bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 takole orodje bi pa tut men prov pršlo... :whistle: A ti je treba kej odšravfat al pršravfat :hmm: ?
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 Uf, punce ... a pa ve veste, čemu bi se še dal rečt "čokoladno nabijanje" :whistle: O:-) B) :naughty: Vse je neki zarjavelo ... :P ne vem kaj maš sicer ti v mislih....ampak mislim da vem .... :evilgrin: :naughty: pol moraš v besnico na žur. :naughty: tam dobiš šraufe z okusom :worship: dobr da vem..... :naughty: A ti je treba kej odšravfat al pršravfat :hmm: ? pr men se zmer neki najde...za eno al drugo..... :yes: ;)
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 pr men se zmer neki najde...za eno al drugo..... :yes: ;) A to z unim orodjem zgoraj :hmm: ?
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 A to z unim orodjem zgoraj :hmm: ? s tistalem bi blo bl švoh...kaj pršraufat... :hmm: :D
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 s tistalem bi blo bl švoh...kaj pršraufat... :hmm: :D Misliš :)
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 :naughty: zakon...Muti... :worship: .bi nekaj napisala...pa ni za na forum... :naughty:
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 zakon...Muti... :worship: .bi nekaj napisala...pa ni za na forum... :naughty: Kak ne. To so posledice šravfanja :)
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 tole tut ne zgleda slabo... :naughty:
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 Kak ne. To so posledice šravfanja :) :D dobra..... ;)
SharpNinja Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 tole tut ne zgleda slabo... :naughty: Jz bi se cela polizala :rolleyes: , bi se po moje iz same požrešnosti dosegla tud tm kjer se sicer ne morem :grim Kmetica2 in TommyP 2
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) tole tut ne zgleda slabo... :naughty: To pa ne vem kva je zaena čokolada. Mogoče Sharp :krneki: ve :whistle: ? Edit: Jaz o volku, volk ... Popravljeno November 6, 2008. Popravil bikez
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 Jz bi se cela polizala :rolleyes: , bi se po moje iz same požrešnosti dosegla tud tm kjer se sicer ne morem :grim al pa če te kdo drug.... :evilgrin: :OK:
Mutika Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 zakon...Muti... :worship: .bi nekaj napisala...pa ni za na forum... :naughty: :D tole tut ne zgleda slabo... :naughty: Cool. Če bi bile roke maserja, bi bilo skoraj popolno. Jz bi se cela polizala :rolleyes: , bi se po moje iz same požrešnosti dosegla tud tm kjer se sicer ne morem :grim :slap: :lol1: :worship:
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Jz bi se cela polizala :rolleyes: , bi se po moje iz same požrešnosti dosegla tud tm kjer se sicer ne morem :grim Npr. mal pod popkom :xx: .
SharpNinja Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 To pa ne vem kva je zaena čokolada. Mogoče Sharp :krneki: ve :whistle: ? Edit: Jaz o volku, volk ... Kjert je čokolada sm jz :krneki: , pa čeprov jo pol sm gledam pa sline cedim :whistle: al pa če te kdo drug.... :evilgrin: :OK: Neeeee :grrr , ne dam..... :nono: :lol1: Npr. mal pod popkom :xx: . Ne, tm dosežem, komi ampk zaenkrat še :whistle: ......na komolcu pa med lopatcam sm misla....preverznež :evilgrin: TommyP 1
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 tole tut ni slabo.... :whistle: Kmetica2 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 al pa če te kdo drug.... :evilgrin: :OK: a Bikez da bi jo ? :)
motoristek Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 tole tut ne zgleda slabo... :naughty: Ni na pravem mestu namazana... :naughty:
SharpNinja Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Jz sm pa uno tadobro, k sm jo včer dobila (hvala :blush: ), spravla v omaro in jo dobr založila, d me neb slučajno premamlo :grim TommyP 1
bikez Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Jz sm pa uno tadobro, k sm jo včer dobila (hvala :blush: ), spravla v omaro in jo dobr založila, d me neb slučajno premamlo :grim Ti jo bodo miši pojedl :)
Guest pmali Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Sem videl v sečovljah ČOKOLADA Z MOSKIM CVETOM (soljo) bljaaakkk :wacko: :BUA: :eek:
SharpNinja Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Sem videl v sečovljah ČOKOLADA Z MOSKIM CVETOM (soljo) bljaaakkk :wacko: :BUA: :eek: Če bi jo pa še probal, bi pa vidu d hudo dobr skup paše :OK: , skor kt čokolada pa rdeč poper al pa čili.....marš, pa sm rekla, d naum več v to temo hodla stikat, k me pol tko zalušta :kva2: TommyP 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se