KARMEN1 Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 In ti meni predlagaš, naj grem tako vozit po Jadranki ?? thumper 1
Snečer Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 Pravkar, KARMEN1 pravi: In ti meni predlagaš, naj grem tako vozit po Jadranki ?? tudi če bi hotla, ne bi šlo
KARMEN1 Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 No, saj ne bi niti nikoli probala. Lahko pa bi na Grobniku ?. Seveda ne z zjčkom ☺.
Snečer Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 isti mudjel pred tem na grobniku na jadranki mu bolj leti thumper 1
Snečer Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 nekako se njegovi posnetki potem končajo...
thumper Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 14 minutami, KARMEN1 pravi: In prav na pisti se zelo očitno in takoj opazi, za koga bi bilo bolj koristno, da z motorjem raje ne bi šel na cesto ?. hvala karmen.. zdej sem začel razmišljat da če grem na grobnik grem samo z apn4 ..da se ne blamiram direktno.. KARMEN1 1
Grut Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pizda no,zdej ste me čist zjebal s temi slikcami in videi....ne štekam vas kaj ste z njimi hotl pokazat/povedat....kako se vozi po jadranki al kako se NE,...kar moje lajične uče vidjo na teh videih je ... en tip brez tablce,2 tipa neki čudn vijugata pred vstopom v uvink,neki tipou po nasprotnem pasu v uvink....da o linijah vstopa v uvink sploh ne govorim...edino ena slika lepo pokaže lepo izpeljan uvinkc .... ajm zmedn na čist .... KARMEN1, ligenjček in DAMI34 3
XTR Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 50 minutes ago, DAMI34 said: ne, pravzaprav nič..no razen prehitevanj. Že objavljeno v vtisih. Oziroma v jadranki. Eh, pol pa že nisi tak frajer... kot se delaš na tem forumu. 20 minutes ago, KARMEN1 said: Vodena po Grobniku se nikakor ne more primerjati z živahno po Jadranki. Če lahko jaz po ravnici poženem do 180, pa sem veliko počasnejša od fantov na cestakih, kje bi po Jadranki imela to možnost? In ja, v skupini sem med počasnejšimi, predvsem zadnjih nekaj krogov. V zadnjih krogih se šele malo odpira gas..., prvi trije so bolj za ogrevanje. Pa začni trenirati kje drugje, na kakšni malo počasnejši progi. Grobnik je zame prehiter za učenje tehnike... KARMEN1 1
Snečer Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 muško več na levem pasu pa niti ne vozi na obratih za pogledat kako on spelje vse ovinke po levi, "zanimivo" Pravkar, XTR pravi: Eh, pol pa že nisi tak frajer... kot se delaš na tem forumu. V zadnjih krogih se šele malo odpira gas..., prvi trije so bolj za ogrevanje. Pa začni trenirati kje drugje, na kakšni malo počasnejši progi. Grobnik je zame prehiter za učenje tehnike... ti tak pelješ a ne, ko tale na r1 DAMI34 1
KARMEN1 Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 10 minutami, XTR pravi: Eh, pol pa že nisi tak frajer... kot se delaš na tem forumu. V zadnjih krogih se šele malo odpira gas..., prvi trije so bolj za ogrevanje. Pa začni trenirati kje drugje, na kakšni malo počasnejši progi. Grobnik je zame prehiter za učenje tehnike... Lindau ring mi je predaleč ?. Raje bom kar na Grobniku nadaljevala ?. pred 16 minutami, Grut pravi: pizda no,zdej ste me čist zjebal s temi slikcami in videi....ne štekam vas kaj ste z njimi hotl pokazat/povedat....kako se vozi po jadranki al kako se NE,...kar moje lajične uče vidjo na teh videih je ... en tip brez tablce,2 tipa neki čudn vijugata pred vstopom v uvink,neki tipou po nasprotnem pasu v uvink....da o linijah vstopa v uvink sploh ne govorim...edino ena slika lepo pokaže lepo izpeljan uvinkc .... ajm zmedn na čist .... Če mene vprašaš, tukaj kažejo, kako se NE ??? Grut 1
XTR Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 11 minutes ago, Snečer said: ti tak pelješ a ne, ko tale na r1 Danes v tej temi. Na cesti pa manjka nekaj konjičkov... thumper, Grut in Snečer 1 2
maus Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 douga bo ta zima DAMI34, Grut, Mavti in 3 others 6
Grut Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 3 minutami, KARMEN1 pravi: Lindau ring mi je predaleč ?. Raje bom kar na Grobniku nadaljevala ?. Če mene vprašaš, tukaj kažejo, kako se NE ??? no,hvala,vsaj nekdo deli moje mišlenje,.... 1 indijančka maš v dobrem pa 1 tableto omega 6 ... ligenjček in KARMEN1 2
