motofrik Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Modro molčijo... Včasih je o nekaterih stvareh bolje biti tiho. Po načelu ''ne praskaj se tam, kjer te ne srbi''. :whistle:
moto rider Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 (popravljeno) nesrečnež! Kaj je zdaj? :hmm: - A ste realizirali vaše "sanje"? :? MOTORIZEM = ZAKON!!! :worship: Popravljeno Januar 31, 2009. Popravil moto rider
nesrecnez Objavljeno Januar 31, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 nesrečnež! Kaj je zdaj? :hmm: - A ste realizirali vaše "sanje"? :? MOTORIZEM = ZAKON!!! :worship: ja smo realizirali naše sanje, a ve kdo kulk pridejo kej nalepke pa našitki???
k0ci Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 pri nas mislim da smo dali za 12 velikih in 60 malih našitkov 320€
moto rider Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 (popravljeno) ja smo realizirali naše sanje, a ve kdo kulk pridejo kej nalepke pa našitki??? Popravljeno Januar 31, 2009. Popravil moto rider
Dadi Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 naš klub smo pa poimenovali takole SMD Bojler - Slovensko motoristično društvo Bojler, mi je všeč, da se ne zgledujemo po mc-jih ali mk-jih, se mi zdi bolj prepoznavno in nekaj bolj našega ! pa tudi bolj svobodni smo !
oks Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 naš klub smo pa poimenovali takole SMD Bojler - Slovensko motoristično društvo Bojler, mi je všeč, da se ne zgledujemo po mc-jih ali mk-jih, se mi zdi bolj prepoznavno in nekaj bolj našega ! pa tudi bolj svobodni smo ! Ne razumem zakaj ste bolj svobodni.
ELO Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Bratje in sestre! :worship: Ljubite se med seboj! O:-) bemtiš... a ni tako da je incest kazniv??? nobody does it like my daddy! rotfl
Dadi Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Ne razumem zakaj ste bolj svobodni. [/quote nimamo nikaršnih omejitev razen članarine, o vsem ostalem se odločamo skupno ! tudi o sestankih in delovanju kluba.
oks Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Tako deluje tudi veliko drugih moto klubov. Drugače se mi pa zdi de je to dobro, ker nismo vsi enaki in ima vsak malo drugačne poglede in se potem skupaj odločite kako in kaj.
moto rider Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 (popravljeno) Jaz sem pa "One man band klub" in dokler bom jaz "šef" bo tako, kot žena reče!! :010 :D :P Popravljeno Februar 2, 2009. Popravil moto rider
Dadi Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Jaz sem pa "One man band klub" in dokler bom jaz "šef" bo tako, kot žena reče!! :010 :D :P ma dej no, a tudi pri vas je tako kot pri nas :D
ixs Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 GREMIUM MC, katere kao poznaš, mamo v aprilu parti v Šentjerneju in vabljen novi Club na party da vas spoznamo.... :winkiss: Yeah, pa če vam mopedi še ne vžgejo vas nej mame al pa fotri prpeljejo.
nesrecnez Objavljeno Februar 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 GREMIUM MC, katere kao poznaš, mamo v aprilu parti v Šentjerneju in vabljen novi Club na party da vas spoznamo.... :winkiss: Yeah, pa če vam mopedi še ne vžgejo vas nej mame al pa fotri prpeljejo. mejbi pa res pridemo, a lohk več info........:)
ixs Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Spring party organizira Hangaround chapter Maribor in sicer na isti termin kot lani , sobota 18.4. in na isti lokaciji - Šentilj(mislim da je kulturni dom). Zadeva se prične popoldan. Naši bodo gor že zagotovo po 12h in traja do konca. Servus
OSSA Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Fantje so že v igri moto-club-speed-hell
president Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Fantje so že v igri moto-club-speed-hell samo en prijateljski nasvet; da se čimprej zbriše oznako MC
oks Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 samo en prijateljski nasvet; da se čimprej zbriše oznako MC No comment
GRUNF Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 (popravljeno) samo en prijateljski nasvet; da se čimprej zbriše oznako MC In če ne bodo?? :naughty: Boste dečico slekli in natolkli?? Jim boste tračnice polomli, al kaj? Popravljeno April 15, 2009. Popravil GRUNF
OSSA Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 samo en prijateljski nasvet; da se čimprej zbriše oznako MC Hmmm, ta "prijateljski nasvet" si naslovil na napačno osebo.... kar je razvidno iz napisanega(" Fantje so že v igri ") se ti ne zdi?
Cartman Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 moto-club-speed-hell samo en prijateljski nasvet; da se čimprej zbriše oznako MC In če ne bodo?? :naughty: Boste dečico slekli in natolkli?? Jim boste tračnice polomli, al kaj? otroci se igrajo. eni majo skuterje čez drugi pa so za take igrače preveliki, in so zato tečni . . . .
GRUNF Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 (popravljeno) Predlagam da ta drugi prvim postiskajo mozolje...... Popravljeno April 15, 2009. Popravil GRUNF
Jure Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 samo en prijateljski nasvet; da se čimprej zbriše oznako MC Jao ste/so otročji nekateri. Who the fuck cares, če si par mulcev omisli moto club al pa moto klub. Isti drek. Kar ne morem verjet, da se nekatere odrasle osebe obremenjujejo s tem. Ne leti to nate, ampak na razne mačote, ki delajo probleme po motozborih zaradi tega. Prepotentni zapitki z možgani v velikosti lešnika, ne pa motoristi, če se gredo mlatit zaradi MC oznak Aja, spoštovanje je tisto za katerega se gre.. Sej res.. Ampak na tak način se ga ne dobi, vsaj od normalnih ljudi ne, prej pomilovanje in posmehovanje nad primitivnostjo nekaterih..
Cartman Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 matr smo žleht. pol bomo šli pa na zbor pive pit. . .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se