Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) No folk, zima se je skoraj že poslovila, bilo je že par lepih dni in vikendov za potepanje z jeklenimi konjički, počasi bo pa čas tudi za kakšen obisk Racelanda :) Pa odpiram novo temo, za debatiranje, pisanje vtisov, najave obiskov, ipd.. Sem malo čekiral po njihovi strani in sem opazil, da organizirajo po novem tudi šolo oziroma treninge varne vožnje. Imajo program za zbijanje kazenskih točk in šolo varne vožnje tako za avtomobiliste kot motoriste, za slednje tudi športni trening. Pa cena za celodnevni trening s kartom/minimotom/motociklom se je dvignila iz 20 na 25€. Ampak se mi zdi še vedno ok cena. No, jaz imam vsekakor v planu poleg Marofa v kratkem tudi en obisk Racelanda, malo ogrevanja v sezono :) Pride še kdo? Še stran: http://www.raceland.si/ Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil Jure
Schmid87 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 grem letos tut js mal pogledat raceland.. :)
simonsi Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Men je že marof preveč zaprta steza. :whistle: Ampak bom pa enkrat prišel na par krogov, če bo kakšen pameten motor pri roki.
Kawl Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ko se pocajtam bom šel sigurno mal peljat, da se spet mal navadm na moped - strah pa te zadeve. LP
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Še ena slikca iz zraka za tiste, ki ne veste kako zgleda :)
FrigoFrops Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Opažam da sploh nimam daleč do dirkališča. Samo me nenehno spreletava strah do tega da bi odšel na dirkališče-
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Ej, nimaš kaj premišljevat, ti samo pejt :) Racelanda te pa res ni potrebno bit strah. Grobnika že, tam leti, ampak tle se pa igraš v prvi ali drugi prestavi ter premetavaš motor iz ovinka v ovinek pri zelo majhni hitrosti. Skratka super za malo premigat se, spoznat motor in nabrat nekaj kondicije :) Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil Jure
FrigoFrops Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Bomo probal stisnat v letošnjo sezono, to je res moja želja. Samo bo treba poiskat termin ko ne bo gužve, verjetno med tednom. Bom malo spremljal njihovo spletno stran. Pa Qrr bojo zdržale gor ne.
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Najbolje je poklicat ko ti zapaše, se zmenit pa je :) Lahko se pa skupaj zmenimo za enkrat med tednom, meni tudi ne diši tista gužva za vikend, pa itak imam še dva kandidata, ki bosta na pisti prvič in bi tudi raje videla med tednom :) Q RR so čist super za Raceland, jaz sem tudi lani na Q RR vozu..
FrigoFrops Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 No vidiš ta ponudba je pa že ok ja. Sam verjetno se bo gor začel bolj proti poletju, pred majem mnde ni kej velik dogajanja.
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ah samo, da bo vreme :) 4.4. je že DP v kartingu gor. Pa mi smo se lani tudi že aprila drajsali, blo super :D
FrigoFrops Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ok pol pa prej sam javi da mal planiram.
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Naš "paddock" lani :) Tole pa iz prvega obiska Racelanda v 2007, še s Hyosungom :) Borba z 1089 za boljše mesto, ampak mi ga še ni ratalo prehitet v tem ovinku, bi šel pa hmal po tleh, ker mi je asfalta zmanjkalo :) Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil Jure
FrigoFrops Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Kake slikce pa mal po you tube gledam posnetke iz racelanda, pa sem že čist zagret, čeprav je odzun noč in deževje.
Schmid87 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Še ena slikca iz zraka za tiste, ki ne veste kako zgleda :) a zdj je že kr zajezena voda zadej? :) fajn za ofrišat se :P Naš "paddock" lani :) Tole pa iz prvega obiska Racelanda v 2007, še s Hyosungom :) Borba z 1089 za boljše mesto, ampak mi ga še ni ratalo prehitet v tem ovinku, bi šel pa hmal po tleh, ker mi je asfalta zmanjkalo :) ta je kr fajno kolono delou takrt ja :P
gebre Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ena malenkost iz racelanda.... Eeeeeee :kva2: kje si pa mene najdu na CBR-i :D maš mogoče še kako slik oz. večjo :whistle:
SCMC Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Eeeeeee :kva2: kje si pa mene najdu na CBR-i :D maš mogoče še kako slik oz. večjo :whistle: Ja to pa je blo 17.8.2008, smo mal.... :photo:
SCMC Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 No pa še ta je... več pa na žalost nimam
gebre Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 No, če maš še kakšno se priporočam :) glej PM
XTR Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Jaz imam tudi željo enkrat peljat samo ne bi rad delal kolone. Bo treba najt en termin med tednom, ko bo prazna steza ali pa sami začetniki. :blush: Meni je pa ta posnetek :worship:
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Kot sem že prej napisal, jaz imam najavljena dva začetnika za enkrat med tednom, FrigoFrops je tudi rekel da bi prišel, bo prvič, lahko se zmenimo pa gremo skupaj. :) Pa ne bo nobenemu nerodno, ker boste vsi prvič. Pa tudi drugače ni na pisti nobenega razloga, da bi bilo kogarkoli sram. Vsak gre enkrat prvič in edino pravilo je, da pelješ svojo linijo in to je to, hitrejši bo že prišel mimo :)
FrigoFrops Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ja Jure to boš mogu organizirat prvi šolski dan na pisti. :OK:
Schmid87 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 če bo čas, pridem tisti dan tudi jaz :)
Jure Objavljeno Marec 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Tako je pa nas 2 leti nazaj na Raceland popeljal biker77. Razen za njega je bilo za vse prvič :D Račke lepo v vrsti :rolleyes: Sami motosvetovci, od leve proti desni biker77(GSXR), Jure(GT650), tadejz(1098), condor(fz6), shark357(GSXR), miha(CBR), Snoopy(GSXR), tanjuška(CBR). Pa še par ostalih je blo, ki jih ni na fotki, tudi Schmid87 med drugim, če se prav spomnim :) Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil Jure
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se