thumper Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 19 urami, maus pravi: se komi sam slečem ... no ja .. sj če ti prideš u gostilno se tudi sam počutim nelagodno, da nauš use kar vidiš, spiu če te na skret tišči potem babice res niso najboljša izbira... nemorm .. pred 19 urami, maus pravi: zakaj bi pa js morau bit zmeri neki kriu .. kot bajker in kot kravatar ... js nism nikol nć kriu ja tako je na tem svetu ..kar odloči se - majhen človek majhna krivda , velik človek velka krivda .. tolk mejhn pa spet nisi.. pred 19 urami, Snecer pravi: Moj ima homologirano hitrost 185kmh, ker gre za evropski model. Po Evropi so različne omejitve, letos sem bil v dveh državah, kjer ni bilo zgornje omejitve. obstaja evropska država v kateri ti s končno 185 ne moreš prekoračiti nobene omejitve? ja itak da ne - če ne drugega je izvoz iz AC k hotelu omejena hitrost.. pred 19 urami, Snecer pravi: Jaz sem samo omenil, kako si lastniki zavarujejo svoje premoženje. Če pa je ta način opravičljiv pa je druga zgodba. Za moje pojme je to noro početje, ki ogroža tako divjake, kot sprehajalce in živali. na švedskem je prost prehod po gozdovih ..baje uzakonjen .. pred 18 urami, solorider pravi: Izjava leta! Bob leta! Oskarja bi ti dal... gazelo ..neobrito.. pred 18 urami, jskrablin pravi: Po suhi cesti držijo do kjer si pač upaš. Na mokri in hladni pa niti ne - še s totalno švoh bremzami na 250L sem šal na počez s zadnjo in sprednjo, malo pod klanec v 30 coni. Kak bolj nenavajen hecnih situacij bi šal gladko po tleh. Spredaj C-21 trda mešanica, zadaj C-02, trda mešanica. Jo je šlo tud 'v prazno' zavrtet na tisti podlagi. Oboje cestno legalne enduro/MX gume. V razmerah, kake so bile do danes sem parkrat podrsel skoz kako križišče z zimskimi gumami na avtu. Pa nimam gor kakim poceni nalitkov... če ni gripa, ga pač ni. Če nese kvalitetna avtomobilska guma po svoje... boš z motoristično hitro na tleh. legano ni zmeraj tudi primerno..trde mešanice niso za moker in mrzel asfalt.. sredi februarja letos je bila recimo hitrost omejena samo s količino dežja , ki je padal na vizir in rosenje le tega.. sem pa pogruntal , da je hitrost pogojena s takim nagibom , da se voziš po dveh vrstah čepkov na gumi .. zdaj če je to krajši ovinek je to mogoče 45 , pri daljših s trojan dol pa gre tudi solidnih 85 do 90 ..pa je bilo vode na cesti za pol afrike potopit.. če pa podlaga-govorim o asfaltu- nima zadostnega tornega koeficienta je pa podn ja .. eden najbolj nevarnih ovinkov v našem koncu je ob vlažnem asfaltu tidti za desno zavijanje na trzinsko obvoznico iz smeri mengša ..na lastne oči videl že nekaj zavrtenih avtomobilov in tudi enega na 125 ki se je ulegel - pa nihče ni pridivjal .. osebno sem mnenja , da bi si državljani zaslužili primeren torni koeficient asfaltiranih cest povsod .. tukaj obstaja ena finta - ki se jo DARS (ja AC firma ) - otepa ..to pa je , da smo v starih časih na raznorazne načine - od bencinskega dinarja - do vseh ostalih možnih načinov financiranja vlagali svoj denar v državne avtoceste , ki si jih je polastninil potem DARS .. med gradnjo so se konkretno uničile magistralne in regionalne ceste , za katere so bili zadolženi za obnovitev po zaključku gradnje AC pa to niso naredili.. vse kar je , so nabili znake za omejitev hitrosti in znake za poškodbe na cesti .. zdej se pa delajo majmune ko so polni keša in bi ga morali vrniti v obnovo uničenih cest .. tako pa je blagajna za vzdrževanje magistralnih in regionalnih cest prazna - tudi zaradi preusmeritve denarja v klinčeve železnice ki so itak podn - in si lahko samo srečen , če ne vtrgaš roke na kolesu ali pa ne padeš na nos ko udariš v udarno jamo z motorjem.. pred 17 urami, jskrablin pravi: Fino bi bilo, da se eni člani tega foruma najprej naučijo ločiti med za cestno rabo nehomologirano offroad dirkalno specialko (MX motor, speedway motor, flat track motor, ipd...) in za cesto rabo homologiranim in ustreznim enduro motorjem. Pa pol komentirajo, ko bojo vedeli kaj sploh komentirajo. Naj ugibam, za ene je tudi tole na sliki spodaj 'kroska'? to je navadna cestna endurca .. .. ajd z gumami za gladek makadam .. pred 16 urami, maus pravi: pomoje je policija kriva, da imamo slabe ceste res je mau zapleteno .. ampak tko je splošno pogovorno se temu reče "država je kriva" .. s tem je mišljeno na vse delujoče"firme" - ki to načeloma so saj imajo davčne številke - v tej organizaciji .. vse ! jskrablin, maxxa, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 21 urami, thumper pravi: tukaj pa sam sebe negiraš.. ni res , da plačujejo kar morajo.. kot si sam napisal plačujejo preveč in tu je njihova krivda - zakaj pa do teh posredniških "provizij" prihaja in kam odteče dejanska razlika denarja - to bi znal mogoče povedati kdo drug - pa ne sme ..pač iz enega od verjetnih razlogov ki botrujejo korupciji ali pa opletanja s tujim penisom po koprivah - beri razmetavanjem denarja , ki ni v njihovi osebni lasti temveč je državni le-ta pa ne velja za "našega" ali "mojega"in se z njegovo nesmotrno porabo ne gre obremenjevat .. mogoče je pa sistem javnega naročanja zgrešen , ker se denar ne steče direktno na račune dejanskih izvajalcev .. to bi se lahko zakonsko omejilo z maksimalno višino procenta od posla , ki bi ga lahko zase odtegnili posredniki ... khmm..sorry samo nekaj .. če delaš v eni firmi in nekdo nekaj zajebe , potem se reče "firma je zajebala" .. ne reče se "ta iz te firme je zajebal"... torej je krivda za zajeb kolektivna .. hebiga pač so vsi , ki delajo v firmi krivi .. tisti , ki pa v tej firmi dela dobro in pošteno pa zase itak ve kam paše .. pač ima s strani javnosti kolektivno črno piko .. samo se ne sekira sam pri sebi.. Negiral ne? Niti ne. Da sem bolj direkten, SCT je tisti, ki je naročil dela, ki smo jih opravili, denarja pa nikoli videli. Dars je potrdil, da je plačal. Zakaj bi rekel, da imam slabe izkušnje z Darsom, če jih nimam? Sem pa istega mnenja glede samega načina poslovanja kot si sam napisal, Država je tista, ki ščiti take barabije in dejansko prirejajo zakone sebi v prid in postavljajo svoje ljudi. Vidim primere, da ko je na oblasti določena stranka, da se to v občini zelo pozna. Naša bivša firma je imela največ dela, ko je bil SDS v koaliciji, kakšne veze ima direktor z nekom iz te stranke, nimam pojma. Danes so v stečaju, direktor pa odprl novo firmo, zaposlil 30 Albancev, odpustil vse dozdajšnje delavce, vse prepisal na ženo. Vozi se lepo z A8, ima jahto,...itd itd...v našem koncu se že ve, k njemu nikar v službo, ne dobiš plačanega regresa, nadur,...ne rečem, ko je firmi "laufalo" smo imeli lepe plače. Vsi ti, ki smo bili odpuščeni. nismo videli nobenega denarja do danes (pa je minilo že nekaj let). Kaj je to odpravnina, kje so dolžne nadure, regresi,...sodišče je odločilo nam v prid, denarja pa še vedno ni. Nekaj v naši zakonodaji ni tako kot bi moralo, ker smo dejansko naredili vse, kar uradno lahko. Neuradno pa bi moral priti z pištolo do njega in mu jo držati v glavo, dokler ne dobim denarja nakazanega, vsaj sodeč po tem, kar smo doživeli skozi leta. Dobro v vsem tem je le, da imamo svoje roke in da obstajajo pridni delodajalci, ki znajo ceniti pridne roke. maxxa, Mavti, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 6 minutami, Arzen pravi: Negiral ne? Niti ne. Da sem bolj direkten, SCT je tisti, ki je naročil dela, ki smo jih opravili, denarja pa nikoli videli. Dars je potrdil, da je plačal. Zakaj bi rekel, da imam slabe izkušnje z Darsom, če jih nimam? Sem pa istega mnenja glede samega načina poslovanja kot si sam napisal, Država je tista, ki ščiti take barabije in dejansko prirejajo zakone sebi v prid in postavljajo svoje ljudi. Vidim primere, da ko je na oblasti določena stranka, da se to v občini zelo pozna. Naša bivša firma je imela največ dela, ko je bil SDS v koaliciji, kakšne veze ima direktor z nekom iz te stranke, nimam pojma. Danes so v stečaju, direktor pa odprl novo firmo, zaposlil 30 Albancev, odpustil vse dozdajšnje delavce, vse prepisal na ženo. Vozi se lepo z A8, ima jahto,...itd itd...v našem koncu se že ve, k njemu nikar v službo, ne dobiš plačanega regresa, nadur,...ne rečem, ko je firmi "laufalo" smo imeli lepe plače. Vsi ti, ki smo bili odpuščeni. nismo videli nobenega denarja do danes (pa je minilo že nekaj let). Kaj je to odpravnina, kje so dolžne nadure, regresi,...sodišče je odločilo nam v prid, denarja pa še vedno ni. Nekaj v naši zakonodaji ni tako kot bi moralo, ker smo dejansko naredili vse, kar uradno lahko. Neuradno pa bi moral priti z pištolo do njega in mu jo držati v glavo, dokler ne dobim denarja nakazanega, vsaj sodeč po tem, kar smo doživeli skozi leta. Dobro v vsem tem je le, da imamo svoje roke in da obstajajo pridni delodajalci, ki znajo ceniti pridne roke. nisem pozorno ukapiral besed "denar je pa pobrala firma vmes" .. sedaj kapišim da niste dobili nič.. barabija je bila kar vsestranska - večina celo dodobra dogovorjena .. kam je odtekel denar pa verjetno ne bomo nikoli izvedeli ker smo "demokratična pravna država" v kateri dobesedno letijo glave vpletenih , če katera le pomisli samo pri sebi , da bi kaj obelodanila .. in napiše se "s pištolo" .. če uporabljaš "z" morš napisat "revolverjem" .. maxxa in zoranko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 2 minutami, thumper pravi: in napiše se "s pištolo" .. če uporabljaš "z" morš napisat "revolverjem" .. Sem hotel napisati nekaj drugega, a je bilo prehudo, pa sem popravil. K me kar prime sveta jeza, ko se spomnim na tega direktorja. Je pa zanimivo, da se nekomu bolj splača izčrpati firmo, izigrati upnike in odpreti novo firmo, kot pa da špila dobro in fer firmo (kar tudi je bila nekaj, sicer kratkih, let). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 16 urami, maus pravi: kokr si zdele zavijou ... so ornk ovinki Ne Gorenci so šparovni pa so asvalt naravnost vlekl.Tko,da kkšn kolenčkanje odpade. Matej207 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 moje mnenje je , da firma , ki ima do dobaviteljev ali izvajalcev odprte zapadle postavke ni uspešna firma ..med take štejem tudi našo "državo" , ki je capo di banda vseh teh neplačniških manipulacij .. C eagle, ...., SF in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 13 urami, Borutt pravi: Si pogledal levo in desno ? Menda te čakajo. Spet. ni blo civilnih opazovalcev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 2 urami, Arzen pravi: Negiral ne? Niti ne. Da sem bolj direkten, SCT je tisti, ki je naročil dela, ki smo jih opravili, denarja pa nikoli videli. Dars je potrdil, da je plačal. Zakaj bi rekel, da imam slabe izkušnje z Darsom, če jih nimam? Sem pa istega mnenja glede samega načina poslovanja kot si sam napisal, Država je tista, ki ščiti take barabije in dejansko prirejajo zakone sebi v prid in postavljajo svoje ljudi. Vidim primere, da ko je na oblasti določena stranka, da se to v občini zelo pozna. Naša bivša firma je imela največ dela, ko je bil SDS v koaliciji, kakšne veze ima direktor z nekom iz te stranke, nimam pojma. Danes so v stečaju, direktor pa odprl novo firmo, zaposlil 30 Albancev, odpustil vse dozdajšnje delavce, vse prepisal na ženo. Vozi se lepo z A8, ima jahto,...itd itd...v našem koncu se že ve, k njemu nikar v službo, ne dobiš plačanega regresa, nadur,...ne rečem, ko je firmi "laufalo" smo imeli lepe plače. Vsi ti, ki smo bili odpuščeni. nismo videli nobenega denarja do danes (pa je minilo že nekaj let). Kaj je to odpravnina, kje so dolžne nadure, regresi,...sodišče je odločilo nam v prid, denarja pa še vedno ni. Nekaj v naši zakonodaji ni tako kot bi moralo, ker smo dejansko naredili vse, kar uradno lahko. Neuradno pa bi moral priti z pištolo do njega in mu jo držati v glavo, dokler ne dobim denarja nakazanega, vsaj sodeč po tem, kar smo doživeli skozi leta. Dobro v vsem tem je le, da imamo svoje roke in da obstajajo pridni delodajalci, ki znajo ceniti pridne roke. Borutta pa Mausa vpraši ...pri nas je vse v najlepšem