domina Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Domči, sj veš da se zmer kak cukr najde, sm za vonjem čokolade pejt, pa ne boš zgrešila :grrr šarpi, a se mi zdi, da s5 neki diši? hilton in Jozeee 2
SharpNinja Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 šarpi, a se mi zdi, da s5 neki diši? Mislm, da ti odlično vohljaš......(vzemsicajtvpetekprotvečeru,sebova mem oglasilasčimdišečim.....especially for you .)) domina 1
domina Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Mislm, da ti odlično vohljaš......(vzemsicajtvpetekprotvečeru,sebova mem oglasilasčimdišečim.....especially for you .)) hehe, you got yourself a deal .) Jozeee in hilton 2
SharpNinja Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 hehe, you got yourself a deal .) Le glej d res, če ne ti bo zlooooooozloooooozlooooo žal kokr maš las na glau :evilgrin:
SharpNinja Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Ko se ti ne ljubi v trgovino pa bi jedel munchmellowse........naredi si sam .) cikadina in MoTo G_P 2
SharpNinja Objavljeno Junij 17, 2011 Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 fly, fly, butterfly Alla, umetnica51, cikadina in 1 other 4
SharpNinja Objavljeno Junij 18, 2011 Opozori Objavljeno Junij 18, 2011 Šulenčk za eno spešl bejbiko domina, umetnica51, cikadina in 2 others 5
domina Objavljeno Junij 20, 2011 Opozori Objavljeno Junij 20, 2011 šarpi, na to tudi ne bom nikoli pozabila hvala ti mixxx, Keiko, cikadina in 5 others 8
SharpNinja Objavljeno Junij 21, 2011 Opozori Objavljeno Junij 21, 2011 šarpi, na to tudi ne bom nikoli pozabila hvala ti Ni za kj domči, sicer pa....ob letu osorej .)
lajbn Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 SharpNinja, po vseh teh slikah in cedenju slin te enostavno morm prašat. A ti svojim prjatlom kdaj spečeš kakšno tortico? A sm loh tvoj prjatu?
umetnica51 Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 SharpNinja, po vseh teh slikah in cedenju slin te enostavno morm prašat. A ti svojim prjatlom kdaj spečeš kakšno tortico? A sm loh tvoj prjatu? SharpNinja bod tolk dobra pa lajbnu daj recept kako naj se namoči v čokolado,da bo nehal v rit lezt.... She 1
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 SharpNinja, po vseh teh slikah in cedenju slin te enostavno morm prašat. A ti svojim prjatlom kdaj spečeš kakšno tortico? A sm loh tvoj prjatu? Ja normalno da jim spečem, tok da me ne pozabjo , kr vpraš kšnga MSjevca, jih je že kr neki sprobalo zadeve umetnica51 1
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Kljub čepenju za bukvami je blo mal cajta za čokoljad Keiko, umetnica51, riderrgirl in 1 other 4
umetnica51 Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Sharp Ninja pa ti si genij... :notworthy: Ostajam brez besed od kar sm dons malce preletela to temo (kriv je pa tale lajbn...hahhaaha) Le tako naprej :notworthy: in upam da kakšen košček torte še jest kdaj probam She in mojamiska 1 1
lajbn Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Shrapninja a to so res tvoje stvaritve? Zgledajo tako.... YUMMY! (razen pr podstavkih bi se recimo lahko malo bolj potrudla, k take THE TORTE res ne spadajo na alu foljo)
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Shrapninja a to so res tvoje stvaritve? Zgledajo tako.... YUMMY! (razen pr podstavkih bi se recimo lahko malo bolj potrudla, k take THE TORTE res ne spadajo na alu foljo) Ja jz si lastim avtorske pravice (s podstavki je pa tako, da je to pač edina možnost, močan karton oblečen v alufolijo, ker se ne dobi dovolj velikih pladnjev, ki bi zdržali težo in ne bi stali več kot sama torta, tisti plastični slaščičarski so en šmorn, je vse vegasto)
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Še mal luštov :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: O:-) She in Keiko 2
lajbn Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Ti bom js zrihtal par lušnih pladenčkov za večkratno uporabo, iz plexistekla. Kr take stvaritve pa res ne smejo bit na folji! Ampak mi boš mogla spečt eno majhno tortico
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Ti bom js zrihtal par lušnih pladenčkov za večkratno uporabo, iz plexistekla. Kr take stvaritve pa res ne smejo bit na folji! Ampak mi boš mogla spečt eno majhno tortico Sm jih že mela, ampak problem je, ker jih folk ne vrača , drugače pa hvala za ponudbo, komot se zmenva za tako blagovno menjavo.
lajbn Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 No, če boš rabla sam povej, bom zrihtal. Če ne vračajo, pa v ceno torte vkalkuliraj še ceno pladna...
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Od samega veselja sem danes čist :evilgrin: She, umetnica51 in Keiko 3
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 No, če boš rabla sam povej, bom zrihtal. Če ne vračajo, pa v ceno torte vkalkuliraj še ceno pladna... Ful ti hvala, se bova na PM zmenla kaj pa kako, najbolš da pol k z dopusta pridem, zdle si grem za ena dva tedn še oddahnt od vseh prestanih muk preden me začnejo na novem šihtu spet mučt .).
lajbn Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 :notworthy: Dej prosim nehej, nimam nič sladkega pr roki pol pa mi ti s tem lušte delaš... Ti se kar oddahni, se bomo že pol zmenli za te pladnčke...
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 :notworthy: Dej prosim nehej, nimam nič sladkega pr roki pol pa mi ti s tem lušte delaš... Ti se kar oddahni, se bomo že pol zmenli za te pladnčke... Hehe, jz pojma nima kaj se vam ta cukr tko lušta, men sploh ni do tega, d bi ga jedla, tko d večinoma (razen svojo rojstnodnevno tortico) nimam pojma kšn je okus teh zadev. Tnx še enkrat, se tipkava.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se