batzajla Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 no takle smo se pa dons po kran vozil.kva boste pa vi za maškare?:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 Jst sem cel let maškara :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 V petek zvečer nardila 15 km V soboto sem šla po šihtu do LJ pa PO pa 2x do cerknice vsega skup cca 160km. No danes sem šla do cerknice pa je vse zabasano od karnevala pa še mrščalo je tako da sem odpeljala cc15km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 V petek in soboto naredila 250 km: Bled - SG - okolica SG-ja.... s takšnim nasmehom, da (citiram Hotschkota) mi je skor zgornji del glave odpadel :D :lol: 8) . Še dobro, da sem imela čelado gor! Cesta ni bila ravno za 5 - pesek, mokri odseki..., toplo je bilo čisto dovolj (glede na to, kako sem bila oblečena, že skoraj preveč)... soudeleženci v prometu so me rahlo razočarali že prvi dan, kar sem sprejela kot koristno uvodno lekcijo sezone... Najbolj pomembno pa je, da sva z mojim črnim, golim italijanom že po parih km ugotovila, da bova lahko štela ta dan za začetek najine spoštovanja in zaupanja polne, avanturistične, strastne.... in dolgotrajne zveze :lol: 8) Srečna! :onfire: :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 Čestitam za začetek dolgotrajne zveze s taljančkom. :mrgreen: Samo, da te ta pretirana golota ne bo dekoncentrirala!! :lol: 8) LP, Sax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 Jaz pa v soboto naredu ene 50 km v trikotniku Trzin, Kamnik, Vodice. Motorček gre kot strela, najbrž zato, ker čuti, da bo kmal šel od hiše. Eh, no ja, dons mi je pa registracija potekla. Vsaj ne bom mel skušnjav dokler ga ne prodam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 fak, glih v nedeljo dež!! :cry: Ko je sonce se da lepo vozit tudi v poletnih rokavicah! Po cestah že preveč turistov, in vedno hujše bo! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 Prosim previdno ker sem nekaj prebral pa je zaenkrat še neuradno! Najbrž pa se bo kmalu kaj več izvedelo! :evil: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 Prosim previdno ker sem nekaj prebral pa je zaenkrat še neuradno! Najbrž pa se bo kmalu kaj več izvedelo! :evil: :cry: slabe novice ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 Najbolj pomembno pa je, da sva z mojim črnim, golim italijanom že po parih km ugotovila, da bova lahko štela ta dan za začetek najine spoštovanja in zaupanja polne, avanturistične, strastne.... in dolgotrajne zveze :lol: 8) Pa tudi varne zveze :!: Srečna! :onfire: :wink: 8) In mi smo srečni s tabo :D :lol: :) :D Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Jst se ta vikend tuuuuuuuuuuuuuuuuut vozla. Sicer samo na zadnjem sedežu, sam če ne gre drugač je tut to prov fajn. Aja kter motor? Golo italjansko pošast. :D :D :wink: Ma priznam, da je zadnji sedež na enduri bolj udoben. Aja, pa hvala, da si me pelala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 kakšne slabe novice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Ne, na srečo ni nobene preveč slabe novice! Včeraj zvečer sem dobil PM od kaje s sporočilom da Gianni leži v sobi poleg mene in nič drugega! Ker nisem mogel sporočila preverit sem si rekel: evo prva motosvetova žrtev letos :cry: Pa me danes zjutraj kaja pokliče da ni padel z motorjev ampak da je bil neroden pri plesu in si je malo gleženj preoblikoval! Sem dopoldne že govoril z njim in nobene velike panike! Mislim da bo v roku enga tedna doma! :D Ampak še vseeno velja! dajte vsaj na začetku sezone malo bolj previdno da ne bo :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Danes sem po šihtu spet sedla na motor vendar samo za par 10km ker morem zverco peljat na servis.Pa so km že mal čez.Ma je pasalo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 Spust iz Cepovana v Most na Soci.Padec pri 3km/h(siv led na makadamu)Mopedu nic,motorist zlomil koleno.Time out verjetno do konca pomladi...Ucimo se na tujih napakah,vcasih pa nam to znanje ni dovoj...Upam da gre motorist samo enkrat na led... LP FLY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 ... dajte vsaj na začetku sezone malo bolj previdno da ne bo :? :cry: Jaz bi kar CELO sezono VSEM zaželel previdno in varno vožnjo :!: :!: :!: Je bolj slaba tolažba, če se razsuješ "šele" ob koncu sezone :twisted: 8) LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 Spust iz Cepovana v Most na Soci.Padec pri 3km/h(siv led na makadamu)Mopedu nic,motorist zlomil koleno.Time out verjetno do konca pomladi...Ucimo se na tujih napakah,vcasih pa nam to znanje ni dovoj...Upam da gre motorist samo enkrat na led... LP FLY Led na makadamu je res sranje. Podobno sem padel jaz, vendar z biciklom. K sreči brez hujših posledic. Pocajti se. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 nekateri so začeli sezono na polno :) 10 minut nazaj je nekdo na Tavčarjevi z nekim rdečim cestnim motorjem (ne vem katera znamka, bil predaleč) delal wheelie, in to kar dolgega! Je bil kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 OB 13:15 je po Tavcarjevi, eni bolj prometnih cest v srediscu Ljubljane delal wheelie. POHVALNO :( Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 I was shocked too :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 no danes ste se pa gotovo kej vozili,jst sm se:) po kranju je blo vidt precej motoristov,na avtocesti brnik-naklo sm vidu enga pomoje z R6 k je zvočni zid podiral :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Dons začel sezono z kratko furco v center LJ in ugotovil, da na nam 3M spet zapirajo :( :( Spoznal pa tudi motoriste iz sosednje garaže in ugotovil, da znajo bit tud motoristi naduti in oholi!!!! Sigurn nista motosvetovca!!!!!!! Pa velik varnih kilometrov želim :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 danes krajša 70 km vožnja po primorskem koncu! Vreme lepo, že nekaj avtov, italjanski motoristi ne znajo pozdravit!! :evil: verjetno si mislijo(nekateri) kaj bom pozdravu tistega malega ki fura 125ko! Vozu sem bolj po stranskih cestah ker je po glavnih predolgočasno!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Dans sem naredu okol 100 km. k je bil sonce je blo super, pol k je šou pa dol je pa na hit mrzel ratal :? Ma nima veze, sam de sem se pelu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 dons naredu prvo vožnjo letos, Bohinj-LJ-Bohinj, suha cesta, čist spodobno toplo ( razen v senci) in pa fullll motoristov na cesti, zihr sm jih srečal vsaj 30 !!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave