Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kdaj pade zdej raceland ? :whistle: .. zdej med tednom enkrat se lah zmenmo .. :hmm: (vidu da ste se neki menl v temi od tomosa sm125 :whistle: )

Objavljeno
Z gokartom 42.xx sekund že napiano :krneki:

Ja ok sm mislu kdo od vas kateri uporablja pisto z motorjem ima najboljši čas!

Verjetno ste blizu 42.XXX??

Objavljeno
kdaj pade zdej raceland ? :whistle: .. zdej med tednom enkrat se lah zmenmo .. :hmm: (vidu da ste se neki menl v temi od tomosa sm125 :whistle: )

Dons smo bli ;)....nč gužve...vroče...skratka super...čas pa 1.00.xx z mojim mopedom....za prvič sem zadovoln :D

Objavljeno
Dons smo bli ;)....nč gužve...vroče...skratka super...čas pa 1.00.xx z mojim mopedom....za prvič sem zadovoln :D

No še časi minmoto :

Objavljeno
No še časi minmoto :

Sam tile so pa že večkratni obiskovalci racelanda pomoje ;)

Objavljeno (popravljeno)
Sam tile so pa že večkratni obiskovalci racelanda pomoje ;)

Jap prvi sigurno ostali pa ko so dirke torej vsako leto 1x open 1 je klasa do 90kg in potem je še klasa open2 nad 90kg

open2:

Popravljeno . Popravil kala
Objavljeno
Dons smo bli ;) ....nč gužve...vroče...skratka super...čas pa 1.00.xx z mojim mopedom....za prvič sem zadovoln :D

kdaj greste spet ? :whistle::ninja::D

Objavljeno
Dons smo bli ;) ....nč gužve...vroče...skratka super...čas pa 1.00.xx z mojim mopedom....za prvič sem zadovoln :D

ja res odlično je blo...mormo ponovit :D

Objavljeno
LP

to se pa dnes spomnem :worship:

Objavljeno
kdaj greste spet ? :whistle::ninja::D

V začetku septembra enkrat :naughty: ...komi čakam :rolleyes:

Objavljeno

Tudi jaz in moja boljša polovica bila v soboto na obisku. Punca sla samo s svojim motorjem. Da je malo sprovala svoje meje. Pa tudi jaz sem malo sproval njen motor :P. Že dolgo nism bil na 125ccm.ju :D.

Slike pridejo...

lp

Objavljeno

p1010238.jpg

p1010246.jpg

p1010247.jpg

Objavljeno

p1010252.jpg

p1010259.jpg

p1010260.jpg

p1010266.jpg

lp

Objavljeno

p1010289.jpg

p1010295.jpg

p1010346.jpg

p1010347.jpg

p1010299.jpg

lp

Objavljeno
Tudi jaz in moja boljša polovica bila v soboto na obisku. Punca sla samo s svojim motorjem. Da je malo sprovala svoje meje. Pa tudi jaz sem malo sproval njen motor :P . Že dolgo nism bil na 125ccm.ju :D .

Slike pridejo...

lp

Tenks za slike :D

Objavljeno
Tenks za slike :D

ja hvala stari, pa za benz tut :yea1:

Objavljeno

Gledam te slike, pa se mi mau čudn zdi, kje se je unmu s tomosom nabral tok odvecne gume na robovih. A je to guma k jo pobereš še od drugih na pisti al tok gumo požera.

Objavljeno
Gledam te slike, pa se mi mau čudn zdi, kje se je unmu s tomosom nabral tok odvecne gume na robovih. A je to guma k jo pobereš še od drugih na pisti al tok gumo požera.

Od kartov guma je tisto. Pa priporočam vsem da ko se mu to začne nabirat naj vzame en nožek/palčko, in ko je še guma topla tisto dol pobereš.

Objavljeno

sej zakon pista sm ku nep blu gokardu gor da enp tuk gume blu pa bi blu ok

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!