domina Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Domči, oblubm, d če mi rata ta PDI spacat bo torte kokr čš, bom nardila največjo in najbl spešl torto do zdj, prsežem pr URS :yes: Drugač pa takole sta izpadli, ker je vsa moja umetniška navdahnjenost totalno ubita in zatrta.....but I'll be back (upam, d bo tega sadomazohizma čez 2 mesca konc forever and ever forever ) no le glej, da boš!!! cikadina, xyznanixyz, hilton in 2 others 4 1
cikadina Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 no to sm pa jst danes pekla, ni sicer čokoladno samo po sebi, je pa odlična podlaga za nutello. riderrgirl in igorkr 2
igorkr Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 In ker je odličen ga danes že precej več manka Igor cikadina 1
cikadina Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 tiramisu je uspel in dekoracija tudi. Nikii, Kor13, igorkr in 4 others 7
domina Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 tiramisu je uspel in dekoracija tudi. nice!!! cikadina in xyznanixyz 2
cikadina Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 hvala domina, sej en košček je še, tko da če prehitiš mojega lahko še kej dobiš . igorkr in Nikii 2
igorkr Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Po krivdi fenomenalnega okusa ga že ni več. lp cikadina 1
SharpNinja Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 tiramisu je uspel in dekoracija tudi. Opa mojstrica, hudo ti je tole ratalo :worship: (pa si neki javkala, d kao ne veš če bo ratal :grim) ......a so tiste honda perutke ob straneh "štampiljkice" .) Jz sm po dooooolgem času spet si mal prvoščila s čokolado packat, za eno Haribo frikico (menda, jo je spravilo v jok od samega navdušenja ) malakai, cikadina in umetnica51 3
domina Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 hvala domina, sej en košček je še, tko da če prehitiš mojega lahko še kej dobiš . no vsaj namen šteje Po krivdi fenomenalnega okusa ga že ni več. lp c,c,c... cikadina, slabo maš ti to zdresirano. :evilgrin: no ja... glede na to da je že izgledal noro dobro, verjamem da se je bilo težko upret cikadina in xyznanixyz 2
cikadina Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 sharpninja je res ratalo bulsi kot sm upala. sm se ful bala da se ne bi "odleplo" ampak je slo. sicer je motorcek zgubu prednje kolo pa tablco ma sm ju "prilepla" nazaj. so pa ratali honda logoti res official. so pa te tvoje figurice ful lusne. domina se zmenimo pa nrdim enega da se bomo punce malo posladkale. mojega morem vsako tolko malo pocrkljat, da ne pobegne .
domina Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 Opa mojstrica, hudo ti je tole ratalo :worship: (pa si neki javkala, d kao ne veš če bo ratal :grim) ......a so tiste honda perutke ob straneh "štampiljkice" .) Jz sm po dooooolgem času spet si mal prvoščila s čokolado packat, za eno Haribo frikico (menda, jo je spravilo v jok od samega navdušenja ) aaa, šarpi... dbest!!! domina se zmenimo pa nrdim enega da se bomo punce malo posladkale. mojega morem vsako tolko malo pocrkljat, da ne pobegne . jaz sem zaaaa!!! xyznanixyz 1
MiniMedo Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Po ogledu telih slik, morm it neki sladkega pojest!
SharpNinja Objavljeno Maj 10, 2011 Opozori Objavljeno Maj 10, 2011 .......čokoladna graščina za našo grajsko gospodično , žal je kot večina naše kulturne dediščine končal v ruševinah :grim MihaJ, malakai, urssa in 3 others 6
xenon900 Objavljeno Maj 11, 2011 Opozori Objavljeno Maj 11, 2011 .......čokoladna graščina za našo grajsko gospodično , žal je kot večina naše kulturne dediščine končal v ruševinah :grim
SharpNinja Objavljeno Maj 11, 2011 Opozori Objavljeno Maj 11, 2011 Hja lahko bi tud, če ti rata not prit, ampak zlivajo vrelo čokolado čez obzidje :evilgrin:.....je pa najprej severozahodni stolp padu, zgleda je bil bl šalabajzersko postavljen :surrender:
cikadina Objavljeno Maj 11, 2011 Opozori Objavljeno Maj 11, 2011 Hja lahko bi tud, če ti rata not prit, ampak zlivajo vrelo čokolado čez obzidje :evilgrin:.....je pa najprej severozahodni stolp padu, zgleda je bil bl šalabajzersko postavljen :surrender: ful ti je dobro ratal tale grad. glede stolpa pa kej češ, k se zida je vedno kak šalabajzer zdravn
SharpNinja Objavljeno Maj 13, 2011 Opozori Objavljeno Maj 13, 2011 njam, njam :evilgrin: Ninč, igorkr, domina in 2 others 5
domina Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 njam, njam :evilgrin: šarpi, šele zdele sem tole vidla pa mi je bilo nekam ful znano... mmm, najboljši so bili :grim se spet kaj oglasim :evilgrin: SharpNinja, hilton in Jozeee 3
SharpNinja Objavljeno Maj 21, 2011 Opozori Objavljeno Maj 21, 2011 šarpi, šele zdele sem tole vidla pa mi je bilo nekam ful znano... mmm, najboljši so bili :grim se spet kaj oglasim :evilgrin: Domči, sj veš da se zmer kak cukr najde, sm za vonjem čokolade pejt, pa ne boš zgrešila :grrr Danes smo pa množični pomor ježev nardil :evilgrin: cikadina 1
SharpNinja Objavljeno Maj 22, 2011 Opozori Objavljeno Maj 22, 2011 Danes spet čokoljad na jedilniku cikadina 1
SharpNinja Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 (popravljeno) Sladke.......čokoladne..... Popravljeno Maj 29, 2011. Popravil SharpNinja Jozeee, DAMI34 in igorkr 2 1
monsterogi Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 HAHAH......d best ....ti pa maš domišlijo....svaka čast! SharpNinja 1
SharpNinja Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 HAHAH......d best ....ti pa maš domišlijo....svaka čast! Hvalaaaaa, če maš dober "mušter" ni problema hihi :grim monsterogi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se