Stric Burek Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Eko fantolini, tle maste program, vneste podatke->ne pozabte podatkov o gumah!!! Moč motorja tle prouzaprou ni važna-za v graf napisat, ti itak tam čekiraš po obratih, kar pa je odvisno če mašina razvije al ne KLIK :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 mi prosim lahko kdo pove mere za agip nalepko tisto pod prednjim žmigovcem na mitotu :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 a ste ga že vidl? novga mitota....škoda da je sam za na pisto... mito 2005 SP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 uuu prasica je lepa!!! :kva2: pa zadej za njo GP500-ka :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 še en kar fajn uštiman mito :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 uuu prasica je lepa!!! :kva2: pa zadej za njo GP500-ka :kva2: :kva2: dada mene tut rajca :>> una 500ka bolj :>>> še en kar fajn uštiman mito :OK: :OK: takle sm jest hotu postimat feltne pa nimam gnara :> lepe so ko ....joj.....kaj bi jim delou :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 pa she tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 (popravljeno) armatura mi je edin usec... brez nepotrebne navlake :grim drgac mi pa ni... zgleda da jo luci nardijo bl sexy :D obstajajo tud ksni tehnicni podatki? Popravljeno November 16, 2005. Popravil Mte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 jest sm to tukej najdu (pa se to po nesreci hehe) tko da ce se ti da podatke iskat ... kar :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 no, pa she ena slikca .... sicer pa nwem no men se ne zdi nic kej rejsing ce ma 28 fergi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 ok u parizu tega niso predstavlal... pa med testi 04/05 tud ni tega... tko da nevem :o kje praus da si to najdu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 tukej pa tukej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 ej to bi mogu pred 5im minutam povedat! zdj se mi ze neda vec... itaq una fotka use pove... se kompresijo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 Hm ja tale motor je že serijsko narejen za prvenstvo 125SP (sport production) kjer ni dovoljeno skoraj nobenih sprememb na motorju...no da se najdet kšne lukne v pravilniku :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 (popravljeno) ti ze ves hehe :> frajr :OK: :OK: evo she en clank....govori se o 37 konjih ... :>>> http://www.motorcyclenews.com/nav?page=mot...=NEWS_NEW-BIKES Popravljeno November 16, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 ti ze ves hehe :> frajr Ok zakaj to :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 resno mislm..ti ze ves :> sj si dirkac a nisi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 ja ja že...sam tisto se je slišal tko k da sm kej tazga čudnga povedu :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 hehe ne ne :grrr :grrr aja she nekej glede mitota...letniki 2006 bojo isti kot so bli..tale je pac SuPer verzija :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m!cho Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 zanima me cena za nov bat in altenator za mito 125 LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 bat je mene prsou slabih 100eur, ampak se ga da dobit cenej najbrz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 zanima me cena za nov bat in altenator za mito 125 LP kokr jaz vem mito nima alternatorja ampak navitje (kot frčomatik ali šterka) in od tam se vse napaja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m!cho Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=55306 preberite: Oprema in opombe, imate drugače kakšen komentar na tale oglas LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 mal poceni je :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 hja piše d ma 45KM ampak se mi zdi da je enkat pisalo da ma tudi 165ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se