jocman Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 Kupi taksne da se bo bunka ali vijak odlomil ( kadar bi bunka močno zagrabila za kaj...robnik...) ali ploščica če jo ma skrivila, bunka pa naj bo če se le ba s taksnih materialov k vsaj mal absorbira prvi udarec ob tla....ce pa nimas dnarja pa bodo tut te ok!!....sicer pa zakaj jih pa rabiš ......ajde lol
Igorr Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Kupi taksne da se bo bunka ali vijak odlomil ali ploščica če jo ma skrivila, bunka pa naj bo če se le ba s taksnih materialov k vsaj mal absorbira prvi udarec ob tla....ce pa nimas dnarja pa bodo tut te ok!!....sicer pa zakaj jih pa rabiš ......ajde lol In kakšni so ti materiali?
jocman Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 In kakšni so ti materiali? naj te ne begajo materiali...primerjaj to kar vidiš da imajo v štacunah in upoštevaj naučeno......sam jih nimam....( na suzi da nau čudn )...
budacki Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 naj te ne begajo materiali...primerjaj to kar vidiš da imajo v štacunah in upoštevaj naučeno......sam jih nimam....( na suzi da nau čudn )... Jst te nism niti besede razumel
jocman Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Jst te nism niti besede razumel pejt raj na en pir...
val7 Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 In kakšni so ti materiali? Jst imam te z absorbacijsko cono in mislim da so o.k. upam da ne bom vidu http://www.carman-motosport.si/prodaja/lig...tna_oprema.html
jocman Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Jst imam te z absorbacijsko cono in mislim da so o.k. upam da ne bom vidu http://www.carman-motosport.si/prodaja/lig...tna_oprema.html vsak dobr motorist vsej enkrat pade...tut ti bos vidu...le vprasanje časa..in mal sreče...pa po pamet
val7 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 vsak dobr motorist vsej enkrat pade...tut ti bos vidu...le vprasanje časa..in mal sreče...pa po pamet Sm že vidu. Imeu sm jih na Z-ju in so pomagali. Sam ko pade Z po tleh najprej podrsa po pokrovu sklopke ali magneta, da pri zdrsu sigurno spili en pokrov. Ne vem pa kako bi blo če bi z njimi zapeu v kakšno nepremično oviro
Guest Brumer Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 vsak dobr motorist vsej enkrat pade...tut ti bos vidu...le vprasanje časa..in mal sreče...pa po pamet "Dober" ni dosti samo enkrat vsaj parkrat, jaz več neštejem, pa še nevem, če sem dober rekel bi povprečen! special749 1
Jure Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Jaz bi rekel, da sta dober motorist pa št padcev obratnosorazmerna Če zanemarimo dejavnik sreče/oziroma smole.. Je pa res, da se pač motoristu v dolgoletnem stažu slej ko prejponavadi kaj pripeti.. Že nanese splet okoliščin tako, sicer moramo gledat, da preprečimo take neljube dogodke, ampak je pa potrebno sprejet, da se zgodi lahko vsakemu in ponavadi tudi slej ko prej se. Če si le kolikortoliko na cesti.
biker77 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) v bistvu nisem vedel, da se moraš po tleh metat da si dober motorist.. zanimiva teorija.. ne jure..ne leti nate še dobr da so crash padsi pa deklci pa svega i još da mamo bolj vesele moped po tleh metat Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil biker77
Jure Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 (popravljeno) Sej jest tut oporekam tej teoriji, dober motorist je pomoje manjkrat na tleh Na cesti seveda. Tako, da občudujem tiste, ki še niste bili, jaz sem bil že 2x Pa zanč pred hoferjem bi bil kmalu tretjič, ko sem hotel pri obračanju speljat z 2 pa je motor crknu in fajn cuknu Popravljeno Julij 3, 2009. Popravil Jure Izek 1
bikez Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Sej jest tut oporekam tej teoriji, dober motorist je pomoje manjkrat na tleh Na cesti seveda. Tako, da občudujem tiste, ki še niste bili, jaz sem bil že 2x Pa zanč pred hoferjem bi bil kmalu tretjič, ko sem hotel pri obračanju speljat z 2 pa je motor crknu in fajn cuknu Slej k prej s na tleh.
Prevtzer Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Sej jest tut oporekam tej teoriji, dober motorist je pomoje manjkrat na tleh Na cesti seveda. Tako, da občudujem tiste, ki še niste bili, jaz sem bil že 2x Pa zanč pred hoferjem bi bil kmalu tretjič, ko sem hotel pri obračanju speljat z 2 pa je motor crknu in fajn cuknu Js sm biu že 5x na tleh. Od tega je blo 3x sprobavanje meje gum/asfalta/motorja 1x lastna neumnost za zadnič pa krivim motor.
kreksimon Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Jst sem 3 dni nazaj dubu crash pade od rizome (po dveh mesecih čakanja u TCju- ne grem več v to trgovino!!!!!) in mislim da so kr dobr narejene. Vijaki niso predolgi in tudi sam crash pad je narejen tako da ne moreš zapeti z vijakom ob oviro, je kot neka cev, ki nanjo naviješ pokrovček. Lp PS. upam da ne bom preizkušal.
jocman Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 v bistvu nisem vedel, da se moraš po tleh metat da si dober motorist.. zanimiva teorija.. ne jure..ne leti nate še dobr da so crash padsi pa deklci pa svega i još da mamo bolj vesele moped po tleh metat tle ni nobene teorije sam goli realizem......očitno te je mama z mopedom v rokah rodila mr. perfection
lmperator Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 Rabil bi samo čepek (gumijast ali plastičen) od crash pada (v modri barvi). Kje to lahko dobim za ugodno ceno?
biker77 Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 Rabil bi samo čepek (gumijast ali plastičen) od crash pada (v modri barvi). Kje to lahko dobim za ugodno ceno? na kakem motozboru ob štirih zjutraj :krneki: special749, LRR, malakai in 1 other 1 3
biker77 Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 tle ni nobene teorije sam goli realizem......očitno te je mama z mopedom v rokah rodila mr. perfection realizem je, da če ne fukneš z mopedom vsaj enkrat letno nisi motorist? škoda da te je mama rodila LRR in special749 2
jocman Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 realizem je, da če ne fukneš z mopedom vsaj enkrat letno nisi motorist? škoda da te je mama rodila ja res je z razliko od tvoje krave... LRR, Kor13 in aero 2 1
tihii Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Rabil bi samo čepek (gumijast ali plastičen) od crash pada (v modri barvi). Kje to lahko dobim za ugodno ceno? Poglej v www. louis.de ....tm majo kar hočš Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil tihii
ETV1000 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Smo motoristi ki so že padli in tisti ki še bodo. Poleg tega ne rabiš bit na mopiju da se le ta prevrne. DAN in v3sn4 2
kreksimon Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 Zadnč mi je motor padu (sicer na mestu) in če ne bi meu crash padu bi šou tank po gobe!!!! Tko da sem že krepko pršparal 80€ , če ne 4x tolk... Mam pa od Rizome na Z750 Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se