cikadina Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 evo tako se vedno začne moj dan, s čokolado! sicer pa imam v delu podobno tortico kot jo je sharpninja nrdila, tisti vrtiček. cvetača, solata, korenjček, por, rožice in "kraški" zid so narejeni, danes me čaka samo še naš maček pa seveda mama. upam da bo zgledalo vsaj pol tako dobro kot od ninje. edino sm pa namesti marcipana kupla uno sladkorno zadevo (tičino al kar je) pa se da fajn delat je kot en plastelin. no bom slikco nalimala. umetnica51 1
SharpNinja Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 evo tako se vedno začne moj dan, s čokolado! sicer pa imam v delu podobno tortico kot jo je sharpninja nrdila, tisti vrtiček. cvetača, solata, korenjček, por, rožice in "kraški" zid so narejeni, danes me čaka samo še naš maček pa seveda mama. upam da bo zgledalo vsaj pol tako dobro kot od ninje. edino sm pa namesti marcipana kupla uno sladkorno zadevo (tičino al kar je) pa se da fajn delat je kot en plastelin. no bom slikco nalimala. Men se dan začenja po novem z zelenim čajem v lokalčku bliz pisarne, čokoladn rogljiček, k ga šenkajo zravn pa zmer pustim (karakter pa to ).......o pol si tud pridna, jz mam pa dve v delu, eno bl čokoladno-kokosovo abstrakcijo, tadruga bo pa rustikalno-agrarna (dobesedno ).). Cika itak d bo ratal, k je kaka druga možnost spljoh :grrr. Aja uno sladkorno zadevo pa drugič doma nared, je bolš okus, pa cnej itak, kao, k te osladne zadeve so vse zanič . umetnica51 1
cikadina Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 ma sej to cukrasto maso itak rabim samo za figurice. uno da jo celo v to obeces mi ni vsec. sploh pa je to meni dalec od tega da bi bilo uzitno. no biskvit sm nrdila po unem tvojem receptu in je fajn ratalo, sicer ga nism se nic rezala. tko da upam da bo ok. bo pa tortica manjsa pa pol sm misnla narest par teh cupcakes. bom to se v nedeljo kej prestudirala.
SharpNinja Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 ma sej to cukrasto maso itak rabim samo za figurice. uno da jo celo v to obeces mi ni vsec. sploh pa je to meni dalec od tega da bi bilo uzitno. no biskvit sm nrdila po unem tvojem receptu in je fajn ratalo, sicer ga nism se nic rezala. tko da upam da bo ok. bo pa tortica manjsa pa pol sm misnla narest par teh cupcakes. bom to se v nedeljo kej prestudirala. No sj jz tud sam za figurce, pa še to sam takrat, k rabim belo barvo mase, za ostalo je marcipan zakon, pa še užiten je. Oblačenje tort v to maso pa pri meni odpade, ker bi se zarad sočnosti po eni uri vse stopilo in zlezlo do l . Drugač sem pa jz fertik s cukrom za ta vikend umetnica51, bentley, Keiko in 2 others 5
cikadina Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 evo tako je ratala tortica. sicer če bi imela več časa in miru bi se dalo še kej narest, ampak važno da so jo pojedli in bli zadovolni. bentley, Ninč, Keiko in 2 others 5
SharpNinja Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 evo tako je ratala tortica. sicer če bi imela več časa in miru bi se dalo še kej narest, ampak važno da so jo pojedli in bli zadovolni. Fuuuul je kjutiš :worship:, dobr ti gredo tele cukrarije od rok res ......jz sm pa glih scmarla ene karamelno-čokoladne piškotke za v službo (morm mal začet podkupvat nadrejene O:-)) cikadina 1
cikadina Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 hvala! ma se vidi da ne delam tolko pogosto. pa se namesto da bi jo v miru nrdila sm jo na treh koncih delala. tko da drugic bo vse na enem koncu. pa prej morem pomislit kej rabim. za une motopiskote te bom pa ze kej za rokav pocukala.
SharpNinja Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 Dns je blo treba pa mal sred noči že ustat zarad čokolade :yawn:........ampak je ratal, zdj pa šibam grmet naokol Keiko in umetnica51 2
SharpNinja Objavljeno September 12, 2011 Opozori Objavljeno September 12, 2011 (popravljeno) .......za enga, ki je cele počitnice" pregaral" za blagajno ......ko zarad službe primankuje časa Popravljeno September 12, 2011. Popravil SharpNinja Keiko, cikadina, umetnica51 in 1 other 4
SharpNinja Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Pa sva jo dočakala .....najslajšo in najbolj posebno čokoladno torto od vseh do sedaj :010 skoda, malakai, urssa in 1 other 4
SharpNinja Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 Za enga zaspanca (mal se ji vid, d sm bla mal zaspana, k sm jo delala, 3 zjutraj zna bit mal problem :yawn:) Keiko in hajoktejn 2
hajoktejn Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 neumorna si ... respect :yes: Grut 1
GKeko Objavljeno Oktober 7, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2011 Pa sva jo dočakala .....najslajšo in najbolj posebno čokoladno torto od vseh do sedaj :010 Ta je bla zate? Mislim sama zase si jo nardila? Gledam neke kratice gor KZ ZKP,....
SharpNinja Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 neumorna si ... respect :yes: Ta je bla zate? Mislim sama zase si jo nardila? Gledam neke kratice gor KZ ZKP,.... Hajo, če je treba se mora, pa četud sred noči ... GKeko ja takle mamo že ene par let, da si morm sama torte delat :krneki: ....kratice so pa posledica poklicne deformacije Zadnji vikend je bil spet čokoladen (ne prvi, še manj pa zadnji)..... :evilgrin: Keiko in cikadina 2
SharpNinja Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 Po dolgem času ena motoristična, za enga motonadobudneža .) cikadina, Keiko in rezen 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 15, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2011 Oooooo Šarpova Ninđa !!! Tebe se pa še vedno spomin, z Maxjevih delavnic varne vožnje in zelo verjetno, če ne kar sigurno, z Nues Marufa ... V spominu imam še vedno najino skupno slilko "v akciji" na Nues Marufu ... Toda kje je ta slika ??? Prav sigurno na kompjuterju ... Najprej bom preveril zasebna sporočila, če se to še vedno da, za nazaj. Pošiljatelj Krispi ??? :grim
RobiRoberto Objavljeno Oktober 15, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2011 (popravljeno) Zelo verjetno, ni verjetno ... :grim Sliko sem našel na "ta velikem računalniku", venar pod njo piše Lara in Robi ... Se opravičujem ... :yes: Popravljeno Oktober 15, 2011. Popravil RobiRoberto
SharpNinja Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 No čeprav si na slikici z Laro pa se te jaz spomnim z Novega Marofa, mislim, da smo se ene dvakrat srečali dol, no pa na maksijevih delavnicah sva se tudi videla.....se kar prav spomniš :yes: , je pa res že kar dolgo nazaj a ne, pa spremenilo se je tudi precej v tem času, nekaj na boljše, nekaj na malo manj dobro, ampak tak je lajf, važno da je v povprečju kar ok, a ne .). No tale vikend je bil spet pester in v znamenju (žal) pokojnega "sokrajana" Slakovega Lojzeta melodij....čebelice, čebelice, saj ve ste moje prijateljice.... Ninč, Keiko, domina in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Ooooooooo, Šarapova ... Lepo da se me še vedno spomniš. Mislim, da imam nekje v spominu še vedno tvojo "sliko". Temni in krajše pristriženi lasje ??? Če to drži, potem zopet lahko "rečem", da so čudne poti Robertotovih spominov ... Suzukija, ki sem ga sigurno videl večkrat kot tebe, na poslani sliki nisem prepoznal, tebe pa še vedno "nosim s sabo" ..?
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Še nekaj sem se spomnil ob pogledu na zgornjo sličico. Nekdo, zelooo dobrega srčka, je na Maxijeve delavnice prinesl tudi slaščice ...
SharpNinja Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Ooooooooo, Šarapova ... Lepo da se me še vedno spomniš. Mislim, da imam nekje v spominu še vedno tvojo "sliko". Temni in krajše pristriženi lasje ??? Če to drži, potem zopet lahko "rečem", da so čudne poti Robertotovih spominov ... Suzukija, ki sem ga sigurno videl večkrat kot tebe, na poslani sliki nisem prepoznal, tebe pa še vedno "nosim s sabo" ..? Dobro se spomniš (takrat sem bila res še kratkolasa brinetka, no v vsem tem času so laski precej zrasli, temni so tudi še, čeprav kak siv se pa počasi že najde, se vidi da me sekirajo hahahah :grim). To bodo mogoče res tud tisti piškotki krivi, sem jih res privlekla tud na maksijevo delavnico in so začuda v kufru kar dobro preživeli pot (drugače zelo rada razveselim ljudi okrog sebe s čim sladkim, en tak spešl filing, ko gledaš kako se bašejo s piškotki , ni boljše shujševalne kot zredit vse okrog sebe hehe :evilgrin:) , se me marsikdo po dobrotah zapomne, če že drugače nisem ravno markatna in iz povprečja štrleča .
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Prav zaradi sladkarij sem imel vedno "težave" s kilažo. Sicer še nikoli ni bilo "preko", večkrat pa že na meji ... Še vedno se red malo posladkam, čeprav nje sedaj to prava resnica, ker drugega ne okusim ... Tvojo sliko nekako še vedno "nosim s sabo" ... Ali si jo mogoče imela kdaj v avatorju, da sem si jo tako zapomnil ???
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Upam, da ne boš zamerila, ker sem si pomagal s stričkom Googlom. Na tvoj forumski vzedevek mi je dal tak razultat. Z njim sem bil zelo zadovoljen, zaradi tega, ker sem te prepoznal !!! Suzukija, ki mi je v privatnem sporočilu (?) poslal svojo sliko, pa nisem spoznal ... umetnica51 in cikadina 2
SharpNinja Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Upam, da ne boš zamerila, ker sem si pomagal s stričkom Googlom. Na tvoj forumski vzedevek mi je dal tak razultat. Z njim sem bil zelo zadovoljen, zaradi tega, ker sem te prepoznal !!! Suzukija, ki mi je v privatnem sporočilu (?) poslal svojo sliko, pa nisem spoznal ... O a celo tole se najde, če človek malo pogugla.......jp tole sem jaz v mladih letih bi se reklo hahaha , zdaj je vse drugače od motorja, kombinezona, družbe do frizurce, samo piškotki ostajajo isti . Da se pa ženska bitja bolj zapomniš je pa čisto normalno :grim . cikadina 1
domina Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 men se piškoooti luštajo... maus, umetnica51 in hilton 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se