Skoči na vsebino

Windows 7  

81 članov je glasovalo

1. 1. Ali boste ohranili sedajšnji OS ali razmišljate, da bi prešli na novega?

• OS bom nadgradil na Windows 7
      46
    • OS ne bom nadgradil, obdržal bom starega
      36

Priporočene objave

Objavljeno
In kateri programi so to bili? Trenutno je za Visto dosti večja podpora kot za XP.

Microsoft Visual Studio 2003, Microsotf Sql server 2000, zelo pogojno IIS 6...

pazi, proizvajalec vsega softwera je pa microsoft :D

Objavljeno
Microsoft Visual Studio 2003, Microsotf Sql server 2000, zelo pogojno IIS 6...

pazi, proizvajalec vsega softwera je pa microsoft :D

pazi, zato pa so izdali Microsoft Visual Studio 2008

Objavljeno
100% drži klikni >pozdravno središče> ogled podrobnosti računalnika in tam ti lepo piše koliko ram ti sistem prepozna

Ampak menedžira pa vse 4 GB ...

Objavljeno
A je samo to fora? Kaj je pa s temi 64bit procesorji, zaradi katerih je bil tak pomp ko so prišli ven.. Amd 64, core2duo, ipd.. Takrat vem da se je govorilo, da bodo pokazali svoj potencial šele v 64bitnem okolju.

Sicer se ne spoznam veliko na te zadeve, ampak me pa zanima..

Primerjava na mestu je: serijski Fireblade vs. za pisto predelan in nehomologiran Fireblade. Namensko in temu primerno performančno :-)

Objavljeno
Ampak menedžira pa vse 4 GB ...

Microsoftovim 32-bitnim operacijskim sistemom so šteti dnevi!

Ker 32-bitni operacijski sistemi lahko koristijo le do največ 3,5 GB sistemskega pomnilnika, napredni računalničarji vse bolj posegajo po 64-bitnih sistemih. To še posebej velja za novi Microsoftov operacijski sistem Windows Vista, saj se je za namestitev 64-bitne različice odločila že kar dobra četrtina računalničarjev. Konec letošnjega leta naj bi se njihov delež povečal celo na petdeset odst

Objavljeno
Ali boste "preklopili" na Windows 7 ali boste obdržali zdajšnji OS?

Preklopil bom samo pod enim pogojem. Da bodo vsi driverji podprti in prav tako tudi vse pro aplikacije !!!

Objavljeno (popravljeno)

Ker 32-bitni operacijski sistemi lahko koristijo le do največ 3,5 GB sistemskega pomnilnika, napredni računalničarji vse bolj posegajo po 64-bitnih sistemih. To še posebej velja za novi Microsoftov operacijski sistem Windows Vista, saj se je za namestitev 64-bitne različice odločila že kar dobra četrtina računalničarjev. Konec letošnjega leta naj bi se njihov delež povečal celo na petdeset odst

Napredni računalničarji že dolgo ne posegajo po Microsoftovih OS-ih... :lol1:

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno

z veseljem bi mel 64bitne če pa gonilnikov ni :trance_33_sleep: nov prenosnik gonilnike dajo pa na splet samo za 32bit OSje... :whistle:

Objavljeno
Napredni računalničarji že dolgo ne posegajo po Microsoftovih OS-ih... :lol1:

O, jej, spet ta debata :naughty:

Obljubim, da se ne bom vključil :)

Objavljeno

V računalniških krogih krožijo govorice, da bi naj Microsoft svojim uporabnikom ponudil dobrosrčno nadgradnjo iz Windows Viste popolnoma zastonj. Malezijski TechArp je namreč predložil osnutek Microsoftove tehnične dokumentacije, ki detajlno razkriva kaj vse bi naj vključeval tako imenovani „Windows 7 upgrade“ program.

Objavljeno
z veseljem bi mel 64bitne če pa gonilnikov ni :trance_33_sleep: nov prenosnik gonilnike dajo pa na splet samo za 32bit OSje... :whistle:

Ni drajverjev? Jaz imam popolnoma vse, kvečjem je več gonilnikov za 64bitne OS kot za 32..

Objavljeno
Ni drajverjev? Jaz imam popolnoma vse, kvečjem je več gonilnikov za 64bitne OS kot za 32..

ni res...mam pa Toshibo

Objavljeno

Js tudi. Pa sem vse našel, je pa res da sm se mal drkal :rolleyes: Ampak za navadne PC-je pa ni problema.

Objavljeno

nism ne vem kak racunalnicar, zato mi lahko prosm en po kmecko razlozi kaj pomeni 32-bit oz. 64-bit windows npr. vista.

Objavljeno (popravljeno)
nism ne vem kak racunalnicar, zato mi lahko prosm en po kmecko razlozi kaj pomeni 32-bit oz. 64-bit windows npr. vista.

Uf, pa ti zahtevaš nemogoče - da nekdo zelo širok pojem 'računalniška arhitektura' razloži po kmečko.

Lahko pa poskusim - 32-bitni sistemi 'zadostujejo komurkoli', 64-bitni so pa za najzahtevnejše uporabnike (ki tudi poznajo razliko).

PS: več pa na wikipediji - http://en.wikipedia.org/wiki/32-bit . http://en.wikipedia.org/wiki/64-bit

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno

je že kdo poskusu beta verzijo? kakšne izkušnje? anyone?

Objavljeno
je že kdo poskusu beta verzijo? kakšne izkušnje? anyone?

na drugih forumih ga hvalijo ful ,naj bi bil izredno hiter :worship:

Objavljeno

...evo, tole tipkam iz windows 7, sicer kaj konkretnega o samem sistemu še ne morem povedat, ker sem ga komaj inštaliral in moram še marsikaj ponastavit oz. pregledat kje je kaj :rolleyes: ......ampak takole od oka zgledajo kar hitri, celo od mojih XP-jev in to na sistemu PIV 2.4 GHZ, 1 GB ram :)

Objavljeno

Zadnjič sem jamral, da mi na XP-jih HD film teče, kot da bi predvajal diapozitive.....no danes sem isto zadevo preizkusil v win 7 in glej ga zlomka film dela brez problemov, tekoče :)

Objavljeno

haha zakon :D ce ti se vse ostalo dela, ne vidm razloga da gres nazaj na XPje

Objavljeno

hm... tut men trenutno VSE dela na 7ki... od vseh usb naprav, ki jih mam povezane, do vseh igrc, programov.....

samo driverje za Visto je blo treba dobit. je pa stvar hitra... sam na yivce mi gre vse tisto lepo, fensi smensi transparency, pa da vse kr leti pa plava....bljeh.. to morm se izklopt pa bo kul :D

Objavljeno

A se splača dat 7-ko gor ? Sicer jo že downloadam, ampak me vseglih zanima kako se kej obnese ? :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!