Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
jebeš grobnik, dirkališče je za pussije, ni ga večjega užitka ko ti nasproti pripele šlepar ali ko je na cesti olje, pesek itd...tukaj se kalijo pravi motoristi, ne pa na nekih dirkališčih ko ti itak nima kaj bit...

ko me srečaš na cesti, se me ne smeš dotaknit, lahko pa plačaš pir :D

Dam za pir, če mi pokažeš kako se konkretno razbiješ na šleparju. Sej ti si prekaljen motorist. Ti to znaš. Pa ker sem bolj med butastimi bi želel čim bolj nazoren prikaz :grim

Objavljeno
Dam za pir, če mi pokažeš kako se konkretno razbiješ na šleparju. Sej ti si prekaljen motorist. Ti to znaš. Pa ker sem bolj med butastimi bi želel čim bolj nazoren prikaz :grim

dam tut jst :grim ,k sm že skor str ata :xx:

Objavljeno
gustek žal ne bo nič kruha in iger, tebi pa predlagam da pospraviš motor v kot in osedlaš konja...tam boš še najbolj varen

a zej si se pa usral? ma ne no ... ti si najjači frajer daleč naokoli .... takim ni nič hudega če pobožajo šleper ... res ne ...

Pa ne gre se zarad varnosti ... sploh me boli kurac za tvojo ... bolj me pizdi ker je treba takim žnodravcem potem prek socialne plačevat mesece rehabilitacij, dohtarje, negovalce, zdravilišča in še kaj ... pa bog ne daj da še kakšnega nedolžnega zraven potegne.

Če boš videl šlepar in boš videl da ne gre mimo ... nima smisla bremzat ... dej še na gas ... boš večji frajer ... garantiram

Objavljeno
a zej si se pa usral? ma ne no ... ti si najjači frajer daleč naokoli .... takim ni nič hudega če pobožajo šleper ... res ne ...

Pa ne gre se zarad varnosti ... sploh me boli kurac za tvojo ... bolj me pizdi ker je treba takim žnodravcem potem prek socialne plačevat mesece rehabilitacij, dohtarje, negovalce, zdravilišča in še kaj ... pa bog ne daj da še kakšnega nedolžnega zraven potegne.

Če boš videl šlepar in boš videl da ne gre mimo ... nima smisla bremzat ... dej še na gas ... boš večji frajer ... garantiram

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

finally someone with a brilliant proposal...

Objavljeno (popravljeno)
alo, da te neo v križu vtrgalo, pa malo si prepozna...molitev se konča ob sončnem zahodu.... :D

da ti nau pamet skoz rit vn butnla...aja sm ateistka tk da... :krneki:

Popravljeno . Popravil johanca
Objavljeno
pol pa nevem kaj se tolko pripogibaš :D

skrbim za flexibilnost svojih medeničnih mišic :rolleyes:

Objavljeno
skrbim za flexibilnost svojih medeničnih mišic :rolleyes:

za to se ni treba prepogibat, lahko prideš k meni pa to opraviš v jahalnem položaju in boš združila prijetno s koristnim :D

Objavljeno
za to se ni treba prepogibat, lahko prideš k meni pa to opraviš v jahalnem položaju in boš združila prijetno s koristnim :D

eh kokr se bom na teb natelovadla.... mislm,pustva malenkosti :rolleyes:

Objavljeno
eh kokr se bom na teb natelovadla.... mislm,pustva malenkosti :rolleyes:

se strinjam, preidiva k dejanjem :kva2:

Objavljeno
se strinjam, preidiva k dejanjem :kva2:

a kr kuj??? :unsure: kja pa predigra?!?!?!?!

:unsure: :blink: :?

Objavljeno (popravljeno)
a kr kuj??? :unsure: kja pa predigra?!?!?!?!

:unsure: :blink: :?

ko je sila je sila, ni romantike, zgolj prvinskost .)

Popravljeno . Popravil baksuz
Objavljeno (popravljeno)
:topic:

Nehajta smetit v tej temi.

hvala

ti ne znaš prebrat naslova teme: cestno črno sivo nabijanje...če ne gre v živo, pač z johanco virtualno skrbima za zdravje :D

Popravljeno . Popravil baksuz
Objavljeno
ti ne znaš prebrat naslova teme: cestno črno sivo nabijanje...če ne gre v živo, pač z johanco virtualno skrbima za zdravje :D

ko bosta virtualno poskrbela za zdravje, me lahko johanca pokliče.....gsm v profilu.....bolj sem za zdravljenje " v živo"..

Objavljeno
A je to... :kva2:

na koncu posnetka, ko se avti vozijo iz predora se prav lepo vidi kak babo fukne :o

Objavljeno
Hrvati, ko hrvati...

To je najbolj važno napisat ja, sploh, ker si prepričan, da ni noben turist bil vmes... Brihtna tvoja buča slovenska, polna predsodkov, kompleksov in takšne-drugačne neutemeljene mržnje...

Objavljeno
To je najbolj važno napisat ja, sploh, ker si prepričan, da ni noben turist bil vmes... Brihtna tvoja buča slovenska, polna predsodkov, kompleksov in takšne-drugačne neutemeljene mržnje...

In se mogoče ni dogajalo na Hrvaškem, al kako? :evilgrin:  Hrvati, ko Hrvati...... :whistle:  Mržnja pa ne vem kje je :rolleyes:  

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

No ja...

ne vem zakaj imam občutek, da tisti,ki zagovarjajo in se delajo heroje z vožnjo na full imajo

motorje samo kot nadomestek prekratkega "oneta". Pač morajo pokazat kako so cool in oh in sploh na drug način. :grim

Verjetno bi bile tudi deklice zadovoljne, da bi na "cilj" prispeli malo kasneje kor sicer. :?

Da sploh ne omenjam, kdo se lahko pripelje nasproti (pa ravno takrat, ko lovijo sekunde).Ko pa se zlimajo jim voznik avtomobila izsili prednost?! No ja tudi to se včasih zares zgodi.

Vsem tzistim pa, ki zagovarjajo previdnost in predvidljivo vožnjo pa še veliko vžitkov na jeklenem konjičku. :worship:

Objavljeno
Hrvati, ko hrvati...

Jaz bi se bolj diplomatsko izrazil, budale na hrvaškem.... :evilgrin:

Objavljeno

največji đek je uni ki umakne zaporo in gre lepo cela kolona skozi za njim.... :worship:

Objavljeno

Vsaka čast :worship: zaprla se je tema :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sory zletal mi je PRST!

Objavljeno

Here we go again :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!