suzuki Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Hola, danes krasna vožnjica čez Notranjsko/Primorsko na Alpe Jadran dirko na Grobniku, z Nevo in M1hom (ne, ne bom napisal v kakem stilu smo šli ) dol smo Slovenci pokazali da smo pravi dirkači, zmagal v treh kategorijah (600 superstock, 600 supersport, 1000 stock), nazaj pa v družbi s (skor) enako Lubico (je bla K6) čez Delnice in Dolenjsko nazaj na Notranjsko, še kratek in zabaven postanek na ridah, pa domov Pot: Vrhnika-Postojna-Ilirska Bistrica-Reka-Grobnik-Delnice-Brod-Kočevska reka-Gotenica-Cerknica-Rakek-Planina-ride-Vrhnika, odlična družba in zlo živahnih 311 kmjčkov :naughty: SharpNinja, svobodnaptica01, dotem in 2 others 4 1
k0ci Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 evo padla je tudi Pula v petek okoli sedmih sm odrinu do Kopra, cez mejo, pa direktno do Pule...nekej sm se lutou ker sm iskou Barbarigo haha danes popoudne pa nazaj po njihovi "AVTOCESTI" do Poreča, potem na Vižinado, Buje (lepa cesta, dobr asfalt ), na lepo AC Koper - Razdrto (ne vem zakaj hah), potem Ride in lepo do doma. padlo je TOČNO 500.00km 262,4km do dol, 237,6 do gor dol sm vozu 3ure, gor pa 2 pa drobiz kdaj si pa šel to? ker smo mi dans na izvozu za poreč iz pule sedeli kake 3 ure in čakali prevoz za kolegov moped razbilo sklopko
rumenicestak Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 (popravljeno) Danes luškana furca mal po Dolomitih klik Popravljeno Julij 26, 2009. Popravil rumenicestak dotem, pridnapunca in crnaudova 3
gsx750f Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Sm bil pozvan za družbo na Šembije 2009 dirko . Seveda z motorjem in čez Ride . Ride tut ponovu . Klopce prazne, sevede k so bli vsi na cest . Sliku sm pa sam avte k so ga dobr žgal. LP
Senna Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Uh,jest pa učer kr dvakrat tankou Najprej u Ilirsko na dirke,nazaj čez ride(prazno) do Polhovega gradca in čez Črni vrh(izreden razgled)do poljanske doline in naprej v Šk. Loko,nato do Kranja in Predvora,Cerklje,Kamnik,Domžale(vaški boysi),pol pa še mal po vasi od kafane do kafane in bila je ura 9.
ciciban Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Včeraj Boštanj-Bihač-Željava-domov... cca 500km :naughty:
JMatic Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 kdaj si pa šel to? ker smo mi dans na izvozu za poreč iz pule sedeli kake 3 ure in čakali prevoz za kolegov moped razbilo sklopko hm okoli poreca sm mogu bit okoli pol sestih mnde a je srecno prispel ?
Cartman Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 fina fura. dva na motorju, na precej zabasani cesti do Ilirske bistrice, tam pa, baterija brez kakega opozorila crkne. kapitalno. na OMV sta me rinila M1ha in Suzuki, Brubi46 in Neva so nas moralno podpirale. hvala vsem. na koncu sm se sposodu kable in užgal vtr, pa domow. . . . U bistvu sem zelo zadovoljen de je to crknilo zdej, in ne drug tedn na dopustu
Kawl Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 (popravljeno) fina fura. dva na motorju, na precej zabasani cesti do Ilirske bistrice, tam pa, baterija brez kakega opozorila crkne. kapitalno. na OMV sta me rinila M1ha in Suzuki, Brubi46 in Neva so nas moralno podpirale. hvala vsem. na koncu sm se sposodu kable in užgal vtr, pa domow. . . . U bistvu sem zelo zadovoljen de je to crknilo zdej, in ne drug tedn na dopustu isti šmoren sem imel sam zadnjič v krškem... zoprna situacija a na srečo se lahko pelješ, ker ponavadi crkne ena celica v acu-ju tako da ima še vedno nekaj V-oltov. Popravljeno Julij 27, 2009. Popravil Kawl
gsx750f Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 isti šmoren sem imel sam zadnjič v krškem... zoprna situacija a na srečo se lahko pelješ, ker ponavadi crkne ena celica v acu-ju tako da ima še vedno nekaj V-oltov. Ne se na to zanašat. Osebna izkušnja 1x pri motorju in 1x pri avtu. Sem štromar in sem težko sprejel. A je bilo dejstvo. Akumulator je enostavno "zadela kap". Obakrat poleti . Tehnične razlage še nisem poizkal, ampak je blo dejstvo. Precej pomaga kontrola elektrolita in po potebi dolitje destilirane vode. Stane skoraj nič a prišpara muke (zgoraj) , lahko ti uniči dnevno furo. Zakaj bi jo?
SharpNinja Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ena popoldanska furca padla včer, končala se je pa zlo zgodi dns (nighttrip home again )....MP-Trebnje-Bogenšperk-Litija-Lj-Domžale, od tle naprej pa z avtom do Radelj ob Dravi in nazaj (lohk bi se rekl d smo šli tud mal v izvidnico kake so kj ceste v tem koncu ), nazaj pa kr po AC k je bla ura sred noči pa mal mraz .....150km nit ni tk švoh :grrr
gsx750f Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Včeraj od 17ih dalje Lj-Vodice-Cerklje-Preddvor-Jezersko-Železna Kapla- Pavlič-Jezersko-Kamnik-Lj Lepo Naletu na Avstrijca z BMW CH registracije, ki se je solo vozil po naših krajih.
