Grilzz Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 S širšimi gumami ga boš težje podrl v ovinek.
CarLazar Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Jaz mam spredaj Dunlop 110, od zadaj pa Brigdestone 150 pa morn povedet da dobro gre v ovinek.
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Jaz mam spredaj Dunlop 110, od zadaj pa Brigdestone 150 pa morn povedet da dobro gre v ovinek. ja take mere so že itq serisko gor
k0ci Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 jst bi zamenu furgazor pa me zanima če kdo ve kaj pomenijo tiste kratice na delorto furgazorjih (mito ma PHBH) bi lahk jst dau kašnega drugačnega :?
BaHa Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 jst bi zamenu furgazor pa me zanima če kdo ve kaj pomenijo tiste kratice na delorto furgazorjih (mito ma PHBH) bi lahk jst dau kašnega drugačnega :? ce bos menju fergazer si dej nujno prisparat se kej kesa da kupis se koleno pa airbox :) glede telih kratic pa ne vem :blush:
Stric Burek Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 kratice so pač različne označbe različnih fergazerjev. Kot pri avtu pač različni modeli, BMW M5 :worship:
BaHa Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 kratice so pač različne označbe različnih fergazerjev. Kot pri avtu pač različni modeli, BMW M5 :worship: aha ... se mi je zdelo :) k0ci pol ni panike ti ce hoces zej kej ustimat mors dobit koleno fergazer in airbox .... pa bo k0ci letel :P a hocs unga od justaboya kupit? 34ko ? :D
Stroj Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 A nimaš ti že mikunija gor k0ci?
k0ci Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ne jst mam dellorto 28, pa sej ne vem če bom sploh menu to sm tak upršau če bi šlo, če bi slučajn kdaj menu sam men gre dost tk d zaenkrat ne rabm :OK: :P
RSmaniac Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 Kokr sm jst slišu paše na novejše mitote oz na mitote ki majo serijsko dellorto 28 najvčji fergi velikosti 32mm. Tko da nevem pomojem bi blo treba kej predelat.
Grilzz Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 jst bi zamenu furgazor pa me zanima če kdo ve kaj pomenijo tiste kratice na delorto furgazorjih (mito ma PHBH) bi lahk jst dau kašnega drugačnega :? Tise kratice pomenijo kaksne vrste je uplinjač. Razlikujejo se po tem kako potuje zračni tok skozi uplinjač, lahko navzdol, navzgor, horizontalno,...
k0ci Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ma ja sej se mi je zdel d je neka taka razlika ja :grim sam k mito ma PHBH in to vrsto dobiš sam do 32mm se mi zdi :(
Grilzz Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 (popravljeno) Možno da gre gor tudi VHSB. Poglej malo po netu, kaj je treba preuredit. Popravljeno Februar 11, 2006. Popravil Grilzz
k0ci Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 no jaz sem se pa mal z armaturko igral, predvsem z njenim izgledom :D ..in na koncu je prišlo nekako takole :blush: : (osvetlitev v živo izgleda precej bolje kot na slikah)
reesko Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 a tole je tvoje?? koci :worship: :worship: :worship:
JMatic Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 :OK: :OK: :OK: kok si dau pa za tiste 3 al 4 modre lucke za spordj? jurja pa pol za komplet dveh?
Stroj Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo :photo: :yea2:
Dolenc™ Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Sej taka osvetlitev je že serijsko. Kje si pa kupu lučke, ker men je una na obratomeru crkenla?
JMatic Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 serijsko? a res? k pr men so bele drgac tele lucke k so za notr...morjo bit take k so za pozicijskem k je isti podstavk. jest sm jih dubu...sicer pozicijske LED, dve po jurja pa pou u Conradu. une so pa po 300 sit, sam bele
k0ci Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :OK: :OK: :OK: kok si dau pa za tiste 3 al 4 modre lucke za spordj? jurja pa pol za komplet dveh? ne te lučke so po 925 SIT/komad k majo že narjeno podnožje kao za parkirne žarnice in jih samo zamenjaš z obstoječimi, da se pa naročit samo eno Sej taka osvetlitev je že serijsko. Kje si pa kupu lučke, ker men je una na obratomeru crkenla? kupu sm jih na scooterkitu (njihov mail---> info@scooterkit.com ) in sam v mailu napiš kodo artikla --> KO-Y000C22050 pa povej da si artikel videl na strani scooter-attack.com , maš pa na voljo še rdečo in pa zeleno barvo :D , sam pol moraš it po kdo na scooter-attack.com ker ta koda k jo maš gor je za modro barvo no lučke pa zgledajo takole, oddajajo pa fuuul močno svetlobo (cela soba modra):
reesko Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 a mislš da te bojo usi zdej koperal pa usi dal modre k skoz pišeš da so še druge barve pa tak poudarek delaš...kaj pa če si ti tuki folku za uzor :P se opravičujem mal mi dogaja :D mito ni meu nikol modre osvetlitve serijsko ker je to utrujajoča barva :D
k0ci Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 a mislš da te bojo usi zdej koperal pa usi dal modre k skoz pišeš da so še druge barve pa tak poudarek delaš...kaj pa če si ti tuki folku za uzor :P se opravičujem mal mi dogaja :D mito ni meu nikol modre osvetlitve serijsko ker je to utrujajoča barva :D :slap: ne ne mislm d me bodo koperal sam povem da sm to naredu, pa da če bi še kdo hotu lahk tuki zve kje to nabavt pa kako nardit :? pa sam povedu sm da se enake diode možne še v drugih barvah, k vidm d teb modra ni všeč, mogoče ti je pa rdeča al pa roza :naughty: am serijska osvetlitev od mitota je pa bol žalostna ko ne, ker ma not navadne žarnce, ki pa same po sebi dajejo rumeno svetlobo in ne belo kot bi morale, to pa zgleda mal zastarelo, kot pri kašnem yugotu al pa stoenki :BUA:
Stroj Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :devil: Ampak tole je huda barva.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se