redu , raja je problem raja....... sam ne vem točno kje živita , ker na zemlji očitno ne . No in tukaj se moje jokanje in država prične ..............men skoraj zapor za neprivezan varnostni pas , za nekoga , ki ne plačuje z zakonom določene plače , odpravnine , itd pa je Audi A8 .......pri nas je vse v najlepšem redu sam kaj ko jih vedno po grbi dobi en te isti ......mali človek , ki se prebija z delavsko mezdo ..........kdo brani državne institucije .............prisesani na sesek in z dvemi levimi ter solidno plačo ! Eno par takih ki jih je opisal Arzen bi bilo treba podučiti s tonfo, a kaj , ko jih ščiti prav policija in zakoni ki so si jih napisali sami ..... maus, DAMI34, C eagle in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Borutta pa Mausa vpraši ...pri nas je vse v najlepšem redu , raja je problem raja....... sam ne vem točno kje živita , ker na zemlji očitno ne . No in tukaj se moje jokanje in država prične ..............men skoraj zapor za neprivezan varnostni pas , za nekoga , ki ne plačuje z zakonom določene plače , odpravnine , itd pa je Audi A8 .......pri nas je vse v najlepšem redu sam kaj ko jih vedno po grbi dobi en te isti ......mali človek , ki se prebija z delavsko mezdo ..........kdo brani državne institucije .............prisesani na sesek in z dvemi levimi ter solidno plačo ! Eno par takih ki jih je opisal Arzen bi bilo treba podučiti s tonfo, a kaj , ko jih ščiti prav policija in zakoni ki so si jih napisali sami ..... Sem že pojasnil, organi pregona so dorasli........ preganjanju malih objestnih prekrškarjev. to je njihov skrajni domet. Pas, manjkajoč flajšter, varnostna....kaj češ lepše. Euro na euro, palača. Gonca, Kmet2, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Borutta pa Mausa vpraši ...pri nas je vse v najlepšem redu , raja je problem raja....... sam ne vem točno kje živita , ker na zemlji očitno ne . No in tukaj se moje jokanje in država prične ..............men skoraj zapor za neprivezan varnostni pas , za nekoga , ki ne plačuje z zakonom določene plače , odpravnine , itd pa je Audi A8 .......pri nas je vse v najlepšem redu sam kaj ko jih vedno po grbi dobi en te isti ......mali človek , ki se prebija z delavsko mezdo ..........kdo brani državne institucije .............prisesani na sesek in z dvemi levimi ter solidno plačo ! Eno par takih ki jih je opisal Arzen bi bilo treba podučiti s tonfo, a kaj , ko jih ščiti prav policija in zakoni ki so si jih napisali sami ..... mi smo edina država, ki mora podizvajalcem plačevati neposredno ... tujci ki je javljajo na razpise samo nardijo ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Zakaj za vsak šmorn krivite policaje? Kaj naj naredi policaj, če je sodišče odločilo, da sem upravičen do vsega, kar mi je delodajalec dolžan, hkrati pa ne morem do tega denarja. Tu jaz krivim zakone, ki so napisani tako, da se lahko upnike izigra. Pri tem policaj nima nič. Maus, edino pravilno je tako, da se plačuje podizvajalcem, saj so se npr. tudi v Avstriji razpasli raznorazni posredniki, ki pobašejo denar. Najbolj žalostno pa je, da so večinoma spet Slovenci. GoBobi, maus, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 1 minuto, Arzen pravi: Zakaj za vsak šmorn krivite policaje? Kaj naj naredi policaj, če je sodišče odločilo, da sem upravičen do vsega, kar mi je delodajalec dolžan, hkrati pa ne morem do tega denarja. Tu jaz krivim zakone, ki so napisani tako, da se lahko upnike izigra. Pri tem policaj nima nič. Maus, edino pravilno je tako, da se plačuje podizvajalcem, saj so se npr. tudi v Avstriji razpasli raznorazni posredniki, ki pobašejo denar. Najbolj žalostno pa je, da so večinoma spet Slovenci. Pa en more biti kriv ....kaj naj bom jaz ..... DAMI34, solorider, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Pa en more biti kriv ....kaj naj bom jaz ..... Med drugim ja. Namest da kle udarjaš po policajih, pejd pa enga v realnem lajfu kresni. Zaradi vas tukaj se vsakič ko se peljem proti Primorski