JMatic Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 povej samo če je mela tablico GO pa če si jo prodal v okolico ljutomera... pol je to toti kak je rs125black rekel nop. moja je mela KR tablico... ampak ze dolgo nazaj :/
rs125black Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 nop. moja je mela KR tablico... ampak ze dolgo nazaj :/ možno da je, samo če je od tega 5 let je že menjala najmanj 2 lastnika verjetno več...tako da boš to težko našel
motorist1 Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 ja.. pet let nazaj Jah tudi če je 5 let nazaj, se da zvedet. Če sta naredila prepis, pogledaš na prpis njegov ime in priimek potem pa pokličeš 1188 (al kaj je že una cifra k poveš ime in priimek pa ti povejo telefonsko številko) al pa pogledaš v telefonski imenik slovenije al pa poiščeš na facebooku. Če jo je pa tisti kateremu si jo prodal prodal naprej (verjetno jo v 5ih letih tud je) ga pa vprašaš komu jo je prodal itd. Mal je dela, samo če res hočeš dobit svojo cagivno nazaj se da do nje pridet po tej poti.... LP 1122 in Izprijenec 1 1
kukec1 Objavljeno Oktober 1, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2010 pred kratkim je bil en tak an (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).. sam nisem ziher, lahko da je bil od denzija, mel pa je 100% odrezan izpuh za nihajko pa nisem prepričan...
Morphos Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Mene pa zanima neki glede lučke za bencin pri Mitotu. Skratka zanima me, kdaj se ta lučka pržge? K men se je pržgala ene 5 km, preden mi je zmankal bencina, pa še to je samo utripnla pa takoj nazaj ugasnla. A bi mogla ta lučka skoz goret. k maš mau bencina, al je to, da sam utripne, čist normaln? Lp, Morphos
Trdič Objavljeno Januar 6, 2011 Opozori Objavljeno Januar 6, 2011 Zdravo Zanima me, kje bi dobil repair/service manual za mitota 98? Sicer rabim za planet, vendar mislim da so isti motorji. Sem iskal po netu pa nism nč našel, v temi so pa sm stari linki k ne delajo več... Hvala in LP
znj Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Tukaj: http://issuu.com/cfouq/docs/1997_wsm_planet1 Ampak je samo online verzija. Če ne tukaj je za mitote: http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp Upam da sem kaj pomagal motorist1 in Izprijenec 1 1
DIINGGO Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Kmalu se bo prodajal cagiva mito 125 z zrihtano mašino tko da bo delu k puška če koga zanima naj pokliče na 041-456-561 (Gorazd)
_luke_ Objavljeno Februar 12, 2011 Opozori Objavljeno Februar 12, 2011 Iščem sprednji in zadnji zavorni sistem! Če kdo ima naj me kontaktira na luka.sabec@gmail.com!!! Na motosvet ne pošiljajte ZS ker bol poredko uporabljam! LP
kukec1 Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Ve kdo če mogoče paše cilinder od 7 speed v blok motorja od 6 prestav verzije?
logarr Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 http://www.125ccsportsbikes.com/forums/index.php?showtopic=83518 pravjo majstri da ne
kukec1 Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 tukaj je govora o menjalniku če paše...in pravijo da je blok drugačen. mene pa zanima če cilinder sede gor. al sem spregledal kje?
logarr Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 (popravljeno) Ma ja sm jst narobe prebral, sem mislu da te zanima za menjalnik sam sej isto piše : the only bits that are different are the casings, gearbox and clutch assembly, the rest is a straight swap, crank etc as they are identical items. Popravljeno Februar 15, 2011. Popravil logarr
smovky Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Mene pa zanima kok se kej dobi ce zamenas fergazer iz 28 na 34 al pa 35 ? kok se kej poraba poveca, pa kok kej dobis z tem se pozna pa ce se sploh splaca to !?
zyabo Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 A ma kdo za prodt nosilca za spredno plastiko, una dva k še ogledala držijo?
