tadey Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 (popravljeno) Hvala za odgovore @andursa! Morda pozna kdo prvega Burgmana? Lp Popravljeno Julij 8, 2012. Popravil tadey
GP ditech Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 (popravljeno) Mene zanima kakšna je razlika med runnerjem 200 in 125? Od letnika 2006 naprej. Glede agregata, zavor ter vzmetenja? Ali je 125 le pomanjšana različica 200 z manjšim cilindrom ali je celoten motor drugačen? Popravljeno Julij 10, 2012. Popravil GP ditech
polde66 Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Pozdravljeni, malce gledam naokoli in sem zasledil tole: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5942638 Pozna kdo ta motor, kakšna priporočila, mogoče celo lastnika? Moja Aprilia 500 altantic Sprint (l. 2005, 46500 km) je počasi ratala stara, sicer ji čisto nič ne manjka ampak življenje gre počasi dalje. Gledam pa tudi za Piaggio XEVO 400, tuki bi se pa odločil verjetno za novega. Žal ne zasledim pri nas lastnikov tega mopeda, pregledal sem vse teste na netu, povsod hvala tako motorja lege, vzdrževanja, le lastnikov ni pri nas nikjer za dobit. Sem bolj nekompliciran tip potrebujem pa zanesljiv moped, da me pripelje od točke A do točke B (Kranj - obala skoraj vsak vikend). pri tem mi je fajn malce več prostora za prtljago pa veterni ščit. probal sem Burgmana, pa mi je malce malce perevelik, Honda SW malce ne vem kako, pač ne sede. Sem odprt tip , tako da mi vsi nasveti priporočila izkušnje, skratka vse prav pride. ( bi mel tud T-maxa če neb bil 10 jurjov :glare: )
ssabic Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Pozdravljeni, malce gledam naokoli in sem zasledil tole: http://www.avto.net/....asp?ID=5942638 Pozna kdo ta motor, kakšna priporočila, mogoče celo lastnika? Moja Aprilia 500 altantic Sprint (l. 2005, 46500 km) je počasi ratala stara, sicer ji čisto nič ne manjka ampak življenje gre počasi dalje. Gledam pa tudi za Piaggio XEVO 400, tuki bi se pa odločil verjetno za novega. Žal ne zasledim pri nas lastnikov tega mopeda, pregledal sem vse teste na netu, povsod hvala tako motorja lege, vzdrževanja, le lastnikov ni pri nas nikjer za dobit. Sem bolj nekompliciran tip potrebujem pa zanesljiv moped, da me pripelje od točke A do točke B (Kranj - obala skoraj vsak vikend). pri tem mi je fajn malce več prostora za prtljago pa veterni ščit. probal sem Burgmana, pa mi je malce malce perevelik, Honda SW malce ne vem kako, pač ne sede. Sem odprt tip , tako da mi vsi nasveti priporočila izkušnje, skratka vse prav pride. ( bi mel tud T-maxa če neb bil 10 jurjov :glare: ) Kolega je lastnik Spaidermaxa in ga lahko povprašaš na tel. 051 414114
polde66 Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Kolega je lastnik Spaidermaxa in ga lahko povprašaš na tel. 051 414114 Super, hvala LP Andrej
polde66 Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 A Piaggio Xevo pa res noben nima tukej? LP Andrej
Jest32 Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Tole Hondo SW600 mogoce kdo pozna >> http://goo.gl/gkJlY ... ali pa ce je mogoce celo prisoten tukaj, ker ima zadaj na tablici in na kovcku nalepko maxiscooter.si ...
pelikan Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Tole Hondo SW600 mogoce kdo pozna >> http://goo.gl/gkJlY ... ali pa ce je mogoce celo prisoten tukaj, ker ima zadaj na tablici in na kovcku nalepko maxiscooter.si ... Ja, verjetno je nas maxi prijatelj, vendar ne vem, ce je na forumu... Kontaktiraj @maxiscooter-ja ali @burgman650e-ja, ki sta iz Primorske... Bosta pa zagotovo vedela, kaj vec.. Lep maxi pozdrav Jest32 1
Jest32 Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 Izgleda je ze prodana tale Honda... ... Sem lastnika poskusal klicati ze vceraj, pa se ni ogasil... Bo treba spet malo cakati kaksno ugodno ponudbo ...
maxiscooter Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Izgleda je ze prodana tale Honda... ... Sem lastnika poskusal klicati ze vceraj, pa se ni ogasil... Bo treba spet malo cakati kaksno ugodno ponudbo ... Kolikor bi jaz vedel motor še ni prodan, le lastnik zaradi poklica, ki ga opravlja nima zmožnosti oglašanja na gsm. Poizkusi ga klicati večkrat v različnih obdobji dneva........
