Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

sej js sm tut razrezan ležou :P

pa itak si bomo kazali, kdo je kje razrezan 

Ma nabijem vam tiste male zarezce ki jih imate :lol1:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

Dej ne nabijejta šmrkovca po brazgotinah in ležanju .....skupaj nista  preležala in bila prerezana tok da mi spizdita v temo nabijanje pa tam nabijajta ,nabijalca :P......čakam vaju v temi nabijanje da vas nabijem ,tukaj pa pustite resnim forumašem da obešajo linke nesrečnikov,ki so se srečali z stvarnikom in mu gor nabijajo ,da niso nč krivi .....:)

ej kolenčkar, ti sam ležiš, razrezana sva midva. Pa ti non štop sam kolenček popraulaš, js mam medenico, jajca, roko na petih mestih, pa zgleda, da bo še kolenček. 

Zmagu sm vs, zmagu :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

ej kolenčkar, ti sam ležiš, razrezana sva midva. Pa ti non štop sam kolenček popraulaš, js mam medenico, jajca, roko na petih mestih, pa zgleda, da bo še kolenček. 

Zmagu sm vs, zmagu :P

Spet si zgrešu temo :kva2:...če se že gremo glava,kila,počen ledveni vretenec,izpah kolena in komolca,hemeroidi....pa še lohk naštevam oz, nabijam zato le pridi v temo nabijanje pa pust tle strice per miru :)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

Spet si zgrešu temo :kva2:...če se že gremo glava,kila,počen ledveni vretenec,izpah kolena in komolca,hemeroidi....pa še lohk naštevam oz, nabijam zato le pridi v temo nabijanje pa pust tle strice per miru :)

prjatu, pol teh bolezni spada med "starostne" :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

prjatu, pol teh bolezni spada med "starostne" :P

A to tud,da sem ti svetoval že 23x da pojdi nabijat v temo za nabijanje .......aja pozabu si ,no demenco ti štejem tud ,ja zmagu si , dementen pa še nisem :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 44 minutami, DAMI34 pravi:

ej tut lan decembra, ni blo lih normalno :(

Pa tud novembra lani ni blo lih tko k' bi moral bit. In raun zdej k' sm se zapaliu na S-1000 XR, me bo strah ratal vozt :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj ima rain mode ziher.

pred 1 uro, maus pravi:

mene so samo od začetka pokazali, ko so me ustavljali ... vzor vzorov sem biu, zato pa niso vsega pokazal in so me zrezal :dry: ..... pa uni novinarki sm reku, če mi da, jo pelem en krog .... pa je rekla, da mi da, da pa se ne upa na mojo zverino :P ... štekaš :ninja: 

Ne vem, v enem članku je pisalo, da so 5 motorjev tudi zasegli...

Itak pa kažejo samo lepe in vzorne voznike.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 26 minutami, Kmet2 pravi:

A to tud,da sem ti svetoval že 23x da pojdi nabijat v temo za nabijanje .......aja pozabu si ,no demenco ti štejem tud ,ja zmagu si , dementen pa še nisem :D

prou :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Whiskey pravi:

Pa tud novembra lani ni blo lih tko k' bi moral bit. In raun zdej k' sm se zapaliu na S-1000 XR, me bo strah ratal vozt :?

strah, brezveze, tm kjer je zapisano da bom končal, bom končal, brezveze se sekirat :D

pred 7 minutami, Snecer pravi:

Saj ima rain mode ziher.

sam ne vseh, mene morjo pol tut pokazat :P

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V bistvu res škoda, da nista s simulantom bila tedaj v prikoličarju :)

Pa še pes poleg, bi bilo vsaj zanimivo.

Tako pa smo morali gledati zapakirano prvo pomoč in novo gumo s par prevoženimi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9 minutes ago, Snecer said:

Saj ima rain mode ziher.

Tukaj si upam stavit, da sta bila vsaj 2 taka ki vozita 'blokiran' motor z vec kot 70kw z A2 izpitom!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, Snecer pravi:

V bistvu res škoda, da nista s simulantom bila tedaj v prikoličarju :)

Pa še pes poleg, bi bilo vsaj zanimivo.

Tako pa smo morali gledati zapakirano prvo pomoč in novo gumo s par prevoženimi.

nisva bla, ker bi bilo preveč ljubosumja, vsi bi se hotli slikat z nama, pa avtograme bi hotli, pa pol Mausa sploh nč ne bi pokazali na TV :D

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

nisva bla, ker bi bilo preveč ljubosumja, vsi bi se hotli slikat z nama, pa avtograme bi hotli, pa pol Mausa sploh nč ne bi pokazali na TV :D

Mausa sploh vidli nebi .jz bi ga skril pod pazduho ,ker če bi ga sva midva zvisela takoj .....tisti mali nedolžen frisek ,bi ga kar za lička uštipnu :P

12670693_10154155144939630_2443804381258866677_n.jpg

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, KARMEN1 pravi:

Kaj ga nabijajo ti ej " zanimajo jih samo črnokalski ovinki in hitrost po njih " NABIJALCI BAL NABIJE VAS na .......

a cikota niste videli seronje on ima rad hitrost pa črnokalske  pa ogromno motorike ampak je  bil prisoten na poligonu kako me take izjave razpizdijo. 

To pa pišem ker tudi ta seronja ki je to izjavil  obiskuje forum pa si preberi drekač.

Popravljeno . Popravil exclan
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, KARMEN1 pravi:

Ta pripomba je res bila neumestna :dry:.

Zakaj, sej nabijamo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

saj ko je dal čelado dol, so kader izrezali

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, Kmet2 pravi:

Mausa sploh vidli nebi .jz bi ga skril pod pazduho ,ker če bi ga sva midva zvisela takoj .....tisti mali nedolžen frisek ,bi ga kar za lička uštipnu :P

12670693_10154155144939630_2443804381258866677_n.jpg

pred 3 minutami, Snecer pravi:

saj ko je dal čelado dol, so kader izrezali

Ti, maš še veilk placa za brazgotine delat :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

Zakaj, sej nabijamo :P

Na pripombo v članku sem mislila :cool:.

Nekatere, ki s takimi pametujejo, bi vprašala, koliko piv spijejo v lokalih, ko se poleti ustavijo kje z motorjem in je zeloooo vroče :dry:.

Pravzaprav ne rabim vprašat, nekatere sem že videla :cool:.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, maus pravi:

Ti, maš še veilk placa za brazgotine delat :?

nisi razumel, so mislili da je mladi objestnež pod kacigo, najdejo pa častnega občana

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Ktr1sk pravi:

Ni mi jasno zakaj imajo ljudje toliko proti motoristom in da si upajo tako bolano komentirat, naj se rajši zase brigajo, ampak potem res ni čudno kaj se dogaja, če je že na portalu tako kot pravi  @Kaldu. 

Vnaprej JASNO povem, da se s komentarji NE STRINJAM!!

Vendar se mi zdi čudno, kako to da ti ni jasno. Poglejte v eno drugo temo, kako vi komentirate kolesarje na cestah? VELIKA nestrpnost z vseh strani!

Sam se nimam bolj za motorista (prvič ker imam maxi-ja in drugič ker naredim samo cca 6000 km), kot za kolesarja, ko s kolesom naredim 12 - 15000 km

Vsi smo ljudje, katerih življenja so dragocena! 

NE GLEDE NA TO, da eni vozijo prehitro (motoristi), drugi vštric (kolesarji) tretji še bolj počasi in na široko kot nekateri kolesarji (freze, traktorji)  - delimo si isto površino in samo strpnost in razumevanje lahko pomaga.

STAY CALM AND ENJOY YOUR DAY ON THE ROAD!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene kvečjemu vedno znova preseneča pripravljenost šibkejših udeležencev v prometu, da z neumnostmi ogrožajo sami sebe... včeraj en kolesar - jaz zavijam v desno (žmigavec seveda), pa me prehiteva po desni. Ker se je preveč težko ustaviti s tisto kozo, al kako? Ker je 'hitrejši'? Cel je samo zato, ker sem ga videl za seboj in sem itak vedel, kaj bo naredil. Kdo drug bi mu pa dodal kak vektor pospeška v maline z 1.5 tone avta napram 70 kilam kolesarja in 10 kilam koze.

pred 9 minutami, tomaz69 pravi:

NE GLEDE NA TO, da eni vozijo prehitro (motoristi), drugi vštric (kolesarji) tretji še bolj počasi in na široko kot nekateri kolesarji (freze, traktorji)  - delimo si isto površino in samo strpnost in razumevanje lahko pomaga.

Nah, jaz si bom omislil srednji bojni tank (tam okoli 60 ton). Pol pa BMK, samo še gazim vse pred sabo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, maus said:

ninđa stari, ninđa je zverina :P ... štekaš :jezik: 

:blush: 

Aha zdaj mi šele ni nič jasno. :D v izogib poglabljanja v perverzne vode se vrnimo v temo, oz nabijanje... oh spet...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Ma nabijem vam tiste male zarezce ki jih imate :lol1:

.

... pa kako pa nej ima maus velike zareze ???? :eek: 

.. on če bi bil cel zareza, ne bi bil prav velika zareza ... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!