dive Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Dejte povedat....nadgrajujem sistem.....kupil bi drugo grafično kartico pa vas zdej sprašujem če se mi splača vzet rabljeno al bolš novo. Sicer ne mislim kupit neke super-duper zadeve, bi pa vseeno rad, da ima kartica spodoben procesorček, ddr3, pci-e vodilo. Kaj pravte? Gledal sem recimo rabljene nekje cca. od 40-60€, nove so nekje okoli 100€.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 zanimivosm googlov pod obstaja, pa ni to to kar iscem :D :D :D probej googlat pod web page downloader
Barth Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 moram nadgradit RAM. Ker sem totalni laik glede hardvera, me zanima: Kaj je bolje: 1x 2G ali 2x 1G (ne zanima me cenovno, ampak bolj glede hitrosti...) Ali lahko zgolj iztaknem starega 512MB in vtaknem novega 2G (ali 2x1G), ali je treba še kje kaj nastaviti (Bios, Windowsi)??? Ali lahko samo dodam novega 2G k 512MB obstoječemu, ali mora it stari ven (matična ima 4 vodila - 2xDDR in 2xDDR2)? tnx
Piksna Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 moram nadgradit RAM. Ker sem totalni laik glede hardvera, me zanima: Kaj je bolje: 1x 2G ali 2x 1G (ne zanima me cenovno, ampak bolj glede hitrosti...) Ali lahko zgolj iztaknem starega 512MB in vtaknem novega 2G (ali 2x1G), ali je treba še kje kaj nastaviti (Bios, Windowsi)??? Ali lahko samo dodam novega 2G k 512MB obstoječemu, ali mora it stari ven (matična ima 4 vodila - 2xDDR in 2xDDR2)? tnx Odgovor je enostaven: - 2x1(2)GB DDR2. Upgrade pa po principu Plug'n'Play (pri okol 99% današnjih plat).
sonda Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 moram nadgradit RAM. Ker sem totalni laik glede hardvera, me zanima: Kaj je bolje: 1x 2G ali 2x 1G (ne zanima me cenovno, ampak bolj glede hitrosti.. .) Ali lahko zgolj iztaknem starega 512MB in vtaknem novega 2G (ali 2x1G), ali je treba še kje kaj nastaviti (Bios, Windowsi)??? Ali lahko samo dodam novega 2G k 512MB obstoječemu, ali mora it stari ven (matična ima 4 vodila - 2xDDR in 2xDDR2)? tnx paziti moraš še na herce ramov...poglej koliko herčne ti matična plošča podpira...
Barth Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) paziti moraš še na herce ramov...poglej koliko herčne ti matična plošča podpira... do 667 - to sem preveril kaj pa starega 512, lahko pustim poleg ali mora ven? Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil Barth
sonda Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 do 667 - to sem preveril kaj pa starega 512, lahko pustim poleg ali mora ven? lahko ga pustiš poleg... ...samo js osebno bi vzel ta ram ven, če je sedaj noter DDR,...ti pa boš dal noter DDR2 (ker lahko ta ram zmanšuje hitrost prepustnosti novega), vsaj tako se je enkrat pri meni izkazalo
Barth Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 super, hvala obema za pomoč :beer2:
AtaSmrk Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 zanimivosm googlov pod obstaja, pa ni to to kar iscem :D :D :D Teleport Pro
AtaSmrk Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 lahko ga pustiš poleg... ...samo js osebno bi vzel ta ram ven, če je sedaj noter DDR,...ti pa boš dal noter DDR2 (ker lahko ta ram zmanšuje hitrost prepustnosti novega), vsaj tako se je enkrat pri meni izkazalo Kolikor je meni znano - DDR in DDR2 nimata istega slota.. Ramov imaš lahko več, hitrost pa bo delovala po najmanjšem (vedno je tako), torej najbolje imet enake velikosti..
AtaSmrk Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 hvala hvala :worship: da ne boš iskal na pretege - :) Teleport_Pro.zip
JMatic Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 hahaha ne me jebat :D :D :D :worship: :worship: :worship: :worship:
sonda Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Kolikor je meni znano - DDR in DDR2 nimata istega slota..Ramov imaš lahko več, hitrost pa bo delovala po najmanjšem (vedno je tako), torej najbolje imet enake velikosti.. ja...samo ddr so max. do 400MHz on pa bo vrjetno nabavil zdej DDR2 667MHz in če hoče da mu delujejo s polno hitrostjo mora odstraniti stari ddr ram ker drugače se zgodi kar si že ti napisal...
TBoxer Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Jaz pa uporabljam 'HTTrack Website Copier' open source zadeva KLIKNI. lp
Spider™ Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Jest mam en problem, in sicer če hočem gledat sbk tv, mi noče odpret videa, napiše da rabi nek dodatek. Sam ga noče inštalirat, zato sm probal ročno naložit. Odprlo mi je eno stran od appla in tisto sm dol potegnu in inštaliral, od videa na sbk pa še vedno nič. Še zmerm mi piše da potrebuje dodatek. Če pa zdj kliknem na prenost dodatka, pa sloh ne najde nobenega ustreznega dodatka. Mogoče rabim kakšen plugin iz uradne firefox strani? quick time, real player kaj podobnega? Drugače mi pa na drugih straneh vsi videi delajo, sm na sbk strani noče. Kašn predlog?
_LuX_ Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Zanimam se za nakup grafične kartice Katero mi svetujete? http://www.bolha.com/oglas382577618 http://www.bolha.com/oglas382576780 http://www.bolha.com/oglas382580799
bna Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 (popravljeno) Kaj vse gre lahko narobe ker sem navil gr kartico hd4850 ? v catalystu sem oba sliderja nabil do konca se pravi 700 mhz gpu in 1200 memory . potem sem igral gta 4 1 uro kartica pa se je segrela na 55c kakšnih drugih posebnosti nisem opazil . ali jo lahko pustim na teh frekvencah ali je to preveč ? hvala Popravljeno Januar 23, 2009. Popravil bna
NejcZ Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Nima kej bit.. 55 stopinj ni nč :)
LooLekSLO Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 HD4850 1GB ali 2xHD4850 512 (Crossfire)? Zakaj?
AtaSmrk Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Jest mam en problem, in sicer če hočem gledat sbk tv, mi noče odpret videa, napiše da rabi nek dodatek. Sam ga noče inštalirat, zato sm probal ročno naložit. Odprlo mi je eno stran od appla in tisto sm dol potegnu in inštaliral, od videa na sbk pa še vedno nič. Še zmerm mi piše da potrebuje dodatek. Če pa zdj kliknem na prenost dodatka, pa sloh ne najde nobenega ustreznega dodatka. Mogoče rabim kakšen plugin iz uradne firefox strani? quick time, real player kaj podobnega? Drugače mi pa na drugih straneh vsi videi delajo, sm na sbk strani noče. Kašn predlog? flash dodatek
AtaSmrk Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 flash dodatek Da ne boš tako iskal http://www.adobe.com/products/flash/about/
Spider™ Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Da ne boš tako iskal http://www.adobe.com/products/flash/about/ Hja tole mam že skoz gor, sm probal še 1x naložit, pa tud nč ne pomaga :) Bo kaj pomagalo če zbrišem cel firefox, pa še enkrat probam te dodatke naložit?
Dolenc™ Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) Naloži najnovejši mediaplayer, pa bo ta prevzel predvajanje vsebine in bo delalo. Drugače pa lahko še enkrat probaš naložit apple quick time. LooLekSLO, na netu imaš boga in pol testov kako se kaj obnese in tudi razloge za/proti, pa si kaj preberi.("ime grafe review" v strica googla) Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil Dolenc™
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se