Irencko Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 ne ne...sm se spozbu enkrat pa..overdose O:-) enkat ja... tu lh pride v navado :P pa sj najbrž paše, pižama party with chocholate :worship:
snoopy Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 enkat ja... tu lh pride v navado :Ppa sj najbrž paše, pižama party with chocholate :worship: :naughty: prideš...se bomo pižame znebil :lol1:
Irencko Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 :naughty: prideš...se bomo pižame znebil :lol1: bom dobla čokolado?
riderrgirl Objavljeno December 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2008 To si pa čist sama kriva. Ne se dat :) hvala... :glare: ...se trudim... :naughty: :winkiss: Ma ne, to ti je sm vzpodbuda, d še ti zavihaš rokave pa zavihtiš valjar.....no še mal za razdražit.....včer spekla domače pan di stelle s kakavom in čokoladne rolice z vanilijevo kremo.....dns se pa zdle ne spomnem kaj točn mam na seznamou, smk vem d čokolada bo tekla v potokih. :naughty: naj ti pečica crkne.. :evilgrin: . :lol1: :lol1: :evilgrin: Punce, vé ste čisto zmešane ... :worship: :worship: :worship: ! Očitno bo treba začet pečt. Da me doma ne "odpustijo" ... :P :whistle: ! muti zakurblajjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!pa "speč" po gasu....!!!!! :OK: :D
SharpNinja Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 (popravljeno) naj ti pečica crkne.. :evilgrin: . :lol1: :lol1: :evilgrin: Ej riderca :nono: , ne se zafrkavat s takimi resnimi katastrofalnimi apokaliptičnimi stvarmi pa ne klicat hudiča, k bo res kj krepnl, komi folga, k pol se zna nardit d popokam vso čokoladno kramo pa se v tvojo kuhno naselm in ti zasežem pečico.....aja pa pospravm pa ne za sabo haha :evilgrin: Popravljeno December 17, 2008. Popravil SharpNinja TommyP 1
Mutika Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 hvala... :glare: ...se trudim... :naughty: :winkiss: naj ti pečica crkne.. :evilgrin: . :lol1: :lol1: :evilgrin: Punce, vé ste čisto zmešane ... :worship: :worship: :worship: ! Očitno bo treba začet pečt. Da me doma ne "odpustijo" ... :P :whistle: ! muti zakurblajjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!pa "speč" po gasu....!!!!! :OK: :D :naughty:
riderrgirl Objavljeno December 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2008 Ej riderca :nono: , ne se zafrkavat s takimi resnimi katastrofalnimi apokaliptičnimi stvarmi pa ne klicat hudiča, k bo res kj krepnl, komi folga, k pol se zna nardit d popokam vso čokoladno kramo pa se v tvojo kuhno naselm in ti zasežem pečico.....aja pa pospravm pa ne za sabo haha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ti kr pridi.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: odlično.... :OK:
Irencko Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 :grim čokolado, tu bo pa za premislt :P
snoopy Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 Milka :grim ....nameso fruštka O:-)
KUK679 Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 Ej riderca :nono: , ne se zafrkavat s takimi resnimi katastrofalnimi apokaliptičnimi stvarmi pa ne klicat hudiča, k bo res kj krepnl, komi folga, k pol se zna nardit d popokam vso čokoladno kramo pa se v tvojo kuhno naselm in ti zasežem pečico.....aja pa pospravm pa ne za sabo haha :evilgrin: Sem slišal da pečeš 100 na uro,rabim idejo!nekaj sladkega bi scopral,sam brez cukra,pa umetna sladila tud ne pridejo v poštev.Iz polnovredne moke,recimo kot sadni kruh.Ideja? :hmm: Pa jedilna čokolada mora biti zraven!
SharpNinja Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 Sem slišal da pečeš 100 na uro,rabim idejo!nekaj sladkega bi scopral,sam brez cukra,pa umetna sladila tud ne pridejo v poštev.Iz polnovredne moke,recimo kot sadni kruh.Ideja? :hmm: Pa jedilna čokolada mora biti zraven! Maš en sladek PM-jček, d naum tle svojih kuharskih skrivnosti objavlala :krneki: TommyP 1
bikez Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Kdaj bo možna kaka degostacija dobrot, da vidim al to res pečete al vse skupi kupte :hmm: ?
riderrgirl Objavljeno December 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2008 Kdaj bo možna kaka degostacija dobrot, da vidim al to res pečete al vse skupi kupte :hmm: ? hmmm...osebno al po pošti? :whistle: aja pa moja čokolada je že oksidirala al še čaka name? :hmm:
bikez Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 hmmm...osebno al po pošti? :whistle: aja pa moja čokolada je že oksidirala al še čaka name? :hmm: Ja ne vem. Najbolj, da bi nardil en čokoladni sejem, na štantu pa bote ve z dobrotami, ... :hmm: . Tvoja čokolada je oksidirala v meni, ker je nisi hotela prevzeti. Bomo že nabavli eno z lešniki, če bo treba, OK :grim !
riderrgirl Objavljeno Januar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 kaj noben več ne mara čokolade? :hmm: :huh: :naughty:
SharpNinja Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Januar je pa se novoletne zaobljube o hujšanju še držijo....čakam na februar, k se je bom za rojstn dan nažrla.....celoten kupček O:-) TommyP 1
bikez Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 kaj noben več ne mara čokolade? :hmm: :huh: :naughty: To se tudi jaz sprašujem :unsure: !!!
Mutika Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Maramo, maramo ... vsak dan bolj! :naughty:
snoopy Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Jst bi pa zdle eno "čokoljad" :evilgrin:
bikez Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Maramo, maramo ... vsak dan bolj! :naughty: Pa menda nisi taka, da rabiš točno tako čokolado :whistle: ?
riderrgirl Objavljeno Januar 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2h5HgjutKik.... :wub:
oks Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 kaj noben več ne mara čokolade? :hmm: :huh: :naughty: Kje pa prodajajo take čokolade. Bi se še jaz malo pregrešil, čeprav se poletje bliža.
suzuki Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Hola, evo za vse ki vam manka, požvižgite mojmu prjatlčku pa vam bo prnesu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se