SiR Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 ....uen ui go daun ui gou vit zi beng... mr K. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Zdaj mormo v šoli zmeri javit profesorju če je miza popisana. Pa smo skoraj vsi dvignili roko pa je rekel da je popisana vsaka druga, pa mi se prepiramo :fight2: pa rečemo da so vse. Sošolka pa se oglasi pa reče: Da je popisana vsaka prva klop :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 ja volim srbijo, a sam čisti slovenac ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Sex je najvecja prevara na svetu; mislis, da si v sedmih nebesih, v resnici pa si par centimetrov od riti. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=428898 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) 20.01.2005, 13:57, by Hotschko, The Great One: Fredy je Calvo ostali so pa navadne tune ... Špilferderber je bil hitrejši Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil Marky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 mark poglej en post nazaj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Špilferderber je bil hitrejši izjava meseca... :OK: Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krca25 Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Se z prijateljem (tudi motoristom) pogovarjava kaksni stroski so povezani z motociklizmom , se posebaj pa sedaj, ko je na pohodu novi zakon.Pa on rece "Se bom zacel drogirat, je veliko ceneje " lp.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2005 14. januar, bife, pogovor: "Hmm, danes bi pa lahko dotični častil pijačo, ko praznuje Novo leto!" "Kaj pijačo, odojka naj raje prinese!" "Ti si šele zmešana, kaj ne veš, da oni ne jejo svinjskega!" :eek: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 oky sori k morim... pac sm nazgan k prasica zdele sam bmk :) torej. a kdo ve zakaj je XTC crne barve? =) kdor ugane dobi tok vodke kokr je je se ostal (3dcl ;) ) LET THE QUIZ START!!! ;) ← http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...st=45&p=434013& Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Izjava meseca in leta: "Dej mi fukat zdej!" By hotschko the poet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 By moj sošolc. Je reku da njegovmu frendu 50 skuter leti 140! In sva šla stavt pa sm reku če je to res si dam pa jajca kromirat! Pol pa on prbije :"No jst ti bom pa krom barvo prnesu!" :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Pa fantje in dekleta, Slovenci in Slovenke, nobenih pobojev po vojni ni bilo! TITO jih je izrecno prepovedal! :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Kaj je to ironija? Ko se Fredy in Smode tožita zaradi intelektualne lastnine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Sem bil v Beogradu pa rečem enmu tipu ˝Znaš puno više bi voljeo da ste nam vi (Srbi) susedi nego Hrvati˝ On pa meni ˝E Marko trudili smo se a nije nam uspelo˝ :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Polž : " Požar se je spravil tudi nad Pahorja " .... Good one, Povž. .) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
idriz Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Izjava v pravem trenutku; kdor hitro da, dvakrat da! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Pa še ena od enga kolega Ko je benz podražu je reku ˝PA SEJ MENE NE BRIGA NAJ DRAŽI KAKOR ČE JAZ ITAK ZMERI ZA JURJA TANKAM˝ :? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 Pridm nazadne na vaje za bandom! In vidm na mizi pac nov ojačevalc za pevca! Pa rečem opa mamo pa nov fersterker, pa mi zabije kitarist nazaj:"Nene to pa ni fersterker to je pa ojačevalc za pevca!" :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 dans sodelavc edi reku: "alo, miha, ti zihr mors to vedit - kolkrat so bli chipendales-i v sloveniji??" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Sinkota 2leti starega mami sprašuje, kam pa je šel ati a mogoče na kakija(wc), sine pa odgovori ne na kivija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 pa še enkrat drugič se peljeta mama in sin proti domu iz trgovine, v kateri mu mama ni hotela kupiti tovornjaka češ da bo oči hud in ne pusti kupit. Pa pravi sine a ne mami ko bo pa ati umrl bom pa lahko tovornjaka dobil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Evo nekaj izjav ˝pametnih˝ nogometašev Kdo je najpametnejši? Fuzbalerji ali športni komentatorji... mislim, da je zmagala izjava Bojana Prašnikarja: Portugalci so najbolj nevarni, ko imajo žogo. OVA NOČ NIJE NAŠ DAN" g. Kli(n)ton Bozgo Cime: "Igrali smo taktično dobro, vendar je bila naša taktika povsem zanič" Aleksander Ristic: "Ko enkrat zaostajaš z 0:2, ne moreš več igrati neodloceno 1:1." "Normalno je, da kadar dobiš po tekmi v roke dres nasprotnika, da bo ta ves preznojen in smrdeč. Zaradi tega sem bil presenečen, ko sva si dresa zamenjala z Beckhamom, pa sem lahko vohal le parfum." Ronaldo "Nikakor se nisem mogel navaditi na življenje v Italiji. Bilo je tako, kot da bi živel v drugi državi." Ian Rus Marjan Fortin tv komentator ". Prvih pet najboljših strelcev prihaja iz Celja, šele na petem mestu je Tomič z dvema goloma, kot najboljši strelec Celja ." Na hokejski tekmi. "In nekdo od kitajcev je izključen...(kratek premor) To je Polončič!" Andrej Stare Fuzbal je naša kruha. (Bozgo) dr.Andrej Stare po zmagi naših hokejistov nad poljaki: "sedaj pa bomo slišali slovensko himno Hej slovani." Največi komentatorski biser svih vremena je kada je Mohamed Ali na Olimpijadi u Atlanti 1996. palio olimpijski plamen. Tada je nepoznati komentator RTS-a rekao: "I POGLEDAJTE MOHAMEDA ALIJA, RUKE MU SE TRESU OD UZBUÐENJA!!!" (a ima revež Parkinsovo bolezen) Bernd Krauss, nemski trener Mallorce: "Mogoce je skrivnost nasega uspeha v tem, da me moji igralci ne razumejo! globokoumne: Sebastjan Cimirotic: "Rad bi se zahvalil staršem, predvsem mami in ocetu." Berti Vogts: "Mislim, da lahko prvouvrsceno mostvo zmeraj premaga vodilni klub na lestvici." Mehmet Scholl: "Na dopust bom najverjetneje odpotoval nekam v juzne kraje na primer v Kanado." Mario Basler: "To sem mu povedal tudi verbalno." Udo Lattek: "Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike." Olaf Thon: "Mi igramo postavitev mož proti možu in jaz igram proti možu." Andreas Moeller: "Moj najvecji problem je, da sem zelo samokriticen. Vcasih tudi do sebe. " Juergen Wegmann: "Najprej nas je zapustila sreca, potem pa je prišla še smola." Juergen Wegmann: "Vedno sem govoril, da se ne bom preselil v Avstrijo."(na vprašanje, ali bo prestopil k Baslu) Franz Walter jr.: " Klinsmann in jaz sva dober trio. Mislim, kvartet." Manfred Krafft: "Moje moštvo se je petnajstkrat ali šestnajstkrat ujelo v zanko v 'offsideu'. Pa ravno to smo vadili ves teden." Andreas Moeller: "Po 'feelingu' sem imel dober obcutek." TALE JE PA ZA KONEC . NAJSLAJŠA :) THE LEGEND: Mirko Kamenjasevic: "Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i gooooooooool -kurac gol ! Lopta je za malo prosla pored desne stative... " (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krca25 Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Nov slovenski pregovor; V tem tiču grmi zajec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se