Kmet2 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: sej js sm tut razrezan ležou pa itak si bomo kazali, kdo je kje razrezan Ma nabijem vam tiste male zarezce ki jih imate maus, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Dej ne nabijejta šmrkovca po brazgotinah in ležanju .....skupaj nista preležala in bila prerezana tok da mi spizdita v temo nabijanje pa tam nabijajta ,nabijalca ......čakam vaju v temi nabijanje da vas nabijem ,tukaj pa pustite resnim forumašem da obešajo linke nesrečnikov,ki so se srečali z stvarnikom in mu gor nabijajo ,da niso nč krivi ..... ej kolenčkar, ti sam ležiš, razrezana sva midva. Pa ti non štop sam kolenček popraulaš, js mam medenico, jajca, roko na petih mestih, pa zgleda, da bo še kolenček. Zmagu sm vs, zmagu Kmet2, maus in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: ej kolenčkar, ti sam ležiš, razrezana sva midva. Pa ti non štop sam kolenček popraulaš, js mam medenico, jajca, roko na petih mestih, pa zgleda, da bo še kolenček. Zmagu sm vs, zmagu Spet si zgrešu temo ...če se že gremo glava,kila,počen ledveni vretenec,izpah kolena in komolca,hemeroidi....pa še lohk naštevam oz, nabijam zato le pridi v temo nabijanje pa pust tle strice per miru maus, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Spet si zgrešu temo ...če se že gremo glava,kila,počen ledveni vretenec,izpah kolena in komolca,hemeroidi....pa še lohk naštevam oz, nabijam zato le pridi v temo nabijanje pa pust tle strice per miru prjatu, pol teh bolezni spada med "starostne" Kmet2, Igi Pop, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 (popravljeno) Pirova zmaga, kdorkoli je že zmagu Popravljeno April 18, 2016. Popravil builder Efendi, maus, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: prjatu, pol teh bolezni spada med "starostne" A to tud,da sem ti svetoval že 23x da pojdi nabijat v temo za nabijanje .......aja pozabu si ,no demenco ti štejem tud ,ja zmagu si , dementen pa še nisem maus, exclan, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 44 minutami, DAMI34 pravi: ej tut lan decembra, ni blo lih normalno Pa tud novembra lani ni blo lih tko k' bi moral bit. In raun zdej k' sm se zapaliu na S-1000 XR, me bo strah ratal vozt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 Saj ima rain mode ziher. pred 1 uro, maus pravi: mene so samo od začetka pokazali, ko so me ustavljali ... vzor vzorov sem biu, zato pa niso vsega pokazal in so me zrezal ..... pa uni novinarki sm reku, če mi da, jo pelem en krog .... pa je rekla, da mi da, da pa se ne upa na mojo zverino ... štekaš Ne vem, v enem članku je pisalo, da so 5 motorjev tudi zasegli... Itak pa kažejo samo lepe in vzorne voznike. builder, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 26 minutami, Kmet2 pravi: A to tud,da sem ti svetoval že 23x da pojdi nabijat v temo za nabijanje .......aja pozabu si ,no demenco ti štejem tud ,ja zmagu si , dementen pa še nisem prou Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 (popravljeno) pred 14 minutami, Whiskey pravi: Pa tud novembra lani ni blo lih tko k' bi moral bit. In raun zdej k' sm se zapaliu na S-1000 XR, me bo strah ratal vozt strah, brezveze, tm kjer je zapisano da bom končal, bom končal, brezveze se sekirat pred 7 minutami, Snecer pravi: Saj ima rain mode ziher. Ne vem, v enem članku je pisalo, da so 5 motorjev tudi zasegli... Itak pa kažejo samo lepe in vzorne voznike. sam ne vseh, mene morjo pol tut pokazat Popravljeno April 18, 2016. Popravil DAMI34 maus, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 V bistvu res škoda, da nista s simulantom bila tedaj v prikoličarju Pa še pes poleg, bi bilo vsaj zanimivo. Tako pa smo morali gledati zapakirano prvo pomoč in novo gumo s par prevoženimi. DAMI34, Efendi, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 9 minutes ago, Snecer said: Saj ima rain mode ziher. Ne vem, v enem članku je pisalo, da so 5 motorjev tudi zasegli... Itak pa kažejo samo lepe in vzorne voznike. Tukaj si upam stavit, da sta bila vsaj 2 taka ki vozita 'blokiran' motor z vec kot 70kw z A2 izpitom! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 10 minutami, Snecer pravi: V bistvu res škoda, da nista s simulantom bila tedaj v prikoličarju Pa še pes poleg, bi bilo vsaj zanimivo. Tako pa smo morali gledati zapakirano prvo pomoč in novo gumo s par prevoženimi. nisva bla, ker bi bilo preveč ljubosumja, vsi bi se hotli slikat z nama, pa avtograme bi hotli, pa pol Mausa sploh nč ne bi pokazali na TV Kmet2, maus in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, DAMI34 pravi: nisva bla, ker bi bilo preveč ljubosumja, vsi bi se hotli slikat z nama, pa avtograme bi hotli, pa pol Mausa sploh nč ne bi pokazali na TV Mausa sploh vidli nebi .jz bi ga skril pod pazduho ,ker če bi ga sva midva zvisela takoj .....tisti mali nedolžen frisek ,bi ga kar za lička uštipnu Popravljeno April 18, 2016. Popravil Kmet2 KARMEN1, ukica, nazo13 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 (popravljeno) pred eno uro, KARMEN1 pravi: http://www.primorske.si/2016/04/17/Za-prezivetje-ni-dovolj-oprema Kaj ga nabijajo ti ej " zanimajo jih samo črnokalski ovinki in hitrost po njih " NABIJALCI BAL NABIJE VAS na ....... a cikota niste videli seronje on ima rad hitrost pa črnokalske pa ogromno motorike ampak je bil prisoten na poligonu kako me take izjave razpizdijo. To pa pišem ker tudi ta seronja ki je to izjavil obiskuje forum pa si preberi drekač. Popravljeno April 18, 2016. Popravil exclan Ciko86 in ukica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 Ta pripomba je res bila neumestna . nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Ta pripomba je res bila neumestna . Zakaj, sej nabijamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: nisva bla, ker bi bilo preveč ljubosumja, vsi bi se hotli slikat z nama, pa avtograme bi hotli, pa pol Mausa sploh nč ne bi pokazali na TV saj ko je dal čelado dol, so kader izrezali maus, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 25 minutami, Kmet2 pravi: Mausa sploh vidli nebi .jz bi ga skril pod pazduho ,ker če bi ga sva midva zvisela takoj .....tisti mali nedolžen frisek ,bi ga kar za lička uštipnu pred 3 minutami, Snecer pravi: saj ko je dal čelado dol, so kader izrezali Ti, maš še veilk placa za brazgotine delat Kmet2, pik1, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Zakaj, sej nabijamo Na pripombo v članku sem mislila . Nekatere, ki s takimi pametujejo, bi vprašala, koliko piv spijejo v lokalih, ko se poleti ustavijo kje z motorjem in je zeloooo vroče . Pravzaprav ne rabim vprašat, nekatere sem že videla . Efendi in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 Pravkar, maus pravi: Ti, maš še veilk placa za brazgotine delat nisi razumel, so mislili da je mladi objestnež pod kacigo, najdejo pa častnega občana maus, DAMI34, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 2 urami, Ktr1sk pravi: Ni mi jasno zakaj imajo ljudje toliko proti motoristom in da si upajo tako bolano komentirat, naj se rajši zase brigajo, ampak potem res ni čudno kaj se dogaja, če je že na portalu tako kot pravi @Kaldu. Vnaprej JASNO povem, da se s komentarji NE STRINJAM!! Vendar se mi zdi čudno, kako to da ti ni jasno. Poglejte v eno drugo temo, kako vi komentirate kolesarje na cestah? VELIKA nestrpnost z vseh strani! Sam se nimam bolj za motorista (prvič ker imam maxi-ja in drugič ker naredim samo cca 6000 km), kot za kolesarja, ko s kolesom naredim 12 - 15000 km Vsi smo ljudje, katerih življenja so dragocena! NE GLEDE NA TO, da eni vozijo prehitro (motoristi), drugi vštric (kolesarji) tretji še bolj počasi in na široko kot nekateri kolesarji (freze, traktorji) - delimo si isto površino in samo strpnost in razumevanje lahko pomaga. STAY CALM AND ENJOY YOUR DAY ON THE ROAD! franc, Joker, logi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 Mene kvečjemu vedno znova preseneča pripravljenost šibkejših udeležencev v prometu, da z neumnostmi ogrožajo sami sebe... včeraj en kolesar - jaz zavijam v desno (žmigavec seveda), pa me prehiteva po desni. Ker se je preveč težko ustaviti s tisto kozo, al kako? Ker je 'hitrejši'? Cel je samo zato, ker sem ga videl za seboj in sem itak vedel, kaj bo naredil. Kdo drug bi mu pa dodal kak vektor pospeška v maline z 1.5 tone avta napram 70 kilam kolesarja in 10 kilam koze. pred 9 minutami, tomaz69 pravi: NE GLEDE NA TO, da eni vozijo prehitro (motoristi), drugi vštric (kolesarji) tretji še bolj počasi in na široko kot nekateri kolesarji (freze, traktorji) - delimo si isto površino in samo strpnost in razumevanje lahko pomaga. Nah, jaz si bom omislil srednji bojni tank (tam okoli 60 ton). Pol pa BMK, samo še gazim vse pred sabo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 1 hour ago, maus said: ninđa stari, ninđa je zverina ... štekaš Aha zdaj mi šele ni nič jasno. v izogib poglabljanja v perverzne vode se vrnimo v temo, oz nabijanje... oh spet... maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Ma nabijem vam tiste male zarezce ki jih imate . ... pa kako pa nej ima maus velike zareze ???? .. on če bi bil cel zareza, ne bi bil prav velika zareza ... DAMI34, builder, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se