UnionJack Objavljeno Januar 25, 2015 Opozori Objavljeno Januar 25, 2015 Yamaha ma dimenzijo gume 190/50 R17 evo, js pa pred nakupom kompleta s slikano dim. prodas? po kolk?
Ferrarist Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 (popravljeno) da vam bo malo bolj jasno: Igor si je zaželel eno zelo posebno vrečko za prospekte. Zato je na koncu preletel celo sejmišče še enkrat...no, ta čas pa je blo enim (blaaaaaazno) dolgcajt in so študirali kako bi poskrbeli za malo smeha. No, tako smo enega italjana z metzelerjevim kompletom ustavili in z njim zamenjali nalepke. Ko pa pridemo v avto in Igor zagleda nalepke na gumi..... neprecenljivo Popravljeno Januar 26, 2015. Popravil Ferrarist DAMI34, builder, Keiko in 6 others 9
Hornet Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 Redki imajo srečo, da jih z gumo nategnejo builder 1
igorkr Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 Upam da si sam ugotovil, da guma na sliki ni Metzeler Drugače pa ja. Neprecenljivi 2 sekundi Ja in gume sem že kupil ta prave in tudi pravilne dimenzije. Ferrarist, Zivnorc, UnionJack in 1 other 4
Nearrain Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 No. . . . . . a noben ni slikal tanove TDM? gasperX 1
Kingx Objavljeno Januar 28, 2015 Opozori Objavljeno Januar 28, 2015 Če je ostalo še kaj neodkritega, je tukaj več kot 250 fotografij razdeljenih v 4 galerije, splošno, caferacer, chopper in scrambler.... Še 1x link do fotogalerij ... tukaj! lpa igorkr, ciciban, izibajker in 5 others 8
izibajker Objavljeno Januar 29, 2015 Opozori Objavljeno Januar 29, 2015 Če je ostalo še kaj neodkritega, je tukaj več kot 250 fotografij razdeljenih v 4 galerije, splošno, caferacer, chopper in scrambler.... Še 1x link do fotogalerij ... tukaj! lpa Odlična fotoreportaža, dragocena tudi zato, ker obiskovalci povečini s sabo nismo imeli tapravih fotoaparatov....
ferek Objavljeno November 27, 2015 Opozori Objavljeno November 27, 2015 Hojla druščina,Leto je okrog in v organizaciji Brankota (MK Moliboga) in Fereka (MK Packenstein) ponovno vabim vse zainteresirane, da se udeležijo IZLETA v VERONO na http://www.motorbikeexpo.it/Torej razstavo in sejem motociklov in motoristične opreme.Poleg paše za oči in sedenja za marsikoga na sanjskih modelih, je to tudi edinstvena priložnost za ugoden nakup opreme.Odhod 23. januarja v zgodnjih jutranjih urah iz Koroške predvidoma 2 busov (Črna, Radlje) preko Velenja, Arje Vasi, Ljubljane...Potnike "pobiramo" sproti, na avtobusnih postajališčih. Prihod na sejmišče okrog 9. h. Malica. Ogled sejma. Odhod proti domu okrog 18. ure in prihod nekje okrog polnoči...CENA (48 € za 55 oseb; 53 € za 50 oseb; 58 € za 40 oseb) zajema prevoz, vstopnico za sejem in hrano (izdatna malica). Pijača na busu se plača, razen kar kdo prinese s sabo in "časti"! Prijave zbirama Ferek (MK Packenstein), in Branko (MK Moliboga), Prijava je edino 100% avans do zasedbe mest! PREDVIDENI ODHODI IZ ČRNA - 00,05 RADLJE - 00,05 VUZENICA - 00,20 MEŽICA - 00,15 PREVALJE - 00,25 RAVNE - 00,30 SLOVENJ GRADEC-01,00 VELENJE- 01,40 AC,ARJA V.- 02,00 AC, BARJE ali Ljubljana Dolgi most - 02,40 AC,R.KOMANDA - 03,10 Vabljeni in ne odlašat - busa se navadno zelo hitro napolneta! Interesenti me kontaktirajte na ZS. LP! Ferek
bvrb Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pozdravljeni forumaši! kupujem opremo zato me zanima kako je kaj z zalogo/izbiro opreme na sejmu v veroni in kakšni so popusti. mi lahko kdo pomaga, je bil kdo lani, predlani? lp,blaž
mladench Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Živjo @bvrb zaloge je največ v petek, največ popusta pa bi iztržil v nedeljo. Bil sem dve leti zapored, prvo leto sem nabavil Dainese dvodelni kombinezon Laguna Seca Evo za 500€ (v Dainese outletu je bil cca. 700€), lansko leto pa za mojo, čelado HJC rpha 10+ Graffiti za 310€, ki bi me v sloveniji najceneje prišla, kljub 30% popustu, 405€. LP bvrb 1
ferek Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Interesente za izlet na liniji KOROŠKA - LJUBLJANA - VERONA obveščam, da je na prvem busu še cca 20 prostih mest... Drugega bomo polnili samo će bo dovolj interesa. Prijave na PM,
ferek Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Vsi, ki ste še zainteresirani za obisk sejma v naši organizaciji, me prosim čim prej kontaktirajte... Na busu je prostora še za cca 10 potnikov... Glede na trenutne prijave je eventuelni drugi bus zaenkrat še zelo vprašljiv. LP. Ferek
ferek Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Vsem ki ste še zainteresirani za ogled sejma sporočam, da je naš prvi avtobus poln. Kdor bi še želel zraven, lahko vseeno vplača sedež po 58 €, in če bo vsaj 40 kandidatov po tej ceni drugi bus odpelje, v primeru večjega števila bo cena seveda nižja, če pa bo kandidatov premalo, se avans vrne v celoti.