SharpNinja Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Dns mi je pa clo uspel pred temo dam prdrsat , je pa en čist spešl vtis z današnje vožnjice, k tega se pa ne gremo vsak dan :grrr (tnx god ).....nabila osovraženi zadnji zic na Gromčka in via....MP-Trebnje-Ivančna-Grosuplje.....na parkingu od Avtovala sm se počutla kr mal ogroženo, sami modro-beli propelerčki okol ....presedlala na zadnji zic in pol je blo let the joy and happiness begin jeeeej , kok ta motor ni za dva narjen (ampk sune pa dobr tud z dvema naložen ), ampak je pilot zlo lepo pelu , tk d nism na ful trpela, sm v mejah normale pa sm vseen......letela po stari cesti do Ivančne, pol mal domino razvedrit .) pol pa Bogenšperk-Litija-Trojane-Domžale, spet na sprednji zic k se bl domače počutm in nazaj prot domu čez Litijo-Bogenšperk (kok teh ovinkov še zmer ne maram brrrr :xx: )-Trebnje-MP.....v glavnm luštn čeprav za zmatrat se
domina Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 (popravljeno) Dns mi je pa clo uspel pred temo dam prdrsat , je pa en čist spešl vtis z današnje vožnjice, k tega se pa ne gremo vsak dan :grrr (tnx god ).....nabila osovraženi zadnji zic na Gromčka in via....MP-Trebnje-Ivančna-Grosuplje.....na parkingu od Avtovala sm se počutla kr mal ogroženo, sami modro-beli propelerčki okol ....presedlala na zadnji zic in pol je blo let the joy and happiness begin jeeeej , kok ta motor ni za dva narjen (ampk sune pa dobr tud z dvema naložen ), ampak je pilot zlo lepo pelu , tk d nism na ful trpela, sm v mejah normale pa sm vseen......letela po stari cesti do Ivančne, pol mal domino razvedrit .) pol pa Bogenšperk-Litija-Trojane-Domžale, spet na sprednji zic k se bl domače počutm in nazaj prot domu čez Litijo-Bogenšperk (kok teh ovinkov še zmer ne maram brrrr :xx: )-Trebnje-MP.....v glavnm luštn čeprav za zmatrat se res sta me lepo presenetila kar še kaj se oglasita... vedno sta dobrodošla Popravljeno Julij 28, 2009. Popravil domina
TomazK Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 V nedeljo: Hrastnik-LJ-Razdrto-Vipava-Štanjel-Branik-Renče-Miren-Opatje Selo-Komen-Dutovlje-Sežana-Divača-Črni Kal-Kubed-Črni kal-LJ-Hrastnik. cca 430km in boleča zadnjica po 7h vožnje . Odlična vožnja, nekaj policije vmes, helikopterja pa nobenega. lp T
SharpNinja Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 res sta me lepo presenetila kar še kaj se oglasita... vedno sta dobrodošla Ja mal te treba razvedrit , d nauš sm za bukvami čepela, to škod :grim .....sj dns sva se pršla pofotkat , d sm vidla kk zgledam nagrmadena na zadnjem zicu .) .
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 kakšna je cesta čez sela neveo Super- Priporočam! Lepa cesta, mel ovinkov, čudovita okolica....
janih Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 Super- Priporočam! Lepa cesta, mel ovinkov, čudovita okolica.... hvala
pajkica Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 evo, obiskala sm metko pa jankota pa rdečo kapco pa pepelko blo en mau čez 200 km ...... več ni šlo k me tema hvatala..... :unsure: ene par km za popizdit ( auč... ) [
Kawl Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 Relacije kratke, postanki daljši Tud tko včasih pride Jaz sem danes naklepal malenkost čez 200km. 160km s testno transalpko. Ostalo pa s svojo krawo Relacija Trzin- LJ (obroč - AC ) - Kranj -Jezersko - pa potem do odseka kjer se zavije na pavličevo sedlo - pa potem nazaj že spet do Cerkelj - pa na Šanturško goro - čez Tunjce v Kamnik- na kufe v domačem kraju - pa s težkim srcem nazaj v Trzin vrnt moped Hvala AS-u domžale! LP, Rok
mačka27 Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Relacije kratke, postanki daljši Relacije dolge.....postanki krajši :naughty: :naughty: :naughty: ....na žalost bolj mokri, kot suhi..... :yawn:
XTR Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Tri dni potepanja po italijanskih hribih. Dolomiti-Timmelsjoch-Stelvio-Dolimiti. Prevoženih lepih, ovinkastih 1500 km, vreme pa idealno. Dežja samo za vzorec pa še to ponoči. Z eno besedo, pravljično! Še nekaj slik: Stelvio Timmelsjoch Dolomiti: passo Giau in passo Fedaia
yack_ass Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Lj - Kranj - Zg Jezersko - Železna Kapla - Pliberk - "Golica" - Gornja Radgona - tromeja (AUT, M, SI) - Gornja Radgona - Maribor - Dravograd - Velenje - Letuš - Marija Reka - Trbovlje - Litija - Lj čudovitih 572 pa še neki drobiža kilometrov
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se