jvalant Objavljeno Maj 10, 2021 Deli Objavljeno Maj 10, 2021 5 minutes ago, maus said: nič ni narobe s njim .. pač sredi ovinka ogreva gume, da bo imel za naslednje ovinke ogrete gume ... kaj ni jasn tlele Ja in ko bo naslednji ovinek v drugo smer, pa mrzle gume na oni strani, kaj pa pol? Povej zdej, no! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2021 Deli Objavljeno Maj 10, 2021 pred 22 minutami, jvalant pravi: Ja in ko bo naslednji ovinek v drugo smer, pa mrzle gume na oni strani, kaj pa pol? Povej zdej, no! lej .. če nima mitask, pol je problem ... kaj naj ti rečem od lJ do Kala ležijo v vsakem ovinku fantje, ki nimajo ogretih gum ... če jih da doma na grelce, se zaradi vožnje po omejitvah, ohladijo ... in pol se valajo na vsakem tretjem ovinku (na prvem ogreva, na drugem kolenčka na tretjem pa z ohlajeno gumo u grmoule ) MiNa, KARMEN1, ligenjček in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 11, 2021 Deli Objavljeno Maj 11, 2021 Zato pa imam Mitas, ki so ogrete, ko obrnem ključ ??? kronik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 Ob 10. 5. 2021 ob 15:11, maus pravi: meni ni všeč, če se preveč umikajo .. naj se pelje po sredini svojega pasu in daje smerokaze, če misli kam zaviti... prepogosto se mi je zgodilo, k sm prihrumel oduzadi, da so se umikali ... vozili po bankinah in me peskali ... nekaj jih je tudi dol potegnilo z asfalta in potem cuknili, da si nazaj prišli.. prišli do kolesarja in potem problem, ker ga nispo prej opazili ... skratka .. naj se lepo peljejo po sredini svojega pasu in spremljajo kaj se dogaja na vozišču .. in to je to... pihnem ga lahko dol, kjerkoli želim Lahko tebi, ki imaš 100 konjev viška. thumper, maus in 3nity 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 4 urami, Kaldu pravi: Lahko tebi, ki imaš 100 konjev viška. nikol ni preveč .. preveč je edino ko miličniki pendrikajo ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 Hoj, miličnikov (žal) že 30 let ni več!!!!!!!! C eagle in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 @maus in @jvalant oba sta v zmoti..enostavno mi po 100m ravnine postane monotono..zato si naredim pač nekaj zavojev..Simple as That?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 5 minutami, Kaldu pravi: Hoj, miličnikov (žal) že 30 let ni več!!!!!!!! Glavno, da si razumel pred 2 minutami, Satao pravi: @maus in @jvalant oba sta v zmoti..enostavno mi po 100m ravnine postane monotono..zato si naredim pač nekaj zavojev..Simple as That?? pol pa se voz po zadnjem, ne pa da si z vijuganjem nabiraš kilometre, štekaš thumper in Satao 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 4 minutami, maus pravi: pol pa se voz po zadnjem, ne pa da si z vijuganjem nabiraš kilometre, štekaš a ni to prepovedano..objestna vožnja?? sicer mam pa krneki motor -BMW tako da ni potrebe km šparat.. thumper in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 14 minutami, Satao pravi: a ni to prepovedano..objestna vožnja?? sicer mam pa krneki motor -BMW tako da ni potrebe km šparat.. vijuganje po cesti je tudi objestna vožnja... mojega prijatelja je policaj ustavil, ker je mislu, da ga zajebava, ker je on s pištolo meru hitrost ... komi se je brez kazni zvleku thumper in Satao 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 36 minutami, maus pravi: vijuganje po cesti je tudi objestna vožnja... mojega prijatelja je policaj ustavil, ker je mislu, da ga zajebava, ker je on s pištolo meru hitrost ... komi se je brez kazni zvleku Ti maš res same čudne prijatelje?? C eagle, Mavti, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Ti maš res same čudne prijatelje?? vem prijatu moj Kmet2, ligenjček, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 2 urami, maus pravi: vijuganje po cesti je tudi objestna vožnja potemtakem so tudi miličniki objestni..??? jaz sam posnemam varuhe reda in miru..?