Vrtnica Objavljeno Oktober 19, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2002 ne se hecat z mano... vse ima svojo mejo (tud jest) :x :evil: no no smiri zivcke malo... PERVY je PERVY ...
lojzi Objavljeno Oktober 19, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2002 Ej, to je taprav hormonc! Dejmo še Chris, mogoče pa Pervy-u še všeč postaneš, kdo ve?
Ice Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 ne se hecat z mano... vse ima svojo mejo (tud jest) :x :evil: s svojim ze malo tecnim nacinom se pribljizujes moji. in da te malenkostno poucim -ce seveda vasa visokost to dovoliste- povsod svojih smeti ne bos limala. forum kr´neki je en del in dodatek motoristicnega foruma "motosvet".prvoten namen tega je,se pogovarjati in izmenjavati mnenja o motorjih in vsem,kar ima veze z njimi.s tvoje strani zadnje case nisem opazil prevec postov na prvotni smisel MS - ali da te direktno vprasam: zakaj si sploh tukaj? .....in preden eksplodiras kaj si sploh upamo in da naj bomo sploh srecni,da nas vasa visokost pocastite s svojo prezenco na tem forumu....... najprej premisli kaj kam pises,kaj je bilo kje zakaj napisano in potem kritiziraj,ce mislis,da bi bila kritika v tvojem tonu upravicena. ce pa ne preneses kritike na lasten racun...........get lost. lep dan se.
chris Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 Ice, ves kaj... Skoda besed... Moska populacija itak zmerej skup drzi... Tko, de... blablablablablablabla...
Ice Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 Ice, ves kaj... Skoda besed... Moska populacija itak zmerej skup drzi... Tko, de... blablablablablablabla... kot izgleda ne preneses kritike na lasten racun.na tvojo zgornjo insinuacijo ne mislim odgovarjati; izgleda,da si prevec obtezena z predsodki.
Pervy Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 ne se hecat z mano... vse ima svojo mejo (tud jest) :x :evil: s svojim ze malo tecnim nacinom se pribljizujes moji. in da te malenkostno poucim -ce seveda vasa visokost to dovoliste- povsod svojih smeti ne bos limala. forum kr´neki je en del in dodatek motoristicnega foruma "motosvet".prvoten namen tega je,se pogovarjati in izmenjavati mnenja o motorjih in vsem,kar ima veze z njimi.s tvoje strani zadnje case nisem opazil prevec postov na prvotni smisel MS - ali da te direktno vprasam: zakaj si sploh tukaj? .....in preden eksplodiras kaj si sploh upamo in da naj bomo sploh srecni,da nas vasa visokost pocastite s svojo prezenco na tem forumu....... najprej premisli kaj kam pises,kaj je bilo kje zakaj napisano in potem kritiziraj,ce mislis,da bi bila kritika v tvojem tonu upravicena. ce pa ne preneses kritike na lasten racun...........get lost. lep dan se. koncno se je se nedko oglasil, sem ze skoraj mislil da samo mene motijo razni izpadi v vseh moznih temah samo tam ne, kjer bi lahko bili (TU). sicer pa jasno da skupaj drzimo, saj ni prvic da se kaj takega dogaja in ce so se v preteklosti stvari uredile se bojo se tokrat.
Pervy Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 Ice, ves kaj... Skoda besed... Moska populacija itak zmerej skup drzi... Tko, de... blablablablablablabla... :roll:
Vrtnica Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 hmm chris tle bom pa potegnila z mosko populacijo kakor temu pravis... Ice ti je pravilno odgovoru... res ne smemo limat svoje poste vsepovprek ampak kot smo se zmenil moski peskovnik je za moske zenski pa za zenske! aja usem moskim -> spravte endurasa iz nasga peskovnika !!!
Mačica Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 no no smiri zivcke malo... PERVY je PERVY ... HEHEHEHE HAHAHAHAHAHAHA ta prava se je oglasila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
enduraš Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 ooo Kako smo se vzburili UPS!... razburili. Dej pomirite se no! Mene v peskovniku damskem vidle ženske več ne bojo sploh (pa sploh niso dame :twisted: ). Chris ...jebat ga... ne moreš proti vetru scat :D ...pač ne boš vsepovsod limala postov. :wink:
Pervy Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 aja usem moskim -> spravte endurasa iz nasga peskovnika !!! poskusamo, ampak ocitno so mu slikice v vasem bolj vsec kot pa slikice v nasem :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Vrtnica Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 hmm ok zdej je pa dovolj! A se nismo zmenil da ima vsak svoj peskovnik ce ima kak predstavnik nasprotnega spola kaksne normalne slikce nej da urlje sam ne pa limat slikce k se ti zelodec obrne ko jih vidis :evil: Prosila bi da pobrisete slikco od moto smrka sej vemo da si lusen no sam nisi pa za v nas peskovnik :twisted:
chris Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 kot izgleda ne preneses kritike na lasten racun.na tvojo zgornjo insinuacijo ne mislim odgovarjati; izgleda,da si prevec obtezena z predsodki. dragi ICE: 1. : ocitno si me napacno presodil in se tudi ne bom trudila, da bi ti to omogocila... zakaj le? 2. : napisala sem, da bom lepila svoje poste tja, kjer bodo spadali v kontekst (sej razumes, ne???); ko pa bom na "motoristicnih staneh" nasla topic, ki bi ustrezal mojemu vedenju (znanju) o motorjih, bom tudi tja kaj prilepila... 3. : tudi ce si (ne vem zakaj) dobil naslov moderator, se ne pomeni, da lahko s takim tonom govoris z mano; nisem visokost (ceprov; hvala za tako naslavljanje 8) ) in nisem moderator, kot si ti, sva pa oba cloveka (vsaj jaz sem...) 4. : ze odkar sem na tem forumu opazam, da si med najbolj zoprnimi forumasi zato se s tabo ne bom vec ukvarjala... zakaj bi si pokvarila dan zaradi tebe (tega ne delam)??? 5. : mimogrede: napise se S predsodki in NE Z predsodki... LP (tudi PERVYju) Chris 8)
