Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

Lahko probamo na Grobniku, če boš vozil Mitas

Kaj imaš proti Mitas ??

Jaz vozim z njimi na Grobniku ?.

Objavljeno
Pravkar, KARMEN1 pravi:

Kaj imaš proti Mitas ??

Jaz vozim z njimi na Grobniku ?.

Jaz vozim Mitas :) miško se jezi na njih.

Koliko imaš čas na Grobniku?

Objavljeno

Ne vozim na čas, ker grem vedno na vodeno vožnjo.

Če pa bi se odločila trenirat, bi kupila eno staro R6 in jo imela samo za pisto.

Nima smisla drajsat pisto z motorjem, ki ni prav za ta namen.

To razmišljam za naslednjo sezono.

Objavljeno
pred 21 minutami, KARMEN1 pravi:

Ne vozim na čas, ker grem vedno na vodeno vožnjo.

Če pa bi se odločila trenirat, bi kupila eno staro R6 in jo imela samo za pisto.

Nima smisla drajsat pisto z motorjem, ki ni prav za ta namen.

To razmišljam za naslednjo sezono.

Pol se je skor boljše ti po Jadranki vozit, se več naučiš... :) 

Objavljeno (popravljeno)
8 hours ago, DAMI34 said:

ja in, a koga oviram? :P

Ne se tok sekirat. (različne kamere, različni koti, različno izrojena perspektiva.)

Veš fizika nas uči, da 2 predmeta (dodajam besedo HKRAT, ker sem jo pozabil) ne moreta biti na istem mestu. Tako da, še mal slik za glodat, en in isti ovinek. 1 predmet ne dva..teoretično bi lahko bil tut na drugi strani :P (vse pozimi)

15284986_1234058536663696_48138949726246333_n.jpg.76d7a19e3562fac7767e44b69601291b.jpg

1502388_764397886963099_7706260253557310339_o.thumb.jpg.a96c7ef8b4339416dab7c188f7e58ea9.jpg

15319273_1234058569997026_8627616895885228680_n.jpg.328d99e8a336705bc2148e0a53732724.jpg

no v bistvu, odkar sem šel na tečaj, pa pojedel 2 porcije pasulja mi gre mnogo bolje. Vsaj svojo stran zadanem :P

18699468_1408021975934017_7565138467078780976_o.thumb.jpg.e888bc68672ba692d07efde2b6fa3e32.jpg

tako, zdej sm pa izčrpan, in materiala tudi nimam več, za se nabijat.

Jadranka ni samo tišanje čez wawinke, čeprav paše, jadranka je uživancija čez vsak ovinek, raziskovanje zalivčkov, Velebita itd..

Po pisanju in po lajkih sodeč izgleda da nas je tukaj 5 čudakov ki nismo nikoli sedli na :bike:   :rolleyes:Fino bi blo odpret še eno temi čudaki :lol1::beer2:

Popravljeno . Popravil Spasku
Objavljeno
Pravkar, Spasku pravi:

Po pisanju in po lajkih sodeč izgleda da nas je tukaj 5 čudakov ki nismo nikoli sedli na :bike:   :rolleyes:Fino bi blo odpret še eno temi čudaki :lol1::beer2:

sej jo lahko, nihče ne brani.

Objavljeno
pred 4 minutami, Snečer pravi:

Pol se je skor boljše ti po Jadranki vozit, se več naučiš... :) 

Niti slučajno!

Na Jadranki so hitrosti veliko nižje......čeprav moje niso ?............

Eno je drajsat po Jadranki, v prometu, vse drugo pa voziti po zelo hitri pisti, vodi pa te motorist, ki tekmuje. Ni primerjave!

Objavljeno
10 minutes ago, KARMEN1 said:

Em, tvoje hitrosti na jadranki niso nizje kot na Grobniku? Hm.... ;)

Objavljeno
12 minutes ago, KARMEN1 said:

To ste šli pa res počasi na Grobniku.. al si pa ti malo utrgana. Kupi nazaj NC750!

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 6 minutami, KARMEN1 pravi:

Niti slučajno!

Eno je drajsat po Jadranki, v prometu, vse drugo pa voziti po zelo hitri pisti, vodi pa te motorist, ki tekmuje. Ni primerjave!

na, še en diujak :P

Pravkar, XTR pravi:

To ste šli pa res počasi na Grobniku.. al si pa ti malo utrgana. Kupi nazaj NC750!

jest že dolgo pravim, da tisti na Z900 si diujaki :P

Pravkar, jvalant pravi:

a je tok težko verjet? Turistična na Grobniku (za normalne voznike) je podobna malce bolj živahni na jadranki...ja vem...dolg spisek za/proti in podobno boš napisal :P

Objavljeno
12 minutes ago, DAMI34 said:

a je tok težko verjet? Turistična na Grobniku (za normalne voznike) je podobna malce bolj živahni na jadranki...ja vem...dolg spisek za/proti in podobno boš napisal :P

Povprečje 120 km/h? :hmm: 

Objavljeno
pred 21 minutami, jvalant pravi:

Če imaš tak moped, da ga povsod tiščiš do konca, ni problem...tudi z APN ne bi bilo razlike :)

Objavljeno
pred 6 minutami, XTR pravi:

Povprečje 120 km/h? :hmm: 

nope povprečje 92km/h Wajdušna- Pakla. Torej že mora letet, pa na odprtih ravnih delih nikol čez 130-140 km/h. Vključujoče promet in prehitevanja in brez kazni, se pravi, radarji in omejitve v mestih/vaseh dobrih 55 po števcu.

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

delam več stvari hkrati, nabijam, vpisujem naročila, težim strankam..bla bla

Itak je brezvezno vse skupaj, naj končno že sprostijo občine, no ja upam da bodo tja do maja :(

do septembra.. 

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

le kaj bo otrok :P

polcaj.. nima druge opcije ubožček..

pred 3 urami, maus pravi:

zaenkrat ;) ... poznam primere, ko placa zmanjka za dva v ovinku ;) 

in ja .. ne maram se s takimi vozit ;) 

pol me ne prehitevat v ovinku :P

pred 44 minutami, KARMEN1 pravi:

Niti slučajno!

so pa na kalu tvoje hitrosti višje ..  :P

še dobr da ne gledam v špegu in se ne umikam ampak zapiram .. kaj bi blo če mene nebi blo na cest.. kdo b diujake in diujakinje umirjal???

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

so pa na kalu tvoje hitrosti višje ..  :P

še dobr da ne gledav v špegu in se ne umika ampak zapiram .. 

js sm tut reku, baba je hudič na 2 kola :P

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

nope 92km/h Wajdušna- Pakla. Torej že mora letet, pa na odprtih ravnih delih nikol čez 130km7h. Vključujoče promet in prehitevanja.

Vsaj pol poti po nasprotnem pasu ? 

Objavljeno
Pravkar, XTR pravi:

Vsaj pol poti po nasprotnem pasu ? 

ne, pravzaprav nič..no razen prehitevanj. Že objavljeno v vtisih. Oziroma v jadranki.

Objavljeno (popravljeno)

Primerjat Grobnik pa Jadranko. Sej zemlja je isto okrogla k luna, torej lahko gor zivim?

Bedasta primerjava do konca.

Pa se neki. Tudi stil voznje je na pisti in cesti drugacen, pa tudi ce so podobne hitrosti, na cesti ni potrebe po naziganju na 12-13k obratov sred ovinka.. 

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

nope povprečje 92km/h Wajdušna- Pakla. Torej že mora letet, pa na odprtih ravnih delih nikol čez 130-140 km/h. Vključujoče promet in prehitevanja in brez kazni, se pravi, radarji in omejitve v mestih/vaseh dobrih 55 po števcu.

Tole se ne ujema ravno s tvojimi 30 minutami od Karlobaga do Paklenice...

Ob 13. 8. 2019 ob 8:55, DAMI34 pravi:

No spust z ac v Senj kar traja, sploh sedaj, ko je gneča, kar dodaj 30-45 minut

Stari grad - Karlobag 30 minut, Karlobag -senj 1 ura, po stari cesti, nekje lagano sportski, torej zaokrožimo na 2 uri posedanje Senj. 

Objavljeno
49 minutes ago, DAMI34 said:

Zakaj bi bilo tezko verjeti? Na koncu je bil pomezik. Napisal sm isto kot XTR: Al se pocasi pajsa po Grobniku , al pa punca po mosko pozene... (in skoraj nihce se ne pajsa prov pocasi po Grobniku) :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 5 minutami, jvalant pravi:

Zakaj bi bilo tezko verjeti? Na koncu je bil pomezik. Napisal sm isto kot XTR: Al se pocasi pajsa po Grobniku , al pa punca po mosko pozene... (in skoraj nihce se ne pajsa prov pocasi po Grobniku) :)

nis vidu u živo? ta baba je tak kerlc.. 

• Haha 3
Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

dvomim, da z z900 "riše" po ovinkih

tisto je muški premium nivo

zakaj pa z 900 nebi mogel risat po ovinkih?? jaz sem to naredil na jadranki z 865 .. kar nekajkrat rjava črta..

• Haha 3
Objavljeno

Vodena po Grobniku se nikakor ne more primerjati z živahno po Jadranki.

Če lahko jaz po ravnici poženem do 180, pa sem veliko počasnejša od fantov na cestakih, kje bi po Jadranki imela to možnost? In ja, v skupini sem med počasnejšimi, predvsem zadnjih nekaj krogov.

Pa tudi vožnja v ovinke je veliko hitrejša, zaradi pravilnega nagiba ovinkov in dobrega asfalta.

Tukaj čas ni pomemben, če ne treniraš ali tekmuješ. Pomembno je pravilno zajemanje ovinkov (tukaj ni črte ???), vstop v ovinek, izstop iz njega, pridobivanje hitrosti na ravnem, ter priprava in vstop v drugi ovinek. 

In prav na pisti se zelo očitno in takoj opazi, za koga bi bilo bolj koristno, da z motorjem raje ne bi šel na cesto ?.

Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

zakaj pa z 900 nebi mogel risat po ovinkih?? jaz sem to naredil na jadranki z 865 .. kar nekajkrat rjava črta..

pred 1 minuto, KARMEN1 pravi:

Vodena po Grobniku se nikakor ne more primerjati z živahno po Jadranki.

Če lahko jaz po ravnici poženem do 180, pa sem veliko počasnejša od fantov na cestakih, kje bi po Jadranki imela to možnost? In ja, v skupini sem med počasnejšimi, predvsem zadnjih nekaj krogov.

Pa tudi vožnja v ovinke je veliko hitrejša, zaradi pravilnega nagiba ovinkov in dobrega asfalta.

Tukaj čas ni pomemben, če ne treniraš ali tekmuješ. Pomembno je pravilno zajemanje ovinkov (tukaj ni črte ???), vstop v ovinek, izstop iz njega, pridobivanje hitrosti na ravnem, ter priprava in vstop v drugi ovinek. 

In prav na pisti se zelo očitno in takoj opazi, za koga bi bilo bolj koristno, da z motorjem raje ne bi šel na cesto ?.

v videu z lahkoto wheeli in 200+

:)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!