega. Glih zadnjič mi je pisal pm, če bi se šla kam zapeljat. Zdej pa to :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Človek je poln življenja in šaljivih radosti. Ena od teh, je tudi njegov duhoviti E-mail: "turborizling@..........." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Cvičkar, še malo pa se vidimo!Drži se! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Verjamem, da bodo dobre zelje pomagale...CVICKAR, drzi se.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Človek je poln življenja in šaljivih radosti.Ena od teh, je tudi njegov duhoviti E-mail: "turborizling@..........." Matr, mail, pa še ime tako alkoholno ... človk bi še pomislu ... ma ... nee ... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Matr, mail, pa še ime tako alkoholno ... človk bi še pomislu ... ma ... nee ... ? dej ne seri :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 DAJMO CVICKO! CVICKO, CVICKO, CVICKO!!!!!! :grupni: :grupni: :grupni: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Tudi jaz ga ne poznam osebno, a to nima veze. Želim mu čimhitrejše okrevanje. Drž se in korajžno naprej!!! +1 :OK: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Kako se kaj drži Naš Cvičkar??? Upam, da NAPREDUJE :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 (popravljeno) hvala za skrb vsem za mojga brata..in podporo..žal še vedno v komi..ampak ko pa pridemo na obisk..jaz mami in ati..pa ga kličemo po imenu se skuša prebuditi..poskuša odpreti oči vendar jih ne more več kot do pol ..nato čez par sekund zapre..rahlo stisne roko mami ali meni.spusti solze in nazaj zaspi...to je vse..pa naj popravim ŠE EN PODATEK TLE V TEJ TEMI..NAMREČ MOJ BRAT JE PREVOZIL 55 000 KM OD LANI PRVEGA JUNIJA DO LETOS 4. AVGUSTA..TOREJ V ENEM DOBREM LETU....IN ne v dveh kot je bilo prej omenjeno... Popravljeno Avgust 15, 2008. Popravil Gabry18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 in zdravnica je rekla da je stanje še vedno zelo resno..okrevanje pa bo zelo dolgotrajno..kdaj točno pa se bo zbudil dokončno iz kome še vedno ne vedo...vam sporočim tle v tej temi ko bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Drži se, Cvičko! :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Tudi jaz te ne poznam, Cvičko, namenjam pa ti veliko pozitivne energije!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Martin drži se upam pa, da boš kmalu bolje :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Gooooooooooooooooooo CVICKO!!! Sej se bos skupi sestavil, pol pa spet 55.000 na leto. Sam pocasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Cviček dej zbud se že,ko te že vsi pogrešamo in čakamo da boš spet med nami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 cvičkar...čim prej se porihtej......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 DOBRO JUTRO ČIM PREJ ! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Gabry, hvala za obvestilo. Moraš zdržati še naprej, vlivaj mu pogum in pogovarjaj se z njim. :worship: Cvičko dragi dečko ... tvoja mladost in volja do življenja morata zmagati! Morata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 (popravljeno) Cvičkar........drži se. :winkiss: ...........verjamem, da ko se čez nekaj dni vrnem iz dopusta bo tvoje zdravstveno stanje veliko boljše, tvoja volja je tako močna,da ti bo uspelo :worship: :worship: Popravljeno Avgust 16, 2008. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se