Jest32 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Sem mu ze pisal preko sistema (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) .... Pa ni bilo odgovora (tam itak prodajalci zelo zelo redko odgovarajo)... Ni pa vec oglasa... zato sem sklepal, da je bil prodan...
boki2 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Sem mu ze pisal preko sistema (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) .... Pa ni bilo odgovora (tam itak prodajalci zelo zelo redko odgovarajo)... Ni pa vec oglasa... zato sem sklepal, da je bil prodan... Kaj pa Honda silverwing 600 iz okolice Ptuja za 2700 Eurov, piše da je slovenskega porekla?
Jest32 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 (popravljeno) Kaj pa Honda silverwing 600 iz okolice Ptuja za 2700 Eurov, piše da je slovenskega porekla? Tega sem sicer tudi opazil... se mi zdi, da sem mu tudi pisal ... pa ni bilo odgovora ... Lahko je bil pa tudi kaksen drug. Ga mogoce poznas? Se vedno kolebam med Burgmanom 650 in SW600 ... Popravljeno Julij 18, 2012. Popravil Jest32
boki2 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Tega sem sicer tudi opazil... se mi zdi, da sem mu tudi pisal ... pa ni bilo odgovora ... Lahko je bil pa tudi kaksen drug. Ga mogoce poznas? Se vedno kolebam med Burgmanom 650 in SW600 ... Malo gledam po avtonetu to pa je tudi vse. Nobenega motorja ne poznam. Vse je odvisno s kakšnim fondom denarja razpolagaš in malo moraš imeti tudi sreče, da naletiš na pravega. Ponudbe je kar nekaj, vzami si čas in naj se ti ne mudi preveč. Jaz sem šel iz aprilie scarabea 200 direkt na burgmana 650 in ni mi žal. Zelo je prostoren in udoben za dva pa tudi potegne kot je treba tudi v hrib. Je bolj potovaljnik ampak ko se ga navadiš se tudi po mestu v redu pelješ. Malo prečekiraj avtonet in pojdi kakšnega pogledat v živo. Lp
K a m e n Objavljeno Julij 25, 2012 Opozori Objavljeno Julij 25, 2012 Oprema - ABS+greti sedeži+špegli štrom+ščit štrom+grete ročke
K a m e n Objavljeno Julij 25, 2012 Opozori Objavljeno Julij 25, 2012 Burgman je po udobju in prostornosti za razred nad npr X9 ali Atlantikom. Imela sva prej oba, pa Burgman krepko zmaga. Edino, zadnje fedre sem podložil za 18mm, ker z obema in torbami in vso kramo, je na luknjah zabijalo. Sedaj ne več.
medy Objavljeno Julij 26, 2012 Opozori Objavljeno Julij 26, 2012 pozdravljeni maxi skuteraši tudi sam se bom pridružil druščini maxi skuterjev vendar imam eno težavo kupujem maxi skuter, prej sem vozil yamaho xt660x, sedaj imam aprilio sr50 zanimiv preskok vem, ampak motor potrebujem večino za po mestu in včasih bi se kam zapeljal (skok na morje ali v prestolnico...) bi pa rad, da bi se dalo s skuterjem dokaj dobro voziti po ovinkih vidim, da vsi hvalite burgmane, vendar imam do njih nekak odpor (najverjetneje predsodek) ne bi pa rad imel tudi honde trenutno gledam nexusa 500 in me zanima, če ga ima kdo od vas in če je z njim zadovoljen sem pa tudi naklonjen yamaham imate kakšen prelog zame? hvala in lp medy
maxiscooter Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 pozdravljeni maxi skuteraši tudi sam se bom pridružil druščini maxi skuterjev vendar imam eno težavo kupujem maxi skuter, prej sem vozil yamaho xt660x, sedaj imam aprilio sr50 zanimiv preskok vem, ampak motor potrebujem večino za po mestu in včasih bi se kam zapeljal (skok na morje ali v prestolnico.. .) bi pa rad, da bi se dalo s skuterjem dokaj dobro voziti po ovinkih vidim, da vsi hvalite burgmane, vendar imam do njih nekak odpor (najverjetneje predsodek) ne bi pa rad imel tudi honde trenutno gledam nexusa 500 in me zanima, če ga ima kdo od vas in če je z njim zadovoljen sem pa tudi naklonjen yamaham imate kakšen prelog zame? hvala in lp medy Mislim, da bi tebi najbolje ležal Yamaha Tmax - izvrstna ciklistika , dva cilindra......
medy Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Mislim, da bi tebi najbolje ležal Yamaha Tmax - izvrstna ciklistika , dva cilindra...... t-max je raketa ja sam je pa tut cena prava se nagibam nekje med 4000-4500eur euro gor ali dol
polde66 Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Tudi mene zanimajo karakteristike Nexusa, kako se obnese na daljše vožnje, koliko je zaščite oz kako se obnese. Vsak vikend poleti naredim cca 400 km zato so zaščita, udobje in prostor pomembni.Cena je pa še nekje dostopna.
lisjak Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Tudi mene zanimajo karakteristike Nexusa, kako se obnese na daljše vožnje, koliko je zaščite oz kako se obnese. Vsak vikend poleti naredim cca 400 km zato so zaščita, udobje in prostor pomembni.Cena je pa še nekje dostopna. Jaz imam nexusa 2010 letnik, kar se tiče vožnje in voznih lastnosti zelo zadovoljen, je pa res da je malo manj udobja kot na silver wingu ali burgmanu. Mene je tudi cena premamila proti t-maxu. Če si zainteresiran ga jaz prodam ( čeprav je bilo v načrtu proti koncu sezone) za neko pošteno ceno, ampak motor je res kot mora bit in je zelo lepo ohranjen in vzdrževan kot je treba. Ves čas mi ga je servisiral in pregledoval naš forumski mojster x-raider, pravkar sem danes bil pri njem in sva se menila da je res dober nexus in ko ga bom prodajal naj prvo njemu povem da mi sigurno zrihta kupca. Prodal bi ga zaradi tega ker bi si sedaj le lahko nekako privoščil rabljenega t- maxa, prej pač ni bilo te možnosti. Za več info če te zanima mi pošlji na osebni mail ali pa vprašaj x-raiderja v kakšnem stanju je nexus. Lp.
lisjak Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Jaz imam nexusa 2010 letnik, kar se tiče vožnje in voznih lastnosti zelo zadovoljen, je pa res da je malo manj udobja kot na silver wingu ali burgmanu. Mene je tudi cena premamila proti t-maxu. Če si zainteresiran ga jaz prodam ( čeprav je bilo v načrtu proti koncu sezone) za neko pošteno ceno, ampak motor je res kot mora bit in je zelo lepo ohranjen in vzdrževan kot je treba. Ves čas mi ga je servisiral in pregledoval naš forumski mojster x-raider, pravkar sem danes bil pri njem in sva se menila da je res dober nexus in ko ga bom prodajal naj prvo njemu povem da mi sigurno zrihta kupca. Prodal bi ga zaradi tega ker bi si sedaj le lahko nekako privoščil rabljenega t- maxa, prej pač ni bilo te možnosti. Za več info če te zanima mi pošlji na osebni mail ali pa vprašaj x-raiderja v kakšnem stanju je nexus. Lp. Mal sem bil hiter in ne pozoren glede odgovora zato sedaj popravljam opis nexusa. Jaz imam nexusa 2010 letnik, kar se tiče vožnje in voznih lastnosti zelo zadovoljen, je pa res da je malo manj udobja kot na silver wingu ali burgmanu. Malo je odvisno koliko si velik zaradi vetra v čelado. Jaz sem okoli 170 in sedim bolj spredaj zato sem imel nekaj problemov z nastavitvijo vizirja, ampak sedaj je ok. Kar se tiče vibracij se navadiš, glede nog pa je tudi odvisno od višine in kje sediš, je pač to bolj športen scooter in temu je vožnja primerna. Drugače pa brez pripomb. Mene je pri nakupu tudi cena premamila proti t-maxu, ampak vsak zase ve kaj lahko in kaj ne, sedaj pa se mi je na mojo srečo odprla možnost da bi si ga mogoče pa le lahko kupil in zato sem se odločil za prodajo nexusa. Če je kdorkoli zainteresiran ga jaz prodam ( čeprav je v načrtu proti koncu sezone) za neko pošteno ceno, ampak motor je res kot mora bit in je zelo lepo ohranjen in vzdrževan kot je treba. Ves čas mi ga je servisiral in pregledoval naš forumski mojster x-raider, pravkar sem danes bil pri njem in sva se menila da je res dober nexus in ko ga bom prodajal naj prvo njemu povem da mi sigurno zrihta kupca. Za več info če koga zanima mi pošljite na osebni mail ali pa vprašajte x-raiderja v kakšnem stanju je nexus. Lp.