Rokovnjač Objavljeno Januar 18, 2016 Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 Pri Rokovnjačih se nekaj prostih mest
Hornet Objavljeno Januar 22, 2016 Opozori Objavljeno Januar 22, 2016 Lahko kdo napiše točen naslov sejmišča in morebitne nasvete za na pot.
ferek Objavljeno Januar 22, 2016 Opozori Objavljeno Januar 22, 2016 pred 3 minutami, Hornet pravi: Lahko kdo napiše točen naslov sejmišča in morebitne nasvete za na pot. Ko zapeleš iz AC gledaš table VERONA FIERE...
Popularna objava Synth Objavljeno Januar 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 23, 2016 Bil včeraj na sejmu v Veroni in lahko rečem, da je bil lepo preživet dan. Sicer me je na začetku malo presenetila gužva, ki je za prvi dan sejma nisem pričakoval tolikšne, drugače pa obilo moto dogajanja, od novih motorjev do raznih predelav, prodaje moto opreme in delov ter raznih dodatkov … da ne govorim, da se je dalo na sejmu lepo spočit oči na dvokolesnih lepotcih in ob njih prisotnih hostesah ... Še mal utrinkov: izibajker, TakeALookAround, DXR16 in 9 others 12
ferek Objavljeno Januar 25, 2016 Opozori Objavljeno Januar 25, 2016 Ker sejem obiskujem vsako leto že vrsto let lahko samo potrdim, da je bil letos IZREDNO BOGAT... še posebej kar se motociklov tiče. izibajker 1
Hornet Objavljeno Januar 25, 2016 Opozori Objavljeno Januar 25, 2016 Jaz sem pa pogrešal nekatere modele ali pa jih nisem našel. Recimo Ducati je imel samo Scramblerja in Diavela, nikjer nisem zasledil MVaguste. Dober razstavni prostor je imela Honda, pa Kawasaki, Yamaha, Triumph, Suzuki je čisto falil z novim modelom GSXR,... Custom scena je ogromna in raznih predelav samo za en dan, da si jih ogledaš, če je to tvoj namen. Drgač pa opreme veliko, tudi popusti ok, tko da odlično preživeta sobota.
ferek Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Hojla druščina,Leto je okrog in v organizaciji Brankota (MK Moliboga) in Fereka (MK Packenstein) ponovno vabim vse zainteresirane, da se udeležijo IZLETA v VERONO na http://www.motorbikeexpo.it/Torej razstavo in sejem motociklov in motoristične opreme.Poleg paše za oči in sedenja za marsikoga na sanjskih modelih, je to tudi edinstvena priložnost za ugoden nakup opreme.Odhod 21. januarja v zgodnjih jutranjih urah iz Koroške (Črna, Radlje) preko Velenja, Arje Vasi, Ljubljane...Potnike "pobiramo" sproti, na avtobusnih postajališčih. Prihod na sejmišče okrog 9. h. Malica. Ogled sejma. Odhod proti domu okrog 18. ure in prihod nekje okrog polnoči...Prijave se zbirajo samo do VKLJUČNO 27.12.2017 zaradi naročil vstopnic. Cena prijave ostaja ista kot lani (letos) 50€ prevoz+vstop.+odojek (malica) na osebo pri polnem avtobusu. Pijača na busu se plača, razen kar kdo prinese s sabo in "časti"! Prijave zbirama Ferek (MK Packenstein), in Branko (MK Moliboga), Prijava je edino 100% avans do zasedbe mest! PREDVIDENI ODHODI IZ ČRNA - 00,05 RADLJE - 00,05 VUZENICA - 00,20 MEŽICA - 00,15 PREVALJE - 00,25 RAVNE - 00,30 SLOVENJ GRADEC-01,00 VELENJE- 01,40 AC,ARJA V.- 02,00 AC, BARJE ali Ljubljana Dolgi most - 02,40 AC,R.KOMANDA - 03,10 Vabljeni in ne odlašat - busa se navadno zelo hitro napolneta! Interesenti me kontaktirajte na ZS. LP! Ferek DRVOWP 1
Spider™ Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Kdaj je več izbire za nakup opreme v Veroni? V petek ali soboto?
DRVOWP Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Ojla Ferek, je še kaj prostora na busu?
izibajker Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 (popravljeno) Ob 8. 1. 2017 at 17:14, Spider™ pravi: Kdaj je več izbire za nakup opreme v Veroni? V petek ali soboto? V petek je jasno največ izbire, ko zadeve zložijo na plan. V nedeljo, proti koncu, pa se da menda še kaj dodatno zglihat.. Popravljeno Januar 11, 2017. Popravil izibajker
Spider™ Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 10 minutami, izibajker pravi: V petek je jasno največ izbire, ko zadeve zložijo na plan. V nedeljo, proti koncu, pa se da menda še kaj dodatno zglihat.. smo se odločili za petek ja, mamo pa še en prostor v avtu, če se kdo želi pridružit ... štart je iz bele krajine.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se