Vale Objavljeno Marec 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Po plačilu kazni policaju v Srbiji ta pristavi: "Pazite Slovenci, ima nas još" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Po plačilu kazni policaju v Srbiji ta pristavi: "Pazite Slovenci, ima nas još" Normalno saj se parijo kot zajci :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 lacen sem. :huh:Jaz pa ne več. :)trpi. :PJa, saj me je res prow mal napelo čez hlače. :wacko: :blink: :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Mick Doohan na eni izmed dolgih in napetih press konferenc, po tem, ko je zmagal: "Pa saj je samo motoristicna dirka!!" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 "Tiste ženske, ki nimajo moških, vzpostavljajo zvezo s psi. Ženske si svoje špranje namažejo z medom, potem pa pustijo psom da jih ližejo." Dr. Janez Rugelj, Celje, O simbiozi TO JE dr RUGELJ . :notworthy: :notworthy: :notworthy: ..... brez dlake na jezik :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 brez dlake na jeziku :OK: :OK: :OK: VsajBrezZenskePress :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Tole je dones sošolka prjavla... <Martina>: "MEN PA STOJI" :kva2: :kva2: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 "MEN PA STOJI" :kva2: :kva2: :ph34r: Men tut....... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Men tut....... :naughty: :naughty: :naughty: Dobro, te bom predstavil sošolki :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 tejka:bomba stiže na brnik,le kaj bo na to porekla ta bomba :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Greva s tamalo hčerko danes popoldne na sprehod in kar naenkrat se ustavi in me za roko vleče na most nad reko: " Mami, pejva pogledat, če so ribe že zrele!" :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 hehe, tta me spominja na dogodek k smo se pelal mim kozolca k je mel koruzo obeseno gor, pa je rekla moja sekica: "lej binane!!" :P se ena dobra izjava: "Sucky sucky, ten dollars..." :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 se ena izjava moje sosolke iz osnovne sole (se zdej, od sedmega klasa naprej se delamo norce): "Js sm pa vciri padla s tak tezkim avtomatikom..." :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 (popravljeno) Glasujzame.com, hrcEk-ov komentar uporabnici [w|ky]: bu :) veš da smo pr slovi jemal Viki kremo :P in to sploh ni prou... to je čis pravopisno narobe, ker je Viki levi neujemalni prilastk... bi mogl bit krema Viki... tko da si od zj naprej Nutella :P :lol1: Popravljeno Marec 30, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 sam model ima cist prav, tut jez se spomem nase prfokse za slovo ki je bila malo (no ja kar veliko) bolj obilna in kot da ni mogla kakega boljsega primera najdet ona nam Viki kremo........mi pa v krohot Mam pa jez eno, verjeli ali ne resnicno: Se pogovarjamo neki o Jelincicu in alko testih, pa nekdo omeni odvzem urina in alko test, njegova punca pa :" U jez bi jih zajebala k bi jim namesto scavnice kaksnen viski notr ulila", no ze v naslednjem trenutku ji je bilo zal da je stegnila jezik.........jasno je se danes tarca posmehov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Razredničarka nekaj mesecev nazaj, ko se je spravljala spraševati... <<<No bom še malo pa TAMALI pobrskala>>> :lol1: :lol1: :lol1: cel klas v smeh, njej pa nč jasn :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 2, 2004 Deli Objavljeno April 2, 2004 en citat iz poljub.com: Vozila sem fotrovo sedmico, dokler nisem svojega avta dobila in ja, je poln elektronike. Se vedno pa je avto na zadnji pogon. S tem avtom sem se jaz naucila vozit. ... Po pravici povedan, mi tudi zadnji pogon bolj sede, ker sem se ucila ( po izpitu seveda ) na njem. pa kok bo zenska vedla kaj je PRAVI zadnji pogon, da lahk rece, da ji bolj sede, ce se ni vozla avta brez stabilnostne elektronike?!? :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 2, 2004 Deli Objavljeno April 2, 2004 Zoki, a je tvoj zadnji hobi iskanje zrelih idej in modrih komentarjev po vesoljnem spletu? :rolleyes: Želim ti lep in z mnogimi veselimi in zadovoljnimi trenutki oplemeniten dan. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 2, 2004 Deli Objavljeno April 2, 2004 Zoki, a je tvoj zadnji hobi iskanje zrelih idej in modrih komentarjev po vesoljnem spletu? :rolleyes: Želim ti lep in z mnogimi veselimi in zadovoljnimi trenutki oplemeniten dan. :004 Pa kako, da ankol svojih komentarjev ne prebere :D :D :D :lol1: :lol1: Pa še grafit : Dok je bilo Tita nije bilo grafita ... a sad kad Tita nema radi ruska smena :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 4, 2004 Deli Objavljeno April 4, 2004 Zoki, a je tvoj zadnji hobi iskanje zrelih idej in modrih komentarjev po vesoljnem spletu? :rolleyes: Želim ti lep in z mnogimi veselimi in zadovoljnimi trenutki oplemeniten dan. :004 no, pol pa se en iz real-life-a, konkretno slisan pred pol minute v kuhinji: ati: "...js si bom pa letos enga chopperja kupu..." :o :blink: :naughty: :devil: :yea2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :notworthy: mama: "ja, sam probi..." :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno April 4, 2004 Deli Objavljeno April 4, 2004 Tole si posluste. Za crknt. :lol1: :lol1: http://archangel.clubchat.com/blonde.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 V novem letu si želim veliko požarov, da bom lahko čimveč pomagal ljudem. (novoletna voščilnica neznanega gasilca, še iz prejšnjega stoletja) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 V novem letu si ne želim ničesar ( Ronald Reagan) Jaz pa si želim, da bi se mu želja izpolnila ( Michail Gorbačov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 "jebi ga, ena odločba za bohinca več B) " izjava nekega forumaša po tem, ko sem mu izbrisal eno objavo ... in mu tudi pojasnil, zakaj tako ... :D :D :D prosim ga, naj me spomne ob priliki, mu častim hokto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Ice ga ni gsxr-a da gre mimo fzr do letnikov 96 verjami mi. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se