polde66 Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Mal sem bil hiter in ne pozoren glede odgovora zato sedaj popravljam opis nexusa. Jaz imam nexusa 2010 letnik, kar se tiče vožnje in voznih lastnosti zelo zadovoljen, je pa res da je malo manj udobja kot na silver wingu ali burgmanu. Malo je odvisno koliko si velik zaradi vetra v čelado. Jaz sem okoli 170 in sedim bolj spredaj zato sem imel nekaj problemov z nastavitvijo vizirja, ampak sedaj je ok. Kar se tiče vibracij se navadiš, glede nog pa je tudi odvisno od višine in kje sediš, je pač to bolj športen scooter in temu je vožnja primerna. Drugače pa brez pripomb. Mene je pri nakupu tudi cena premamila proti t-maxu, ampak vsak zase ve kaj lahko in kaj ne, sedaj pa se mi je na mojo srečo odprla možnost da bi si ga mogoče pa le lahko kupil in zato sem se odločil za prodajo nexusa. Če je kdorkoli zainteresiran ga jaz prodam ( čeprav je v načrtu proti koncu sezone) za neko pošteno ceno, ampak motor je res kot mora bit in je zelo lepo ohranjen in vzdrževan kot je treba. Ves čas mi ga je servisiral in pregledoval naš forumski mojster x-raider, pravkar sem danes bil pri njem in sva se menila da je res dober nexus in ko ga bom prodajal naj prvo njemu povem da mi sigurno zrihta kupca. Za več info če koga zanima mi pošljite na osebni mail ali pa vprašajte x-raiderja v kakšnem stanju je nexus. Lp. Nisem se še odločil kaj bom vzel, sprašujem pa na splošno vse kar pride lahko v poštev. Verjetno pa letos nič, saj smo že na polovici oz skoraj čez polovico sezone. Servis imam narejen, gume so ok, registriran od maja, tako, da se mi nikamor ne mudi, Verjetno bom štartal kar na novo zadevo.,Rad bi pa sprobal seveda, da vidim kaj mi leži.
x raider Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Mal sem bil hiter in ne pozoren glede odgovora zato sedaj popravljam opis nexusa. Jaz imam nexusa 2010 letnik, kar se tiče vožnje in voznih lastnosti zelo zadovoljen, je pa res da je malo manj udobja kot na silver wingu ali burgmanu. Malo je odvisno koliko si velik zaradi vetra v čelado. Jaz sem okoli 170 in sedim bolj spredaj zato sem imel nekaj problemov z nastavitvijo vizirja, ampak sedaj je ok. Kar se tiče vibracij se navadiš, glede nog pa je tudi odvisno od višine in kje sediš, je pač to bolj športen scooter in temu je vožnja primerna. Drugače pa brez pripomb. Mene je pri nakupu tudi cena premamila proti t-maxu, ampak vsak zase ve kaj lahko in kaj ne, sedaj pa se mi je na mojo srečo odprla možnost da bi si ga mogoče pa le lahko kupil in zato sem se odločil za prodajo nexusa. Če je kdorkoli zainteresiran ga jaz prodam ( čeprav je v načrtu proti koncu sezone) za neko pošteno ceno, ampak motor je res kot mora bit in je zelo lepo ohranjen in vzdrževan kot je treba. Ves čas mi ga je servisiral in pregledoval naš forumski mojster x-raider, pravkar sem danes bil pri njem in sva se menila da je res dober nexus in ko ga bom prodajal naj prvo njemu povem da mi sigurno zrihta kupca. Za več info če koga zanima mi pošljite na osebni mail ali pa vprašajte x-raiderja v kakšnem stanju je nexus. Lp. Takšen Nexus kot je od @lisjak moram potrdit da je res redek model kar se tiče ohranjenosti in vzdrževanja, kdor ga bo kupil mi lahko verjame da bo kupil res odličen maxi. To nisem napisal kar v en dan, ampak vem kakšen mora biti motor, saj kdor me pozna ve za kaj se gre !!! @lisjak ti pa pazi da boš kupil nazaj v takšnem stanju motor kot imaš tega in ne kakšnega šrota !!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se