robberrt Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Pri 24ur so povedali, da se z je motorjem smrtno ponesrečil pevec skupine BePop. Moje iskreno sožalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 To je bil tisti temnolasi fant Nejc, ki je bil tako poln energije.... Sožalje.... Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Starka s koso nikoli ne izbira,........moje sožalje :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Tud moje sožalje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Vsakega je škoda. Še posebej in zlasti, če ni sam kriv. Ljudje, PAZITE SE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 škoda za BePop-ovce, komej so dobr zaužil slavo, že se jim nardi taka tragedija.. moje sožalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dare Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Sožalje :cry: :cry: Ima kdo kaj več informacij kaj se je zgodilo? Zaenkrat je samo toliko: http://24ur.com/naslovnica/popin/20020920_2014535.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Val46ossi Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Brez besed sem ostal. Tudi moje sozalje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Osebno nisem bila ravno njihov fan sam vem da je biu zelo popularen... Res mi ga je zal ker je tko mlad umrl in zal mi je za BePopouce k so izgubili enega clana sozalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Ja tudi meni je zelo žal za tako mlado življenje. Pa ne zaradi tega, ker je to Nejc, pa ker je bil slaven itd.. ampak ker je umrlu ne da bi bil sam kriv, predvsem pa, ker je bil mlad. In to mi daje še dodatne stimulanse, da je resnično prav za naše društvo in da si še bolj želim doseči cilj, da naredimo neko spremembno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pmodic Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 sožalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blaž Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Nesreča nikoli ne počiva. :( :( Iskreno sožalje. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic_ Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 vec informacij je na teletekstu 179 na sloveniji ena - pred kako minuto sm postavu isti topic v izbi SPLOSNO prosm da temo zbrisete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Prva stvar, ki sem jo slisal po povratku v Slovenijo, ko sem se vračal z Intermota, je bila ta žalostna novica... Po dveh čudovitih dneh sanjarjenja in uživanja naju je z mojo drago novica tako potrla, da sva od Dravograda do Maribora komaj kaj spregovorila. Pa smo spet pristali na žalostnih tleh realnosti. In to na račun mlade, energične duše vsestransko talentiranega umetnika. Žalostno, res žalostno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Mene je kar zmrazilo ko sem to slišal, ravno je bil šef pri meni pa ga sploh nisem registriral. 5 minut prej sem še poslušal komad pol pa ti s tako pridejo ven.. :? :shock: Full mi ga je žal, še posebej zato ker sem vido da je bil res ful poln energije, verjetno mu je blo v lajfu kar fajn (po TV sodeč)...moje sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dream_er Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 :( Sožalje :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Moje sozalje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Vsekakor mi je mladega zivljenja zal... in socustvujem z njegovimi bliznjimi... mogoce pa je tam, kamor je odsel, se bolj srecen... Ne bomo vedeli. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Tudi moje sožalje! :( :( Upam, da je šou na boljše ker je bil ful faca! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yankee Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 sozalje... spet bodo dejali:sigurno je bil motorist kriv..... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 sozalje... spet bodo dejali:sigurno je bil motorist kriv..... :? A ni zmerej? Shit happens... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Ostal sem brez besed. Moje iskreno sožalje vsem žalujočim. Ali kdo ve, kdaj in kje bo pogreb (če že ni prepozno)? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 spet bodo dejali:sigurno je bil motorist kriv..... :? Mogoče bodo pa tokrat zaradi medijske osebnosti le rekli drugače? Tukaj je naša priložnost... Na medije!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno September 21, 2002 Deli Objavljeno September 21, 2002 Tudi moje sožalje! :( :? :( :x :cry: Sem pa hotel napisati ravno to kot je napisal Noise Data. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno September 21, 2002 Deli Objavljeno September 21, 2002 Sožalje.....fant je bil resnično poln energije!....Velika iuzguba za našo glasbeno sceno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave