maus Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 (popravljeno) a je kdo kolenčku po LJ čez praznike js sm Popravljeno Januar 4, 2010. Popravil maus
MoTo G_P Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Hmmmm... Kb vedu kako si to mislu...Z mopedom ne...
vapotek Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Hmmmm... Kb vedu kako si to mislu...Z mopedom ne... Ne, po kolenih se je vlaču za vsako, ki mu ni htela dat......skratka za vsemi.
maus Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Ne, po kolenih se je vlaču za vsako, ki mu ni htela dat......skratka za vsemi. tok sem majhen, da mislijo da sem na kolenih... enkrat u šoli sem skor ukor dubu, ker je tršica mislila, da nočem vstat .. pa sj stojim tršica, sem izustu ... pol sm pa 4-ko dubu thumper, brembo, TONTO in 1 other 4
Carp Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 pozdravljeni vsi skupaj, a že kej odštevate do dneva ko bo ene 12stopinj, ko bo suha cesta pa sonček a kdaj bo to, jest se že veselim
lenci Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 pozdravljeni vsi skupaj, a že kej odštevate do dneva ko bo ene 12stopinj, ko bo suha cesta pa sonček a kdaj bo to, jest se že veselim Jeee in se bom lahko pripeljala v službo z motorčkom OK, še malo bo treba počakat Pa lep pozdravček
brembo Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 tok sem majhen, da mislijo da sem na kolenih... enkrat u šoli sem skor ukor dubu, ker je tršica mislila, da nočem vstat .. pa sj stojim tršica, sem izustu ... pol sm pa 4-ko dubu :angry: 3 je bla
trebor Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 ...spet dž :krneki: Samo da ovo belo govno ne pada pa je v redu . Sicer pa lahko pada, če bolje pomislim, se bom pa drsal z večslednimi vozili . LP Robert
maus Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 Kwa je žabice... bi si kera krake raztegnila Žabci...
maus Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 še mal potrpte... pa bo čas, za motorčkeeeeeeeeee
brembo Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 še mal pa bo ..... nova porcija snega
mig72 Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 jest ga mam počas dost - sneg mislm :angry: casper7 1
casper7 Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 jest ga mam počas dost - sneg mislm :angry: Sva že dva...
mig72 Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 če bi se dal, bi najraje celo ljubljano skidu , sam da ga ne vidm :glare:
maus Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 dobro jutro zmrznjene barjanske žabe
maus Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 brrrr jutro :-) dons tudi mrzlo :glare:
Rude Boy Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Zoki išče prostovljce in prostovoljke da obudijo spomin na delovne akcije in očistijo s snegom obogatene ljubljanske pločnike in robove cestišč ! lopate zrihta zoki v zameno se dobijo kuponi za prosto parkiranje in lisičji rep ! :evilgrin:
Kramp Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Qrc ga gleda! Najprej vse pobasat in zaračunat, potlej naj pa folk kida "njegove" površine. Ljubljana "kolesarsko mesto" , kjer so na stezah gore snega, kolesarji se pa po pločnikih drenjajo in nosijo bicikle čez kupe. Že dva tedna nisem videl nobenega komunalca z lopato. Ajaaa, saj prej jih tudi nisem. Se le z mašinerijo vozijo in eden podira kar naredi drugi. Mogoče upa, da bo sneg obstal do avgusta, če bo na dovolj velikih kupih in ne bo treba park placev za mopede risat. gandi 1
Carp Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Sva že dva... smo že trije, zima kaže zobe, če se prav spomnim sem lansko leto proti koncu februarja že nekaj motorčkau, za letos pa neki hadu kaže
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se