Skoči na vsebino

IZJAVA MESECA

Vale

Priporočene objave

tut moja mat ma podobne sindrome samo da ona kaže z roko v desno zraven se pa dere "LEVO,LEVO"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko neseš zjutraj strugarju delo in te napizdi .... ma kaj takoj zjutrej mi prineseš za delat ..... :wacko:

Texas :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Viktorija Potočnik, mati županja Lj.:

»Najino življenje s hčerko je na neki način posebno, posebno tudi v tem, da morava usklajevati in načrtovati vsak dan in vsako uro posebej, zato ji kot zakonita mati omogočam varno pot in vrnitev iz šole, ki jo občasno opravi tudi voznik Mestne občine Ljubljana ...

Kot županja nimam službenega vozila v zasebni uporabi in zato ne plačujem dohodnine. Mesečno prejemem oz. sem prejemala za prevoze na delo in z dela toliko, kot pripada vsem zaposlenim v mestni upravi s stalnim prebivališčem v Mestni občini Ljubljana.«

Komentar:

- In vsi priskledniki so zaploskali globokoumnem govoru. Mater je aplavz navdihnil z mislijo: »O, kako pametna sem, vsi mi ploskajo.«. Takoj je začutila že običajen prijeten val po svojem telesu in se v mislih zopet dvignila nad svoje podanike. Njen pogled se je usmeril skozi veliko okno razkošnne dvorane MOL precej nad ploskajočo množico, in obstal na grajskem hribu, kjer bo kmalu postavljen spomenik Njej, grajska žičnica.

- Otroka je potrebno že od malega navaditi, da obstajajo priviligiranci in tisti katerim se krade.

- Če bi bilo prevozno sredstvo odraz zaslug in kvalitete dela državnih funkcijonarjev, potem ga. županja sicer ne bi hodila peš, ker je le delno uredila parkiranje v mestu, zaslužila pa bi si eksotično prevozno sredstvo. Žival. Ježa brez sedla. Pa ne Kekčevega Josipa.

Un biser Anton Grizold je pa isti, pa seveda Gianni tudi, ali bolje, ker kurc pa ni? Laži, kradi in hitro teci, bodo že otroci dolgove plačevali.

Menda se to splača samo res na veliko moraš krast. Žalostno toda resnično! :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Al pa če eni ne znajo prebrat v kateri temi so! :angry:

Čist povsod je treba jamrat nad tem, kako vsi kradejo... in da so politiki kurbe... :doze:

In še izjava, da ne bom :topic:

Gaja sedi na kavču in bulji v televizor. Vljudno me prosi, če lahko poje svoj sendvič s poli salamo na kavču in obljubi, da čisto zares ne bo niti ene drobtinice na kavču. Prinesem ji krožnik z malco, pogleda me in reče :

" O, super, mami, dej mi zdej za jest, sam počak, da se udobno NADOMESTIM"....

:) :P

In se je punčica udobno namestila in vse pojedla. ( ma ja, fifty, se vem, da se ne sme otrokom dajat v dnevni za jest :doze: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta je resnična ( imena oseb bom zaradi spoštovanja do osebe moškega spola, ki je to doživel, izpustila) :)

On: Dej, stopi iz avta, de bom lahko avto bolj k steni parkiral...

Ona: Zakaj?

On : Da ga bom čist k zidu gostilne stisnu, da ne bo na sred ceste...

Ona: Pa se ni čist na sred ceste...

On : Ampak avti vozjo mim in bi ga rad čimbolj umaknu, da ga nau kdo porajsal, ko bova na večerji...

Ona : No, prow, grem pa vn..... Sam mi ni jasno, kako bom potem , ko bova šla domu, v avto prišla, če ga boš čist k zidu zapelou....

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi blo vsem nekaj lepo pol bi blo fuknjeno živet.

:yea2: :OK: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Anubis na motozboru v Ankaranu , po mojem vprašanju, kako je kaj :

" Izredno sem zadovoljen, ker sem danes že dvakrat kakal. In imam občutek, da bom še enkrat."

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ena pametna, ki jo je ravno prej moja mama izjavla:

čistima midva z mamo nekaj po bajti, pa se čez naš ovinek peljeta 2 motora

pa reče mama: "a si vido ta dva motorja, kak sta bla široka, pa kufre sta mela?"

jaz:"ne, kaka pa sta te bla?"

mama:"ne vem, kufre sta mela gor"

jaz:" kaj sta bla ednuro, cestaka, čopera, nakeda, kaj sta bla?"

mama: " eh, endura že nista bla. sta bla prava motorja.." :wacko: :lol1:

LP :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zok, prvo pravilo spolnega življenja mladcev:

nikoli, ampak res NIKOLI, ne osvajaj ženke po imenu Dolores. Tudi, če si že 17 let na suhem (kar očitno si)... In četudi se zdi edina ženska v vesolju. Ti lahko zlomi srce, ali pa vsaj hrbtenico :)

...sej neb bla ta izjava nic posebnega glede na ostale SymRu-jeve izjave... ...ce neb blo moji pupi ime Dolores... :lol1: :OK: :wub: :wub: :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...
  • 2 mesecev pozneje...
Pa dajte no, kaj pa je v tej temi kaj takega.Zdaj se vsi tu kao delate krepostne, drugače pa poznate vse telefonske številke kurb iz Salamonca na pamet.Saj pa te to ni nič takega, če sprobate še kakšno drugo kultura, bolj vzhodno evropsko.Pa z nekim AIDSOM tu serete, pa kaj če dobiš HIV, saj še ti ostane 10 let, pa te pobere pri tridesteih, kdo pa bi sploh rad bil stajerši, ko si že sam sebi odveč.Zdaj sem ugotovo, da je tu splošen problem, da se preveč sekirate oz. razmišljate v stilu "kaj če pa ...".Dajte se malo skulirat.

:xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

izjava meseca ...

"ženski je največje zadovolstvo in vrhunec užitka ko ji ga pivoljub v grlo zarine"

:lol1: :lol1: ma ne moreš verjet :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ene par cvetk iz šole:

Slovenščina :" V drugem ocenjevalnem obdobju pričakujem več negativnih ocen..."

Prfoksa: "Na vrsti je peto vprašanje.."

Sošolc: " Kolk jih pa je?"

Prfoksa:" 111..."

Tehnika in varnost : " Vozilo leži na klančini. Na klancu. Uz brda,da boste lažje razumel..."

In še moja najljubša :

Razrednik : " A se kdo zanima za vojsko?"

"Južni" sošolci: " Ja,mi bomo specjalci! "

Razrednik : "Tisti dan,ko boste vi državo branil, bom pa jest državljanstvo vrnil..."

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak, recimo bobu bob (sori Bob, nič osebnega  :lol1:  )

:afro1: :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak se zmer pa rula izjava od Cimerotiča!

Najprej bi pozdravu starse se posebi pa mamo in očeta! :blink:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

"Normalno je, da kadar dobią po tekmi v roke dres nasprotnika, da bota

ves preznojen in smrdeč. Zaradi tega sem bil presenečen, ko sva si

dresa zamenjala z Beckhamom, pa sem lahko vohal le parfum." Ronaldo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Ta mala" Gaja svoji noni v joku: Nika (starejša sestrica), me kar naprej TRETIRA.

Nona jo tolaži in poduči: se reče MALTRETIRA.

Gaja nazaj: sej me ne MAL!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SICER PA LJUBEZEN JE KOT POLNJENE PAPRIKE... VEČKRAT POGRETA BOLJŠA JE...VENDAR JO JE VSAKIČ MANJ!

... je zapisal Kodeblue

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"če si že mati recimo sina, ki je v zgodnji adolescenci, ti toplo priporočam, da mu tudi slučajno ne skriješ (oziroma vzameš kao tega ne smeš gledat ker je "bek") Playboya ali podobnega materiala. posledica tega je da se usmeri v gledanje istspolnih osebkov. To je dokazano. In to je le en od primerov vpliva okolice."

evo, tole gre pa v izjavo meseca by SHARKi

:lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V prenovoletnem času razne prireditve in proslave v stilu "veseli december za otroke" in se je Gaja udeležila nekaj teh.... :)

Ker se zadnje čase trudi "lepo obnašati" in "lepo govoriti", še posebno pri starih starših, ker je nonota nekaj zagrablo za srce (pa ima občutek, da ga mora tudi ona "ahtat") smo tako sedeli na obisku, za mizo, pri kosilu in Gaja razlaga vtise s plesne predstave :

"Veš, nono, plesalka je bila zeloooo lepa, zelo zelo.... Bila je suha in črne lase je imela in majčko tut takoooo lepo, da so se ji mal prow ODOJKI vidli..." :rolleyes:

O:-)

p.s.

Ne uporablja več izraza "joški" , ker je nekje nekoč nekaj slišala o nekih dojkah..al odojkih...al karkoli se že pač lepše sliši... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"če si že mati recimo sina, ki je v zgodnji adolescenci, ti toplo priporočam, da mu tudi slučajno ne skriješ (oziroma vzameš kao tega ne smeš gledat ker je "bek") Playboya ali podobnega materiala. posledica tega je da se usmeri v gledanje istspolnih osebkov. To je dokazano. In to je le en od primerov vpliva okolice."

evo, tole gre pa v izjavo meseca by SHARKi

:lol:  :lol1:  :lol:  :lol1:  :lol:  :lol1:

Pupa, stojim za tem kar sm napisal in se tudi sam pospisujem pod tem.

(dovolj tehtna razlaga je v sami temi, tudi za ostale k niso tolk sledili, kr preberte si, mogoče še komu koristi)

SHARKi

Moti me edin tvoj cinični smeh!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ČE ŽENSKA NI "NATAKNJENA" ČEZ NOČ, JE NATAKNJENA ČEZ DAN

Izjava by SHARKi v temi Ozdravili bomo homoseksualce

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil Polž
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!