♀️?..good guys..? IMG_9519.MOV Dadi, thumper, maus in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 5 minutami, Satao pravi: potemtakem so tudi miličniki objestni..??? jaz sam posnemam varuhe reda in miru..?♀️?..good guys..? IMG_9519.MOV če tako musko med vožnjo poslušaš, pol je upravičeno thumper, RobiRoberto, Satao in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 pred 32 minutami, maus pravi: če tako musko med vožnjo poslušaš, pol je upravičeno mah to ni nič..jaz še boljši cigumigu poslušam..??? notranc in Joker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 58 minutes ago, Satao said: potemtakem so tudi miličniki objestni..??? jaz sam posnemam varuhe reda in miru..?♀️?..good guys..? IMG_9519.MOV Ti tud nic ne ves, plava luc mu je crknla, pa tkole zavija, kot sirena... Onega pred sabo ustavlja. To je uraden postopek, tako da lahko! GoBobi, RobiRoberto, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 24, 2021 Deli Objavljeno Maj 24, 2021 https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/cez-igorja-kamion-zena-umrla-v-avtu/ maus in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 20 urami, Snečer pravi: https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/cez-igorja-kamion-zena-umrla-v-avtu/ Žal se pokaže le prvih nekaj vrstic, za ostalo pa je potrebno plačati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 https://www.regionalobala.si/novica/policijski-ogled-razkril-sokanten-potek-nesrece-v-brdih-motorist-iz-stojece-kolone-padel-naravnost-p maus, MARE 65 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 Kaj je tukaj šokantnega? Ustavil se je v koloni, prevrnil na levi bok, kamion pa je šel čez. To ja tragično, ne šokantno! Butci novinarski! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 2 urami, KARMEN1 pravi: Kaj je tukaj šokantnega? Ustavil se je v koloni, prevrnil na levi bok, kamion pa je šel čez. To ja tragično, ne šokantno! Butci novinarski! "šokanten" bo vzrok padca.. splet nesrečnih okoliščin ali pa slabost / kap.. na tak način je pobralo že veliko mlajših od mene ..v bistvu se ne sekiram več .. z vsakim dnem mi je življenje bolj všeč ..edin penzija se oddaljuje.. Rocky in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 Če prav vidim, je vozil GS-a. Precej visok motor. Jaz sem se v križišču prevrnil z mnogo nižjim, ker sem ga pač nagnil in ga nisem več zadržal. Morda je pri ustavljanju nerodno stopil dol ali ga kako drugače nagnil. Vsekakor tragično. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 9 minutami, Darko3g pravi: Če prav vidim, je vozil GS-a. Precej visok motor. Jaz sem se v križišču prevrnil z mnogo nižjim, ker sem ga pač nagnil in ga nisem več zadržal. Morda je pri ustavljanju nerodno stopil dol ali ga kako drugače nagnil. Vsekakor tragično. Če je stal za avtom, je moral biti že v bojni poziciji na levi strani, morda celo kakšna cik cak formacija. Ob desnem robu najbrž ne bi padel na levi pas... domnevam pač. GoBobi in KARMEN1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 Prva informacija je bila, da se je ustavil in šele kasneje zvrnil. Tam je zožanje in moraš biti precej pazljiv, ker kamjonisti uletijo iznenada. Potem se pa vzvratno vozi... ČE je bilo v tem primeru tako, ni imel kaj storiti. Gs ima težo nizko, pri zaviranju se ne posede + zavira tudi z zadnjo, poleg tega izkušen motorist..ne vem, po moje nič kriv. Boga otroka ? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 25, 2021 Deli Objavljeno Maj 25, 2021 pred 34 minutami, Snečer pravi: Če je stal za avtom, je moral biti že v bojni poziciji na levi strani, morda celo kakšna cik cak formacija. Ob desnem robu najbrž ne bi padel na levi pas... domnevam pač. do letos si zagovarja agresivnost sportakov.. do letos.. kaj pa zdaj? letos ? razmerje sportaki/ naked/ big "enduro"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se