chris Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 pa se nekej: lahko prenesem kritike na moj racun ampak samo, ce so utemeljene. LP
HHV Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Hmm, kako pa kej dones zvezde kažejo? Ja pa danes ponoč je bil potres. Ja to seveda tudi na nas vpliva! :wink: :twisted:
hotschko Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 pa se nekej: lahko prenesem kritike na moj racun ampak samo, ce so utemeljene. LP Kritika na moj račun ni nikoli utemeljena... :D :P :roll: 8) :idea: :arrow:
HHV Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Hi, hi, Hotschko rides again! :lol: :lol: :lol:
chris Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 hej hej, a pol je kdo cutu potres? sm pa mislla, da se sam jest tresem :roll: :wink:
enduraš Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Vsaka kritika na moj račun je totalno neutemeljena ,ker se je ne da utemeljiti ,saj jaz sem ubistvu samo energija ,kot vsi ostali in kaj temu sledi? Utemeljitev je nemogoča. Kako lahko utemeljiš nekaj ,kar ni materija. Se bo pa našu en pamtnjakovič in bo reku da sem iz materije.HA!! Odpri mi možgane pa reč : To je tvoja osebnost!. NE MOREŠ! 8)
LuCy Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 hej hej, a pol je kdo cutu potres? sm pa mislla, da se sam jest tresem :roll: :wink: Aje blo to enkrat zvečer? Men se je tudi zdelo,da se nekaj trese, najbrž zato, ker sem sedela na tleh, drugače še nikoli nisem čutila potresa, razen enkrat v OŠ ampak takrat smo bili vsi veseli, ker smo mislili, da se bo šola podrla.
chris Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 ja, zvecer enkrat... tud jest ponavad ne cutm potresa, vcerej sm pa pred TVjem sedela (tud na tleh), pa se mi je zdel, da se neki trese, pa sipe so se zatresle (slisala)... pol pa se enkrat, k sm bla za racunalnikom... :roll: :? ne maram potresov...
Ice Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 dragi ICE: 1. : ocitno si me napacno presodil in se tudi ne bom trudila, da bi ti to omogocila... zakaj le? kakor se deres v gozd,tak eho prihaja nazaj. 2. : napisala sem, da bom lepila svoje poste tja, kjer bodo spadali v kontekst (sej razumes, ne???); ko pa bom na "motoristicnih staneh" nasla topic, ki bi ustrezal mojemu vedenju (znanju) o motorjih, bom tudi tja kaj prilepila... ampak tole se ti pa zdi znano: "pol pa v DAMSKEM PESKOVNIKU in glih tko, kot je tebi dovoljen vstop v vse topice, je dovoljen tud meni. pa kaj, ce nisem tle tok casa kot si ti? kdo mi bo pa prepovedal, da lepim svoje poste? ti mogoce? pa kaj, ce si mislis, da so moji posti pac samo neke smeti... isto bi lahko trdila za tvoje (kdaj si pa se kje kej pametnga napisal?)... in nehej mi ze tezit zarad moji postov; limala jih bom tam, kjer se bo men zdelo, da bi lahko prsli v kontekst IN NE tam, kjer se bo TEB zdel... zmerej delam, kar hocem in tko bo tud ostal; ce se mi bo kje zazdel, da bi lahko nalimala post, ga bom. ti pa zapri svojo fafljo in limej slike naprej. z lepimi pozdravi; chris" 3. : tudi ce si (ne vem zakaj) dobil naslov moderator, se ne pomeni, da lahko s takim tonom govoris z mano; nisem visokost (ceprov; hvala za tako naslavljanje 8) ) in nisem moderator, kot si ti, sva pa oba cloveka (vsaj jaz sem...) ad 1.pojma nimam ad 2.z cenjenim dovoljenjem vase visokosti; glej prvi citat mojega posta (tisto o gozdu in ehu) ad 3.izgleda,da se vsaj imas za nekaj boljsega (glej svoj post o limanju...) ad 4.rekli so mi,da sem vsaj podoben cloveku,ceprav sam o tem vcasih dvomim; ti si o sebi tako prepricana? 4. : ze odkar sem na tem forumu opazam, da si med najbolj zoprnimi forumasi zato se s tabo ne bom vec ukvarjala... zakaj bi si pokvarila dan zaradi tebe (tega ne delam)??? in zakaj ga pokvarjas drugim? 5. : mimogrede: napise se S predsodki in NE Z predsodki... hvala za popravilo; odkrila si samo toplo vodo (imam namrec samo 5 razredov OS) LP (tudi PERVYju) lepo od tebe,da mislis tudi na druge ljudi. ne vem sicer zakaj z zalitvami in besnim pihanjem odgovarjas na utemeljeno kritiko - namrec polno te je samo v dveh temah; v eni upraviceno,za drugo si lastis pravice,katere drugim odrekas.ko si ze ravno tako ognjena pristasica demokracije - torej kaj bo? vsi povsod,ali.....? lp
kekec III Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 ja, zvecer enkrat... tud jest ponavad ne cutm potresa, vcerej sm pa pred TVjem sedela (tud na tleh), pa se mi je zdel, da se neki trese, pa sipe so se zatresle (slisala)... pol pa se enkrat, k sm bla za racunalnikom... :roll: :? ne maram potresov... Tudi jaz jih ne maram...vidim ,da imava veliko skupnega....
Vrtnica Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 hmm grem jz iz te teme ven.... pa prijetno cvekanje vam zelim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se