gebre Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Cvičkar smo s tabo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lauura Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 <br />Cviček dej zbud se že,ko te že vsi pogrešamo in čakamo da boš spet med nami<br /><br /><br /><br /> Strinjam se s tabo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Cvičkar čim hitrejše okrevanje ti želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 (popravljeno) Natanko (na današnji dan) pred enim letom v Brnu! CVIČKAR 1, aka turborizling@........ Pri cvičku in klobasah, je bil vedno poleg!!! :naughty: Cvičkar 1! Da te drugo leto, vidim zopet zraven!!! :worship: :grim Popravljeno Avgust 17, 2008. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Danes sem se peljal mimo tega grdega ovinka, ki je res hinavsko zakrit :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Držim pesti, saj bo! Drži se ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Cvičkar, kaj je zdaj, zbudi se, jaz sem prišel že iz kar dolge fure, zdaj pa čakam, da greva skupaj na naslednjo... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 fant prebudi se ;predolgo čakamo. Tud sam sem preživel 64dni v bolnici in vem da vsak dan pomeni veliko.Sablja drži se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 55 000 v dobrem letu :worship: :worship: :worship: Ej Tamlad, marsikaj sem že doživel al pa sam slišal, vendar ta ni za verjet in najamnj :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Danes se nas je nekaj motosvetovcev odpravilo k našemu Cvičkotu na obisk. Žal nismo smeli v njegovo sobo v bolnici, smo pa poba od daleč videli skozi vrata. Zadnje informacije so, da gre malo na bolje- učke že malo odpira, vendar se hitro utrudi. Zahvalil bi se rad njegovi sestri ter staršema, ki so nas toplo sprejeli. :worship: Drži se mi kolega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Kaj pa danes? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Danes se nas je nekaj motosvetovcev odpravilo k našemu Cvičkotu na obisk. Žal nismo smeli v njegovo sobo v bolnici, smo pa poba od daleč videli skozi vrata. Zadnje informacije so, da gre malo na bolje- učke že malo odpira, vendar se hitro utrudi. Zahvalil bi se rad njegovi sestri ter staršema, ki so nas toplo sprejeli. :worship: Drži se mi kolega! To je pa prou lepo za slisat (prebrat) DRZI se Cvickar sej ti bo ratal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Avgust 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Imel sem plan danes skočit v Brežice, a sem šele pred 10 min. prišel iz službe. Stolklo Ptuj, napisal čuda ponudb. Lahko samo sočustvuješ z reveži, ki so fasali tako točo (750 gramske kugle :headbang: ). Če bo jutri možnost, pičim mojemu dragemu Cvičkotu razložit, kako je bilo v Črni gori. Upam, da bom prišel do njega. Vsekakor javim. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Imel sem plan danes skočit v Brežice, a sem šele pred 10 min. prišel iz službe. Stolklo Ptuj, napisal čuda ponudb. Lahko samo sočustvuješ z reveži, ki so fasali tako točo (750 gramske kugle :headbang: ). Če bo jutri možnost, pičim mojemu dragemu Cvičkotu razložit, kako je bilo v Črni gori. Upam, da bom prišel do njega. Vsekakor javim. LP. Joj, ataIBA, čeprav težko verjetno, saj spustijo blizu le najbližje, bi bilo zanj super, če bi lahko ti prišel blizu ... veliko bi mu pomenilo, ko bi te slišal. Oj, Cvičko naš, vse te dobre želje zate čakajo, da ti dajo energijo, ki veje iz njih. Ti moraš najti le moč, da jih boš lahko slišal! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KR-MULC Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Dejmo CIČKAR!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Cvičkar Nekaj bi ti rad, oz. moram povedat, ker takrat ko sem mel prilko tega še nisem vedel ZATO mal mi pomagaj, da bom lahko čim prej to vrgel iz sebe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Upam da se mi želja izpolni čim prej :huh: in rečeva kakšno, saj si lahko siguren da uletim takoj ko smem :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 (popravljeno) GABRI držim pesti ma tud na nogah, pa pi...upam da bo nucal Ko boš pr nemu mu reč da ga TONTO pozdravla !!! on že ve kater sm Popravljeno Avgust 19, 2008. Popravil TONTO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 ko bodo možni obiski pri tebi Cvičkar pridem,sm se v soboto pelov mim Brežic pa sem se spomnu nate ,uglaunem se vidmo :yea1: in kašno rečemo,čimprej se poštimej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sboy Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Res je lepo videt ko mankaš nekaj dni in prideš na motosvet deset strani od cvičkarja. :worship: Sm zmeram vedu da so motoristi ljudje in da so prvi na spisku pomagat sočloveku, tlele pa se je pokazala vsa njihova dobrosrčnost. :worship: Tudi cvičkar mora bit človek in pol(osebno ga ne poznam) da ima toliko prijateljev in znancev. Drži se!To "vojno"boš dobil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Avgust 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Res je lepo videt ko mankaš nekaj dni in prideš na motosvet deset strani od cvičkarja. :worship: Sm zmeram vedu da so motoristi ljudje in da so prvi na spisku pomagat sočloveku, tlele pa se je pokazala vsa njihova dobrosrčnost. :worship: Tudi cvičkar mora bit človek in pol(osebno ga ne poznam) da ima toliko prijateljev in znancev. Drži se!To "vojno"boš dobil. Ej ded! Naj se ti besede pozlatijo! Lepo si napisal in strinjam se s tabo! :worship: Danes nisem uspel predčasno zbrisati iz službe za Brežice. Upam, da bo jutri možnost. V pričakovanju dobrih novic mislimo nanj. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 sej veš :grupni: cvičkar.pocajtej se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 stari . . . . drži se! še ga bomo žural!!! :naughty: :naughty: :naughty: 17-tega smo bili pr tebi . . . . pa nas niso spustili k teb . . . . a obljubim da bomo še pršli na obisk! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 vsak dan spremljam to temo v upanju na vesele novice in držim pesti ,da jih bomo kmalu prebrali drži se mali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 vsak dan spremljam to temo v upanju na vesele novice in držim pesti ,da jih bomo kmalu prebralidrži se mali Ni mali samo mladi :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se