XTR Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 2 minutes ago, maus said: douga bo ta zima Poleti v Planici so že konec tedna, nato pa akcija! Nč šparat... thumper, Grut in Mavti 1 2
maus Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 5 minutami, XTR pravi: Poleti v Planici so že konec tedna, nato pa akcija! Nč šparat... Letel bodo 26-28.3.2021 ... ta vikend bo samo svetovno prvenstvo
jvalant Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 (popravljeno) 58 minutes ago, Snečer said: dvomim, da z z900 "riše" po ovinkih tisto je muški premium nivo No ja, v moji druzbi je najhitrejsi motorist - bejba. Ji tezko sledim ze k se pocas pelje... Popravljeno December 7, 2020. Popravil jvalant KARMEN1 1
XTR Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 6 minutes ago, maus said: Letel bodo 26-28.3.2021 ... ta vikend bo samo svetovno prvenstvo Kompliciraš... postrgaj dol tisto snežinko z maske pa ne klič hudiča. Jaz že od marca čakam na začetek sezone... maus 1
maus Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 (popravljeno) pred 1 minuto, XTR pravi: Kompliciraš... postrgaj dol tisto snežinko z maske pa ne klič hudiča. Jaz že od marca čakam na začetek sezone... to ni snežinka.. to je znak za klimo Popravljeno December 7, 2020. Popravil maus ligenjček, DAMI34, thumper in 3 others 5 1
Snečer Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 9 minutami, jvalant pravi: No ja, v moji druzbi je najhitrejsi motorist - bejba. Ji tezko sledim ze k se pocas pelje... Enaka motorja vozita a ne tudi ona ne reši po jadranki z r6, tak pač je (ker je pametna)
jvalant Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 (popravljeno) 2 minutes ago, Snečer said: Enaka motorja vozita a ne tudi ona ne reši po jadranki z r6, tak pač je (ker je pametna) Pametna je res. Motor pa nima veze, je voznik urzah za zaostajanje, ne tehnika. Popravljeno December 7, 2020. Popravil jvalant
thumper Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 43 minutami, Grut pravi: pizda no,zdej ste me čist zjebal s temi slikcami in videi....ne štekam vas kaj ste z njimi hotl pokazat/povedat....kako se vozi po jadranki al kako se NE,...kar moje lajične uče vidjo na teh videih je ... en tip brez tablce,2 tipa neki čudn vijugata pred vstopom v uvink,neki tipou po nasprotnem pasu v uvink....da o linijah vstopa v uvink sploh ne govorim...edino ena slika lepo pokaže lepo izpeljan uvinkc .... ajm zmedn na čist .... vse res ..ni novega.. pred 24 minutami, Grut pravi: no,hvala,vsaj nekdo deli moje mišlenje,.... 1 indijančka maš v dobrem pa 1 tableto omega 6 ... karmen kup en poklc kamagre .. pred 14 minutami, jvalant pravi: No ja, v moji druzbi je najhitrejsi motorist - bejba. Ji tezko sledim ze k se pocas pelje... men na jadranki nihče ne more sledit ... k jim motorji crknajo pr tolk nizkih obratih.. pa lohk prašaš tud mausa - tud jawa ne dela pod tolk nizkimi... ups kawa .. Grut 1
jvalant Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 1 minute ago, thumper said: vse res ..ni novega.. karmen kup en poklc kamagre .. men na jadranki nihče ne more sledit ... k jim motorji crknajo pr tolk nizkih obratih.. pa lohk prašaš tud mausa - tud jawa ne dela pod tolk nizkimi... ups kawa .. Naa, Z Dukom ti zihr lahko... ma tolk kratke brzine, da mu pri 40 skor agregat razgon v prvi.. Grut 1
thumper Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 3 minutami, jvalant pravi: Naa, Z Dukom ti zihr lahko... ma tolk kratke brzine, da mu pri 40 skor agregat razgon v prvi.. od kje ti lažen podatek da jaz 40 gonm? ko smo šli iz paklenice so me na konc starigrada vsi in vese prehitel..maus je bil zadej..komej me je prehitu tolk mu je že cukal moped.. tvoj b se razpadu že sred starigrada.. maus in Grut 1 1
thumper Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 (popravljeno) @maus ane zdej po parih letih ti je smešno..takrt si bil pa čist bled a bo speljal al bo crknu.. če bi un k je tvoj moped kupu vedu kako je bil vožen .. Popravljeno December 7, 2020. Popravil thumper maus in Grut 1 1
maus Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 Pravkar, thumper pravi: @maus ane zdej po parih letih ti je smešno..takrt si bil pa čist bled a bo speljal al bo crknu.. ej sorči, ampak se res ne spomnem, da sem te cukajoče divjaško s 40 km/h prehitu Grut 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se