bojim, da me bo ustavil dežurni forumaški policaji, ker bom ziher ježa fasal. Pepos in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Pravkar, Arzen pravi: Med drugim ja. Namest da kle udarjaš po policajih, pejd pa enga v realnem lajfu kresni. Zaradi vas tukaj se vsakič ko se peljem proti Primorski bojim, da me bo ustavil dežurni forumaški policaji, ker bom ziher ježa fasal. Tud to sm že naredil , sam se ne splača , lepa položnica , pa še nabunkali so me v bunkerju .....seveda več njih , ne tisti ki jih je dobil po repu .......ne vozi se proti Primorski , če se ne misliš vozit po pravilih Pa zase se brigi , maš dost dela za tisto tvojo plavutko za obut dobit , ne se pa z mano ukvarjat pa smo v temi z naslovom nabijanje ....štekaš al narišem .... in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Tud to sm že naredil , sam se ne splača , lepa položnica , pa še nabunkali so me v bunkerju .....seveda več njih , ne tisti ki jih je dobil po repu .......ne vozi se proti Primorski , če se ne misliš vozit po pravilih Pa zase se brigi , maš dost dela za tisto tvojo plavutko za obut dobit , ne se pa z mano ukvarjat pa smo v temi z naslovom nabijanje ....štekaš al narišem Mam že plavutko, slabo to spremljaš Ti se raj podvizi k se oblačiš k želvak...leta al nezainteresiranost za vožnjo? Daj nariši, da ocenim. C eagle in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 9 minutami, Arzen pravi: Med drugim ja. Namest da kle udarjaš po policajih, pejd pa enga v realnem lajfu kresni. Zaradi vas tukaj se vsakič ko se peljem proti Primorski bojim, da me bo ustavil dežurni forumaški policaji, ker bom ziher ježa fasal. sej je prav da te ustavi, ti si po defoltu potencialni prekrškar Kmet2, maus in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 4 minutami, Arzen pravi: Mam že plavutko, slabo to spremljaš Ti se raj podvizi k se oblačiš k želvak...leta al nezainteresiranost za vožnjo? Daj nariši, da ocenim. .... in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Pa en more biti kriv ....kaj naj bom jaz ..... Si pač kurji tat! Bodi tajkun, če si lahko? maus, Pepos, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Ob 28. 12. 2016 at 9:30, bambi61 pravi: Ne lapaj če ne poznaš resnice!!Vozil je registriran enduro motor in da ,bil je moj prijatelj! Škoda da se kaj več ne pove o nezgodi. Mogoče v smeri nepripete čelade, "0.0" v krvi. In da ne bo pomote, ravno ležeči policaj ga je vrgel, ki je tam vemo zakaj. Zdaj pa 1,2,3 po meni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 48 minutami, Snecer pravi: Škoda da se kaj več ne pove o nezgodi. Mogoče v smeri nepripete čelade, "0.0" v krvi. In da ne bo pomote, ravno ležeči policaj ga je vrgel, ki je tam vemo zakaj. Zdaj pa 1,2,3 po meni... Grrrr, vau, vau, vauuuuuuu, grrrrrrrrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Podoben dogodek danes. http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/crni-cetrtek-na-cestah-vzel-se-eno-zivljenje Citiraj »Pravkar smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Lembergu. Po prvih podatkih je na kraju nesreče podlegel voznik motornega kolesa cross izvedbe,« je sporočila tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 Postavlja se vprašanje; so bili krivi konji ali osel ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Postavlja se vprašanje; so bili krivi konji ali osel ? Kaj pa kombinacija obeh ti ki znaš tako dobro vse povezat iz različnih vidikov in z veeeliko izkušnjami ......pravi si ti detektiv SF, solorider, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 30, 2016 Deli Objavljeno December 30, 2016 tolk kolkr ima izkušenj bi lahko šel še malo v privatniške vode .. Kmet2, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 30, 2016 Deli Objavljeno December 30, 2016 pred 13 minutami, thumper pravi: tolk kolkr ima izkušenj bi lahko šel še malo v privatniške vode .. tudi pri vedeževanju bi bil dober! Bmflar, thumper, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se