alfista Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Lani sem kupil Mito EVO125.. Ker se je ojnica končno vdala, sem se z kolegom lotil generalke (bat, cilinder, ojnica, lezaji, ...). Po generalki je motor takoj vžgal, elektronika pa je oz. še vedno zafrkava (zaganjač ne deluje več oz. se sliši samo nek "klik" ob pritisku na gumb, luči delajo čudno.. El. napeljava je bila že pred generalko zelo boga (rezani kabli, ..., ..) tako, da sedaj pojma nimam kam pride kakšna masa, vem pa samo, da tako kot je povezano sigurno ni vredu. Baterije ni niti prej polnilo zdaj pa, če jo priključim se začnejo segrevati kabli in bi sigurno tudi kaj zagorelo če bi pustil povezano. Če ima kdo doma slučajno kako el. napeljavo za Mito ali pa če kdo ve kje bi jo dobil ali če bi mi lahko kdo pomagal naj me kontaktira LP W Slovenija hellfire 1
budacki Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Lani sem kupil Mito EVO125.. Ker se je ojnica končno vdala, sem se z kolegom lotil generalke (bat, cilinder, ojnica, lezaji, ...). Po generalki je motor takoj vžgal, elektronika pa je oz. še vedno zafrkava (zaganjač ne deluje več oz. se sliši samo nek "klik" ob pritisku na gumb, luči delajo čudno.. El. napeljava je bila že pred generalko zelo boga (rezani kabli, ..., ..) tako, da sedaj pojma nimam kam pride kakšna masa, vem pa samo, da tako kot je povezano sigurno ni vredu. Baterije ni niti prej polnilo zdaj pa, če jo priključim se začnejo segrevati kabli in bi sigurno tudi kaj zagorelo če bi pustil povezano. Če ima kdo doma slučajno kako el. napeljavo za Mito ali pa če kdo ve kje bi jo dobil ali če bi mi lahko kdo pomagal naj me kontaktira LP W Slovenija http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4688443 http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4622233 Poskušaj pr iteh dveh fantih. ( namesto 0 v avto, daj o ) alfista in hellfire 2
alfista Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4688443 http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4622233 Poskušaj pr iteh dveh fantih. ( namesto 0 v avto, daj o ) Budacki hvala ti fullllllllllll :DDDD Sporoči če se boš kaj mimo Ankarana peljau, da ti plačam pijačo LP
Trdič Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Bok Zanima me katero svečko uporabljate na polini kitu 165. Bi treba kakšno boljšo a, recimo BR10EIX. Lp
KlemenJurcic Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 ker kupujem cagivo mito 125 me zanima mnenje kaksnega ki jo ima kako dela kje se dobi rezerne dele,plastike...?
rutar123 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 pizda ne nove teme odpirat k mas ze staro temo s 550 timi stranmi..=) butl.xD KlemenJurcic in spid3r 2
KlemenJurcic Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 kupujem cagivo mito 2005 letnik in me zanima ma kdo ta motor? kaksna je kej poraba, kako dela,ker ole je najbols pa kje je kksn uradn servis za to?
KlemenJurcic Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 pri cagivi imam prazen akumulator in me zanima pod kok amperi ga morm filat k mi na akumulatorju nc ne pise. lp. klemen bajkr88 in Gasperr 1 1
Dolenc™ Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Nej ti bo, drugače pa za v bodoče, na motosvetu bol ko ne vse kar te zanima že piše. Moreš met že oreng domišlijo da se kaj novega spomneš , tko da le pridno uporabljaj iskalnik, pa boš hitreje dobival odgovore. Na akomulatorju je nekje oznaka kapacitete, v stilu 8Ah. Sigurno nekje piše, če ne ga pa zmeri(dolžina/višina) pa v kaki spletni aku trgovini poglej katera velikosti je podobna tvoji in kako kapaciteto ima, običajno so kar podobne po velikosti. Za dani primer bi polnil na 0.8A - 10 ur. Odklop akomulatorja, minus najprej dol, potem plus. Priklop obratno, najprej plus gor, potem minus. Gasperr 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se